docha Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 haha, choinki też wymieniają? od wielu, wielu lat ( z tych samych względów co fionka) mieliśmy niedużą choineczkę w donicy i przez tyle lat tylko jedna przyjęła się w ogrodzie. Od zeszłego roku ( bo synal już wyrósł) kupuję "rasowe" dwie gałęzie świerkowe, udekorowane drobnymi zawieszkami i lampkami wyglądają zupełnie jak choinka. Tak więc na te parę dni mam "choinkę" za ok. 15 zł Quote
fioneczka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 docha napisał(a):haha, choinki też wymieniają? od wielu, wielu lat ( z tych samych względów co fionka) mieliśmy niedużą choineczkę w donicy i przez tyle lat tylko jedna przyjęła się w ogrodzie. Od zeszłego roku ( bo synal już wyrósł) kupuję "rasowe" dwie gałęzie świerkowe, udekorowane drobnymi zawieszkami i lampkami wyglądają zupełnie jak choinka. Tak więc na te parę dni mam "choinkę" za ok. 15 zł może i nie wymieniają ... niechby spróbował stawić opór to bym mu tą choinkę @!#$%^&*( wetknęła ... i chyba po mojej minie było to widać ;) a z tymi gałęziami to całkiem niegłupie ... taka choina 8 dyszek kosztuje ... szkoda kasy biorąc pod uwagę że po rozebraniu wykona lot z 4 piętra ... no ja jej nieść na dół nie będę na pewno, ledwo z Młodszym wleźliśmy z nią na górę taka ciężka Quote
fioneczka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 POMOCY !!!!!! zagłodzona, chora astka ze szczeniakami w Tomaszowie :placz: http://www.dogomania.pl/threads/199106-Amstafka...-skrajnie-wycieńczona-widać-tylko-ogromne-oczy... Quote
Alicja Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Tak se teraz myśle ze oni ci tą choinkę zeszłoroczną sprzedali ;) O bosh .....załamka ...znowu Tomaszów :( Quote
fioneczka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 se wrzucę brzydala i się chwilę odstresuję ... bo dobita jestem jak sztachetą prawie wczorajsza wieczorna nuda Moniki i mina żebracza ... i się rozmazała bo wyciągała szyję jak gęś ;) Quote
fioneczka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 a u nas był dziś w gościach Harrison ... i Mona nie była gzecnym pieseckiem :diabloti: i chciała sprawdzić czy się temu kotku oki wyciągają i nosek i czy ma watkę w brzuszku ... jasny gwint chciała go kilim :roll: patrz mi w oczy ... "jesteś misiem" :evil_lol: ciekawe czy łapki dobrze przyszyte :hmmmm: Quote
agaga21 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 na fotach wygląda na zainteresowaną ale mordu w oczach to nie widać ;) jutro ciężka noc. u nas wiocha ale i tak strzelają. obawiam się, że morris mi zeświruje. Quote
fioneczka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 wiesz ... doszłam do tego że jak coś strzeli i Mona jest niespokojna lub jestesmy na dworze i zaczyna panikować to ja zaczynam durnowatym głosem wołać "na spacerek" "szukaj Krzysia" "gdzie Adek" "szukaj Brutusa" itd i podskakuję trochę i jestem nadzwyczaj radosna jak :stupid: i trochę pomaga ... nie ucieka w panice ale oczy ma dookoła głowy :roll: no ale to pojedyncze strzały ... a co będzie jutro ... nie wiem Quote
baster i lusi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Asia a ty myślałaś,że pokocha kotecka.a te piłki z czego ,ze całe? Quote
Kama & Diana Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_7347.jpg ale ma piłek, każdego koloru:p od big do small hehe Quote
Alicja Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 :roflt: HICIOR SEZONU patrz mi w oczy ... "jesteś misiem" :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 zoba jakie sympatyczne dziecko http://www.dogomania.pl/threads/199192-quot-Cho%C4%87-jestem-m%C5%82ody-%C5%BCycie-wiele-mnie-nauczy%C5%82o-quot-Junior-szuka-domu!#post16015792 Quote
