Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania z poznania']http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_1947.jpg
Ale masz REWELACYJNY kolor!!!! Jaki to jest?? Ja jutro właśnie mam plan tak się ufarbować!

nieudany :roflt::evil_lol:

to miał być rudo miedziany ... taki intensywny, błyszczący ... tzw oczojeb*y :roll:
robiła to fryzjerka farbą z Matrixa więc konkretnie podać która to farba nie potrafię

ale już wiem co mam kupić żeby mieć to co chciałam L'Oreal Feria P78 Pure Paprika Power

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie narzekaj na swój kolor włosów, bo jest bardzo ładny.
Moja siostra raz farbowała na kolor "winna czerwień", a w rzeczywistości wyszedł jej "róż indyjski" :lol:

Posted

[quote name='chita']seria z corridy wymiata:loveu:

heh na pierwszym zdjęciu jak byczek pozę przyjęła ... tylko jej dymku z nocha brakuje takiego jak na bajkach :evil_lol:

[quote name='katik']Nie narzekaj na swój kolor włosów, bo jest bardzo ładny.
Moja siostra raz farbowała na kolor "winna czerwień", a w rzeczywistości wyszedł jej "róż indyjski" :lol:

czasem tak bywa że wychodzi inaczej niż zamierzony kolor , ale wszystko jest do nadrobienia :cool3:

WARSZAWO POMOCY !!!!!!!

Posted

[FONT="Georgia"]To chyba standard. Pamiętam jak na kasztan pierwszy raz farbowałam, po wysuszeniu miałam zdziwko że takie ciemne wyszły...na opakowaniu wydawał się nieco inny ten kolor. Dopiero po ok. jednej dobie tak na prawdę doceniłam ten kolor...śliczny był, mienił się w słońcu na taką ciemną wiśnię :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='fioneczka']

wyglada tu jak ten kot ze Szreka :lol::lol:

[quote name='fioneczka']nieudany :roflt::evil_lol:

to miał być rudo miedziany ... taki intensywny, błyszczący ... tzw oczojeb*y :roll:
robiła to fryzjerka farbą z Matrixa więc konkretnie podać która to farba nie potrafię

ale już wiem co mam kupić żeby mieć to co chciałam L'Oreal Feria P78 Pure Paprika Power

jak to nieudany?! sama nosiłam sie z zamiarem zrobienia takiego koloru juz od dwoch miesięcy, ale w ostatniej chwili spękałam :oops:, i pozostał ciemny szatyn!

Posted

Farbowanie włosów... Temat rzeka... Mnie kiedyś zamiast czekolady wyszły absolutnie czarne - a że mam dość jasną karnację to matka się ze nie nabijała, że wyglądam jak Mortishia z rodziny Adamsów :roll: Później miałam piękną czekoladę przy pomocy mojej ulubionej fryzjerki :loveu: ale jak postanowiłam sama sobie zrobić tak w domu to znowu wyszły brązowo-czarne :roll: Generalnie mi się farbować nie opłaca, bo mam dość gęste włosy (potrzebuję 2 farb a i to ledwo starcza), na których już po 2 tygodniach widać odrosty :placz:

Posted

Ja zaczęłam farbować włosy jakoś w wieku 16 lat, naturalnie mam ciemny brąz i kładłam na to blond pasemka (kiedyś było to modne ;) ), trudno się wydobyć później z takiej fryzury, nie farbując całych włosów, ale na to się jakoś nigdy nie mogłam zdobyć... Zawsze robiłam to u fryzjerki więc efekt był OK, z drugiej strony często kładły mi za dużo blondu, a ja przy swojej południowej urodzie wyglądałam z tym nieco kiczowato ;). Ale w końcu jakoś się przemogłam i powiedziałam, że mam serdecznie dość tych pasemek i żeby mnie zafarbowała po całości, najlepiej na naturalny kolor, żeby nie było widać odrostów. I na początku była to taka ciemna śliwka, nawet ładny kolor, z tym, że po spłukaniu cała woda była fioletowa i farba brudziła mi poduszkę :evil_lol: Ale coraz bardziej jaśniał i teraz od jakiegoś roku mam zupełnie naturalne włosy, farba zeszła i tylko mam rozjaśnione końcówki, nie wiem czy to jeszcze od starej farby czy już od słońca (mam dość długie włosy), w każdym razie nie mam zamiaru już się farbować w najbliższym czasie. Naturalne włosy są super, mniej się przesuszają, są mocniejsze, bardziej lśniące i w końcu nie widać żadnych odrostów :lol:

Ale twój kolor bardzo mi się podoba. Ja w ogóle kocham wszelkie rudości, tylko z moją karnacją, wyglądało by to fatalnie ;).

Posted

Wesołych Świąt Wielkiej Nocy.

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej. (A najlepiej jest oczywiście razem z psem)

Posted

[SIZE="5"][COLOR="#ff0000"][B]ZERKNIJCIE NA WĄTEK LENKI !!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-ma-SZANSE-NA-LECZENIE-W-UK...-ale-poki-co-zbiera-na-to-aby-zostac-w-DT?p=16791314#post16791314[/url]

[COLOR="#ff0000"][B][SIZE="3"]MASAKRA ... tego nie da się opisać[/SIZE][/B][/COLOR] :-(

[url]http://www.toz.wroclaw.pl/744.xml[/url]

[COLOR="#ff0000"][SIZE="3"]co się z nią teraz stanie ... dziewczyny będą potrzebowały pomocy ... kasy [/SIZE][/COLOR]

Posted

ciotki bardzo was proszę, zobaczcie ten wątek tego biedaka:-( amstaff walczy o życie, potrzebne szczegółowe badania i kosztowny tomograf...:placz::placz::placz:
http://www.dogomania.pl/threads/207210-Falko-zajrzyj-zobacz-pom%C3%B3%C5%BC-zastan%C3%B3w-si%C4%99-nad-bestialstwem-cz%C5%82owieka-i-losem-psa?p=16819124#post16819124
jest też bazarek z piękną biżuterią dla tego biedaka..:-(:placz::placz:
http://www.dogomania.pl/threads/207207-bi%C5%BCuteria-3-edycja-na-Falko-zapraszam-do-8.05.2011-godz-24-00-gotowy?p=16816255#post16816255
z góry dziękuje i przepraszam za zaśmiecanie wątku:roll:

• 2 weeks later...
Posted

troszkę zaległości nadrobimy ...

Moniśka ma nowego qmpla ... trochę mały ale lepszy taki niż żaden ;)

[video=youtube;StW7oT-6Zo4]http://www.youtube.com/watch?v=StW7oT-6Zo4[/video]

NO ! rzucaj ! kobieto ;)

no i zaraz ją złapię !!

Qrde ! coś się do mnie przykleiło :o