fioneczka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 tą czarno czerwoną Kris chciał kupić ... ale jak się nie zgodził na delikatną dziewczęcą to musiał się zgodzić na facetową ;) Agata, Kris mówi ze może i Mona amstaffa nie za bardzo przypomina (szczególnie z zachowania) ale takiej w kfffiatki w życiu nie pozwoli jej założyć (nie wiem o co mu chodzi :stupid: :evil_lol:) mówi że mona to nie york :eviltong: Quote
Alicja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mój TZ też by się nie zgodził na kwiecistą ...ogólnie u nas nawet męskie wzorkowe odpadają ;) Quote
agaga21 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 mi właśnie do ozzyego by pasowała ta co ma monka:evil_lol: nic z tego nie rozumiem...to amstaff to już nie może być yorkiem?;-) a tak w ogóle to każdy ma inne spojrzenie na psiaki, gdyby wszyscy mieli takie samo, to by było strasznie nudno. ja pewnie potrzebuję więcej monkowych fotek w nowej obroży :cool3: Quote
docha Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 alicja, ładne te Twoje obroże, a dla mony to zgadzam się z agatą i właśnie ta pierwsza kwiecista jest super :eviltong: coś delikatniejszego dla słodziaka Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 a co tu jakies wybrzydzanie yorkowe! co to ma być? spokój mi tu! czekajcie czekajcie jak Hamster podrosnie, irokezik mu podrosnie i strzele mu obroże moro, zobaczymy kto wtedy będzie amstaf groźny!!!! Quote
agaga21 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']a co tu jakies wybrzydzanie yorkowe! co to ma być? spokój mi tu! czekajcie czekajcie jak Hamster podrosnie, irokezik mu podrosnie i strzele mu obroże moro, zobaczymy kto wtedy będzie amstaf groźny!!!! jakbym miała kiedyś(uchroń boże:evil_lol:) yoreczka, sprawiłabym mu takie cudeńko:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 jak nazbieram w końcu to jej kupię WOZA Stark Venus http://www.woza.pl/GALERIApl.html to ta różowa :) EDIT trzeba kliknąć w pies i tam ona jest ;) ale ona ok 2 stówek kosztuje ... to prawie tyle co mój pies razem z legowiskiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='fioneczka']jak nazbieram w końcu to jej kupię WOZA Stark Venus http://www.woza.pl/GALERIApl.html to ta różowa :) EDIT trzeba kliknąć w pies i tam ona jest ;) ale ona ok 2 stówek kosztuje ... to prawie tyle co mój pies razem z legowiskiem :evil_lol: stanowczo za drogo ...więc ostanę na Pitmanie ;) Quote
dorota k. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No nie powiem, ale mi takie z ćwiekami to się z jakimś sado macho kojarzy:evil_lol: A Monisia to dziewczynka przeca i coś bardziej kobiecego by się zdało:razz: Oczywista nie zara Doda jakowaś ;) ale takie stonowane:) Quote
docha Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 kup jej w kwiatki jest tańsza i subtelniejsza - sorki, monotematyczna jestem Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 2stowy? o matko to zapas gumeczek/kokardeczek/spineczek/wstążeczek dla mojego amstafa na jakis rok:-) buahaha a tak na poważnie zaczne chyba na forach między Wami mówić ze mam teriera miniaturowego...to jakos lepiej brzmi niz york:-) Quote
chita Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='agaga21']jakbym miała kiedyś(uchroń boże:evil_lol:) yoreczka, sprawiłabym mu takie cudeńko:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: toc to bransoleta heavymetalowca:cool1: piranha masz no gdzies watek tego potwora:cool3: Monka jakas zdziwiona nowym zakupem:evil_lol: jaka szeroka ta obroza? Quote
dorota k. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Taaa, bo najpierw strzelało, a teraz jakieś cuda ubierają. dziewczyna nie wie o co kaman:evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 się czepiły że obroża Monicy nie pasi :diabloti: a ja Wam mówię że budujemy prawdziwego psa zaczynając od obrozy :evil_lol: później zrobimy mięśnie pudziana i będzie git :eviltong: w kfffiatki jej nie kupię bo mnie TZ pogoni ;) a na tą różową z wozy nazbieram :p szerokość obroży 5 cm ... identyczna jak ta czarna w której śmigała do tej pory Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='chita'] piranha masz no gdzies watek tego potwora:cool3: mam http://www.dogomania.pl/threads/76933-FILA-za-tęczowym-mostem-*?p=16061528#post16061528 Monika jestem pewna ze w kazdej obrozy będzie wyglądac zjawiskowo:-) Quote
dorota k. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Taaa to jeszcze solarka przed pokazem kulturystyki:evil_lol: Nie mówię, że kwiacista i różowa, ale coś pośredniego między ćwiekami a kwiatkami:) Quote
fioneczka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 ale ja tą różową chcę ... tak na serio serio a cosmaty pofffórrr jes tu http://www.dogomania.pl/threads/76933-FILA-za-tęczowym-mostem-*/page110 Quote
dorota k. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Możesz mnie zamordować, ale taka z kolcami to mi się kojarzy z napakowanymi szerokimi karczychami:evil_lol: A - o ile dobrze pamiętam - szrokiego karczycha nie masz:evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 dorota k. napisał(a):Możesz mnie zamordować, ale taka z kolcami to mi się kojarzy z napakowanymi szerokimi karczychami:evil_lol: A - o ile dobrze pamiętam - szrokiego karczycha nie masz:evil_lol: ale będę mieć :diabloti: Quote
dorota k. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Taa? A co robisz w tym kierunku:evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 dorota k. napisał(a):Taa? A co robisz w tym kierunku:evil_lol: jak to co ??? myślę intensywnie :evil_lol::evil_lol: Quote
dorota k. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Asieńko - spadywuję, bo ostatnimi czasy jak wstaję, to jeszcze ptaków nie słychać a na dworze noc ciemna. Niektórzy dopiero kładą się spać. Moniczka - obojetnie w jakim ubranku i obroży jest i tak najcudowniejsza. A Ciebie - trudno się mówi - nawet z szerokim karczychem będę kochać:evil_lol: Nie jestem kochająca inaczej więc nie obiecuj sobie za wiele:evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 wiedziałam Dorotko ... wiedziałam :multi::multi: a jak pójdziemy pobiegać to obroża innego "obrazu" nabierze ;) ... dopasuje się do suczy poważną minę do poważnego sprzętu zrobiła :p a dla równowagi kupię jej jakąś dzieffffczęcą ;) Quote
dorota k. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No i nie wiem, co powiedzieć, napisać :oops: Buziaki Kochani:loveu: Jutro zaglądnę co u was:lol: Quote
Recommended Posts