Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tą czarno czerwoną Kris chciał kupić ... ale jak się nie zgodził na delikatną dziewczęcą to musiał się zgodzić na facetową ;)

Agata, Kris mówi ze może i Mona amstaffa nie za bardzo przypomina (szczególnie z zachowania) ale takiej w kfffiatki w życiu nie pozwoli jej założyć (nie wiem o co mu chodzi :stupid: :evil_lol:) mówi że mona to nie york :eviltong:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi właśnie do ozzyego by pasowała ta co ma monka:evil_lol:

nic z tego nie rozumiem...to amstaff to już nie może być yorkiem?;-)
a tak w ogóle to każdy ma inne spojrzenie na psiaki, gdyby wszyscy mieli takie samo, to by było strasznie nudno.
ja pewnie potrzebuję więcej monkowych fotek w nowej obroży :cool3:

Posted

alicja, ładne te Twoje obroże, a dla mony to zgadzam się z agatą i właśnie ta pierwsza kwiecista jest super :eviltong: coś delikatniejszego dla słodziaka

Posted

No nie powiem, ale mi takie z ćwiekami to się z jakimś sado macho kojarzy:evil_lol:
A Monisia to dziewczynka przeca i coś bardziej kobiecego by się zdało:razz: Oczywista nie zara Doda jakowaś ;) ale takie stonowane:)

Posted

2stowy? o matko to zapas gumeczek/kokardeczek/spineczek/wstążeczek dla mojego amstafa na jakis rok:-)
buahaha a tak na poważnie zaczne chyba na forach między Wami mówić ze mam teriera miniaturowego...to jakos lepiej brzmi niz york:-)

Posted

się czepiły że obroża Monicy nie pasi :diabloti:

a ja Wam mówię że budujemy prawdziwego psa zaczynając od obrozy :evil_lol:
później zrobimy mięśnie pudziana i będzie git :eviltong:

w kfffiatki jej nie kupię bo mnie TZ pogoni ;)

a na tą różową z wozy nazbieram :p

szerokość obroży 5 cm ... identyczna jak ta czarna w której śmigała do tej pory

Posted

Możesz mnie zamordować, ale taka z kolcami to mi się kojarzy z napakowanymi szerokimi karczychami:evil_lol: A - o ile dobrze pamiętam - szrokiego karczycha nie masz:evil_lol:

Posted

dorota k. napisał(a):
Możesz mnie zamordować, ale taka z kolcami to mi się kojarzy z napakowanymi szerokimi karczychami:evil_lol: A - o ile dobrze pamiętam - szrokiego karczycha nie masz:evil_lol:

ale będę mieć :diabloti:

Posted

Asieńko - spadywuję, bo ostatnimi czasy jak wstaję, to jeszcze ptaków nie słychać a na dworze noc ciemna. Niektórzy dopiero kładą się spać. Moniczka - obojetnie w jakim ubranku i obroży jest i tak najcudowniejsza. A Ciebie - trudno się mówi - nawet z szerokim karczychem będę kochać:evil_lol:
Nie jestem kochająca inaczej więc nie obiecuj sobie za wiele:evil_lol:

Posted

wiedziałam Dorotko ... wiedziałam :multi::multi:

a jak pójdziemy pobiegać to obroża innego "obrazu" nabierze ;) ... dopasuje się do suczy
poważną minę do poważnego sprzętu zrobiła :p

a dla równowagi kupię jej jakąś dzieffffczęcą ;)