fioneczka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 ...................................... Quote
fioneczka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Monka dostała piszczącą piłkę która miała bardzo krótki termin przydatności do zabawy ... niecałe 2 dni :roll: z czego jedenn wieczór przeleżała schowana bo miałaby jeszcze krótszy :evil_lol: ona bardzo nakręca się na piszczące zabawki ... głuchnie wtedy i nic do niej nie dociera [video]http://www.youtube.com/user/kraktus1#p/u/8/o9Op04GdWj0[/video] Quote
fioneczka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 dziś odeszła Zulka :( miała niecały roczek ... osunęła się z łóżka i koniec :( śpij spokojnie malutka Quote
hankasanok Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='fioneczka'] z siostrzyczką Inczką? :cool3:;) [quote name='fioneczka']dziś odeszła Zulka :( miała niecały roczek ... osunęła się z łóżka i koniec :( śpij spokojnie malutka bardzo mi przykro, co sie stało, toż to dziecko jeszcze było! Quote
fioneczka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Haniu nie wiem :( wczoraj malutka była u fryzjera ... wszystko było ok dziś rano odprowadziła swoją najmłodszą panią do szkoły, w domu wskoczyła na łóżko, "zatrzepało" nią kilka razy, podwinęła łapkę i odeszła ... Quote
Uru Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 o matusiu przenajświętsza:( Spij spokojnie Zulko. A Mona na tym krzesełku to niemozliwa jest, taka ludzka! choc troszke leniwie nozia jej powisa;)sierotka Monisia;) Quote
hankasanok Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='fioneczka']Haniu nie wiem :( wczoraj malutka była u fryzjera ... wszystko było ok dziś rano odprowadziła swoją najmłodszą panią do szkoły, w domu wskoczyła na łóżko, "zatrzepało" nią kilka razy, podwinęła łapkę i odeszła ...[/QUOTE] biedna Mała, to takie przykre, biegaj szczęśliwie za TM :-(, teraz Fionusia się nią zaopiekuje ! Quote
magda z. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Piekna Monka, Ineczka też:) Tutaj jescze śnieg widać, sobie pozmieniałam klimat;) Mam na miesiąc raz dziennie spacery z Heńkiem vel Gienkiem, labradorem kuzynki ['] dla suni Quote
chita Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 moja ulubiona fota;) http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_9789.jpg wyglada jak pozowana u fotografa i pasuje do ramki albo albumu rodzinnego:evil_lol::loveu: dopiero doczytalam o Zulce....wspolczuje z calego serca, takie niespodziewane tragedie sa najgorsze...['] Quote
ania z poznania Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='fioneczka']Haniu nie wiem :( wczoraj malutka była u fryzjera ... wszystko było ok dziś rano odprowadziła swoją najmłodszą panią do szkoły, w domu wskoczyła na łóżko, "zatrzepało" nią kilka razy, podwinęła łapkę i odeszła ...[/QUOTE] Asiu, masakra jakaś :-( Quote
evel Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Biedna maleńka :( A co to za koleżanka Moniaka, bo ja chyba jakaś zacofana jestem? Quote
fioneczka Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 koleżanka to Ineczka :loveu: którą zabrałam z wrocławskiego schroniska i jest teraz w hotelu u Marka, a mi serce pęka że nie może być z nami :-( http://www.dogomania.pl/threads/201616-Balbinka-jedzie-do-BOGATYNII!-)-DZIEKUJEMY-WSZYSTKIM-ZA-DEKLARACJE!!/page5 Quote
fioneczka Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 dziś Monika pokazała u Marka że nie wszystkiego się boi ;) Quote
baster i lusi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 łał mateńko jaka z Moni akrobatka.cudnie. Quote
Recommended Posts