magda z. Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Bo kiciaki są takie do schrupania;) Wszystkiego Naj dla całej Familii Quote
nicnasile Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_7388.jpg "masz jakiś problem? " haha, świetne ! A Wy pewnie teraz walczycie z tymi wybuchami :( Quote
fioneczka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [SIZE="4"]Zdrowia, uśmiechu, szczęścia, realizacji planów i spełnienia marzeń ... dla Was a dla wszystkich psich nieszczęść ... DOMÓW ... takich prawdziwych, kochających, na zawsze !!! Quote
baster i lusi Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie oraz świętowania Nowego Roku w dobrej formie Psiakom dobrych domków a cioteczkom bezrobocia Quote
Alicja Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [FONT=Arial]Kochani życzę Wam aby nadchodzący rok przyniósł do waszych domów radość , miłość i zrozumienie , aby wokół Was skupiali się ludzie życzliwi , aby waszych serc nie męczyły troski , smutki i choroby ... Wszystkiego Dobrego [/FONT] Quote
Iv_ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Szczęśliwego Nowego Roku 2011! :multi::loveu: :calus: Quote
magda z. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 I jak Asieńko wystrzały minęły? Wszystkiego Najlepszego:) Quote
fioneczka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 dziękujemy za życzonka :loveu: Madziu nie było tak źle o 17:30 pojechaliśmy na godzinkę do cioci ... Monka w aucie trochę spięta była bo już strzelali u cioci poszła spać pod stołem ... jakoś cicho było wróciliśmy do domu ok 19 ... ale już wtedy panika na dworze ... nawet siq nie zrobiła pod domem spięta była w domu ale nie chowała się i nie trzęsła ... tylko biegała po domu pobudzona i dysząca przed północą zrobiliśmy głośniej muzyczkę żeby zagłuszyć wystrzały, razem z mamą wołałyśmy "Monka skaczemy" itp :oops: i zachowywałyśmy się dziwnie radośnie :roll: i Monak skakala i merdała ogonem ... no ale ileż mozna skakać ;) siedziała na łóżku spięta i ziajała ... ale nie było dramatu dziś rano nie chciała wyjść na dwór na spacer :roll: jakoś dała się namówić ale polazła trzęsąca sie jak galareta i tylko siq qpa i w tył na lewo do domu Madzia a jak Bismarc ? Quote
Alicja Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dałyście radę :) ..supcio , teraz trzeba byc dobrej myśli ze jeszcze kilka dni i sie te idiotyczne strzelanie skończy Quote
magda z. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Bismarck z mutter został, podobno grzecznie, przed 20 namówiłam go na jednego sika, pojechałam do znajomej i tam yorka molestowałam - zgodnie z podobnymi zasadami, czyli nie ma stary powodu do paniki, bo w tamtym roku zasikał koleżankę.... Teraz leżał obok mnie, ja wyluzowana, to co on ma panikować;) (zaczynam wierzyć w Cesara, a przynajmniej w część rzeczy, o których mówi) Fajnie, ze Monkę tak zagadywaliście, bo skoro reszta stada nie panikuje i nie ucieka, to ona tez przecież nie powinna. Mój zwierz postanowił, że po 3 on nie będzie załatwiła grubszych spraw i o 8 już ponownie na spacer - terrorysta stary... Quote
dorota k. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Asieńko - dzięki za życzenia:) i Najlepszego w Nowym Roku:) Te petardy to masakra dla większości psiaków:angryy: Mam nadzieję że zapasy piromanom się już kończą. Quote
baster i lusi Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 dorota k. napisał(a):Asieńko - dzięki za życzenia:) i Najlepszego w Nowym Roku:) Te petardy to masakra dla większości psiaków:angryy: Mam nadzieję że zapasy piromanom się już kończą. Baster nie boi się wystrzałów za to Luśka panikarz Już myślałam ,ze jest chora bo trzęsła się a nawet nos miała bardzo ciepły,Rano nie chciała wyjęć na podwórko. Quote
Recommended Posts