Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy za miłe odwiedzinki :multi:

u nas bardzo mroźno ... w ciągu dnia daje się wytrzymać na spacerniaku nie dłużej niż 15 - 20 minut, wieczorami to 10 max
a dziś rano to biegiem obleciałyśmy trawniki okoliczne i galopem do domu, normalnie gile w nosie zamarzały :evil_lol:

co robi sucz w mroźne wieczory ?

o to :diabloti:

Posted

[quote name='magda z.']http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_9294.jpg

piękny kiniolek:)

odkroić i przysłać ? :diabloti:

[quote name='Alicja']synowa się wydepilowała :)
http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_9294.jpg

heh noooo Gilletem Satni Care po którym ja dostałam uczulenia :evil_lol:

[quote name='agaga21']co robi? lśni jak zwykle :D

ja ją przed każdą fotką kąpię :diabloti:

[quote name='baster i lusi']he he tan nochalek jest do zacałowania.cudeńko kochane.

jeśli ciocia sobie życzy pakuję i wysyłam :eviltong: i se cmokaj ile chcesz ;)

ostatnio po wizycie u Marka i zabawie z Ineczką Kris stwierdził ze ona wygląda bardziej "rasowo" niż Mona i ze może byśmy sobie wymienili bo jej się lepiej zdjęcia robi :diabloti:
ale może faktycznie coś w tym jest ? bo o Ince nic nie wiadomo a Mona to odrzut nie hodowlany :diabloti:

Posted

fioneczka napisał(a):

ostatnio po wizycie u Marka i zabawie z Ineczką Kris stwierdził ze ona wygląda bardziej "rasowo" niż Mona i ze może byśmy sobie wymienili bo jej się lepiej zdjęcia robi :diabloti:
ale może faktycznie coś w tym jest ? bo o Ince nic nie wiadomo a Mona to odrzut nie hodowlany :diabloti:

Kris się pewnie pomylił albo Ty go inaczej zrozumiałaś....... mu nie chodziło o wymianę tylko pewnie o dobranie :evil_lol:

I wcale nie jestem złośliwa zołza :diabloti:

Posted

[quote name='ARDNAS']Kris się pewnie pomylił albo Ty go inaczej zrozumiałaś....... mu nie chodziło o wymianę tylko pewnie o dobranie :evil_lol:

I wcale nie jestem złośliwa zołza :diabloti:

nieeee no skąd ... złośliwa zołza ? :crazyeye: ... jesteś najmilszym dwunożnym stworzonkiem na świecie :diabloti:
dać Ci numer do Krisa i Mamci ? :roll: ... może ulegną Twojemu czarowi :p

[quote name='ania z poznania']http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_9299.jpg
Monisia ma szczęście, że nie jest moim psem, przecież ja bym całowała ten nochalek milion razy dziennie :)!
Aniu ale jeśli tylko zechcesz to Ci ją przyślę na małe wakacje :diabloti:

Posted

hahaha to ja biore na siebie Twoja Mamcie:loveu:, mysle ze dobry sernik, pigwóweczka i bedzie pozamiatane:diabloti: wszak to mądra kobieta i nie da Ineczce marznąć:eviltong:

do mnie mozesz przyslac na wakacje:razz: bedzie leżeć i pachnieć:loveu:

Posted

Zdjęcia "krówki" boskie :loveu::loveu:
Muszę przyznać, że zawsze podziwiam tego Ktosia, kto robi te zdjęcia w ruchu, bo mało gdzie są tak dobrze zrobione jak tutaj ;)

Posted

[quote name='magda z.']Pozdrowienia z zimnej północy:) Wycałuj Moniulkę.

dziękujemy za pozdrowionka :multi:
jak Ci tam Madziu ??

[quote name='Alicja']Mężunio o samopoczucie pyta :)

jest git ;)

odświeżam wątek :evil_lol:
mam kilka zaległych fotek ;) ... u nas już po śniegu wspomnienie zostało