fioneczka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Alicja napisał(a):musicie ją do tego strasznego parku prowadzać:mad: wiewiór debeściarski ;) nooo musimy właśnie dlatego ze mieszkają tam fajne fjefjórki :evil_lol: nicnasile napisał(a):hihi, on jest pewnie autorem zdjęć nie wszystkich ale większości :p tibby napisał(a):A Mona ogólnie jak żyje ? Jest poprawa w jej zachowaniu ? Nie wycofuje się już tak na spacerach ? A fotki oczywiście cudne :D spacery w dalszym ciągu ją dla niej megastresem sam fakt bycia na smyczy i jej świadomość że w razie "zagrożenia" (czytaj człowieka) uciec nie może często jeszcze miewa dni kiedy boi się "powietrza" czyli niczego ... dookoła cisza i spokój a ona wypatruje zagrożenia w zasadzie prawie "normalnie" zachowuje się tylko w miejscach które zna i jest "luzakiem" ale kazdy odgłos którego wcześniej nie słyszała powoduje jednak spięcie i gotowość do ucieczki od czasu kiedy jest u nas widać dużą poprawę (spostrzeżenia obcych, obserwujących nas z boku), my poprawę też widzimy choć może nie tak dużą jak inni najważniejsze że nie załatwia się już z podwiniętym ogonem Quote
tibby Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Gratuluję :) Każdy kroczek przybliża do dużego kroku :) Życzę powodzenia :) Quote
Alicja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Pańcia nie zabieraj mnie tam ;) http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0383.jpg Quote
docha Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 no właśnie, Asia dajcie sobie spokój z tym parkiem, ona jest tam nieszczęśliwa. Quote
fioneczka Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='Alicja']Pańcia nie zabieraj mnie tam ;) http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0383.jpg taaa ;) [quote name='docha']no właśnie, Asia dajcie sobie spokój z tym parkiem, ona jest tam nieszczęśliwa. ale ona nie może poruszać się tylko dookoła bloku i 100 metrów dalej na boisko, ona musi się przełamać tym bardziej że w tym parku praktycznie jest pusto nigdy się nie przełamie jeśli nie będzie chodziła na "obce" tereny Quote
chita Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 i tak jest lepiej chyba co? pamietam jak w strasznym parku ogon miala miedzy cycuchy wcisniety... taki straszny to on byc nie moze;) http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0354.jpg Quote
docha Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 a ja jednak uważam, że Nie. Może tam faktycznie jest coś dla niej niepokojącego. Z moją dośką chodziłam do naszego miejskiego lasu od początku i było super, aż pięknego zimowego dnia pies wyglądał dokładnie jak Monka na zdjęciach, tj. ogon opuszczony i z niepokojem w oczach wypatrywała czegoś. Po kilkakrotnej powtórce zaprzestałam spacerów w tamte rejony. Wróciłyśmy tam w porze letniej i było już znacznie lepiej, choć jakiś niepokój w niej widać. Natomiast po wszystkich innych lasach, górach i pagórach dośka szaleje jak zwariowana. Quote
fioneczka Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 byliśmy z Młodszym w Świeradowie Zdroju na treningach przed jutrzejszymi zawodami wszystko było cacy do czasu kiedy na stoku narciarz postanowił że zabierze się na stopa :diabloti: Młodszy zanim ruszył na stok "zainstalował" tel na kierownicy WSZYSCY ŻYJĄ i mają się dość dobrze [video=youtube;tTxp6RC7_jo]http://www.youtube.com/watch?v=tTxp6RC7_jo[/video] Quote
dorota k. Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dobrze , że nikomu nic się nie stało. A tak właściwie to kogo nie powinno tam być rowerzysty czy narciarza:razz: Quote
fioneczka Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='dorota k.']Dobrze , że nikomu nic się nie stało. A tak właściwie to kogo nie powinno tam być rowerzysty czy narciarza:razz: no wiecie co ?!?! narciarz !! na stoku !! :crazyeye::crazyeye::evil_lol: [quote name='Alicja']Narciarz żyje ?? żyje ... dobrze że mały i chudy był :p między szprychami się przecisnął :evil_lol: [quote name='docha']to w Świeradowie jeszcze tyle śniegu? wczoraj padało i jest trochę ale stok sztucznie naśnieżany WCZORAJ siedzę i obserwuję :) Młodszy gotowy do jazdy jadą na górę, my zostajemy bo ciemno i śnieg pada i zimno w wagonikach czekamy aż będą jechać Quote
fioneczka Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 jechali a czasem się przewracali padał śnieg :D pobiegałam sobie i byłam ogólnie zadowolona bo mało ludzi było Quote
fioneczka Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 DZISIAJ na początku było fajnie a później było dużo ludzi i się bałam :oops: i był Kiler ale jego też się bałam a jak zmarzłam to poszliśmy na herbatkę :) patrzyłam przez okno czy Młodszy jedzie Quote
fioneczka Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 heh jechał ... ale mu się droga skończyła :lol: i tak śmiesznie wywijał nogami jak niektóre tarzające się pieski :lol: ale później szybko wstał i pojechał dalej było zimno ;) Quote
fioneczka Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Alicja napisał(a):Babulka :grins: no so ... :obrazic: obrażalska jestem to się obraziłam :diabloti: Quote
hankasanok Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='fioneczka'] było zimno ;) zimno w UCHI..... ale młody ma pasję!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mój rower to jeszcze w piwnicy zakurzony stoi! Opony scieran tylko w lecie, no może późną wiosną zaczynam!!!! ale jak czarny asfalt mam pod kołami!!!:lol: Quote
docha Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Monka, powiedz panci swojej, aby częściej cię w góry zabierała, bo ci klimat sprzyja, a kilera to tyż bym się bała. Quote
Recommended Posts