Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha, choinki też wymieniają?

od wielu, wielu lat ( z tych samych względów co fionka) mieliśmy niedużą choineczkę w donicy i przez tyle lat tylko jedna przyjęła się w ogrodzie.
Od zeszłego roku ( bo synal już wyrósł) kupuję "rasowe" dwie gałęzie świerkowe, udekorowane drobnymi zawieszkami i lampkami wyglądają zupełnie jak choinka. Tak więc na te parę dni mam "choinkę" za ok. 15 zł

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

docha napisał(a):
haha, choinki też wymieniają?

od wielu, wielu lat ( z tych samych względów co fionka) mieliśmy niedużą choineczkę w donicy i przez tyle lat tylko jedna przyjęła się w ogrodzie.
Od zeszłego roku ( bo synal już wyrósł) kupuję "rasowe" dwie gałęzie świerkowe, udekorowane drobnymi zawieszkami i lampkami wyglądają zupełnie jak choinka. Tak więc na te parę dni mam "choinkę" za ok. 15 zł

może i nie wymieniają ... niechby spróbował stawić opór to bym mu tą choinkę @!#$%^&*( wetknęła ... i chyba po mojej minie było to widać ;)

a z tymi gałęziami to całkiem niegłupie ... taka choina 8 dyszek kosztuje ... szkoda kasy biorąc pod uwagę że po rozebraniu wykona lot z 4 piętra ... no ja jej nieść na dół nie będę na pewno, ledwo z Młodszym wleźliśmy z nią na górę taka ciężka

Posted

se wrzucę brzydala i się chwilę odstresuję ... bo dobita jestem jak sztachetą prawie

wczorajsza wieczorna nuda Moniki

i mina żebracza ...

i się rozmazała bo wyciągała szyję jak gęś ;)

Posted

a u nas był dziś w gościach Harrison ... i Mona nie była gzecnym pieseckiem :diabloti: i chciała sprawdzić czy się temu kotku oki wyciągają i nosek i czy ma watkę w brzuszku ... jasny gwint chciała go kilim :roll:

patrz mi w oczy ... "jesteś misiem" :evil_lol:

ciekawe czy łapki dobrze przyszyte :hmmmm:

Posted

wiesz ... doszłam do tego że jak coś strzeli i Mona jest niespokojna lub jestesmy na dworze i zaczyna panikować to ja zaczynam durnowatym głosem wołać "na spacerek" "szukaj Krzysia" "gdzie Adek" "szukaj Brutusa" itd i podskakuję trochę i jestem nadzwyczaj radosna jak :stupid: i trochę pomaga ... nie ucieka w panice ale oczy ma dookoła głowy :roll:

no ale to pojedyncze strzały ... a co będzie jutro ... nie wiem

Posted

[SIZE="4"]Zdrowia, uśmiechu, szczęścia, realizacji planów i spełnienia marzeń ... dla Was
a dla wszystkich psich nieszczęść ... DOMÓW ... takich prawdziwych, kochających, na zawsze !!!

Posted

[FONT=Arial]Kochani
życzę Wam aby nadchodzący rok przyniósł do waszych domów radość , miłość i zrozumienie , aby wokół Was skupiali się ludzie życzliwi , aby waszych serc nie męczyły troski , smutki i choroby ... Wszystkiego Dobrego
[/FONT]

Posted

dziękujemy za życzonka :loveu:

Madziu nie było tak źle
o 17:30 pojechaliśmy na godzinkę do cioci ... Monka w aucie trochę spięta była bo już strzelali
u cioci poszła spać pod stołem ... jakoś cicho było
wróciliśmy do domu ok 19 ... ale już wtedy panika na dworze ... nawet siq nie zrobiła pod domem
spięta była w domu ale nie chowała się i nie trzęsła ... tylko biegała po domu pobudzona i dysząca
przed północą zrobiliśmy głośniej muzyczkę żeby zagłuszyć wystrzały, razem z mamą wołałyśmy "Monka skaczemy" itp :oops: i zachowywałyśmy się dziwnie radośnie :roll: i Monak skakala i merdała ogonem ... no ale ileż mozna skakać ;)
siedziała na łóżku spięta i ziajała ... ale nie było dramatu

dziś rano nie chciała wyjść na dwór na spacer :roll:
jakoś dała się namówić ale polazła trzęsąca sie jak galareta i tylko siq qpa i w tył na lewo do domu

Madzia a jak Bismarc ?

Posted

Bismarck z mutter został, podobno grzecznie, przed 20 namówiłam go na jednego sika, pojechałam do znajomej i tam yorka molestowałam - zgodnie z podobnymi zasadami, czyli nie ma stary powodu do paniki, bo w tamtym roku zasikał koleżankę.... Teraz leżał obok mnie, ja wyluzowana, to co on ma panikować;) (zaczynam wierzyć w Cesara, a przynajmniej w część rzeczy, o których mówi)

Fajnie, ze Monkę tak zagadywaliście, bo skoro reszta stada nie panikuje i nie ucieka, to ona tez przecież nie powinna.

Mój zwierz postanowił, że po 3 on nie będzie załatwiła grubszych spraw i o 8 już ponownie na spacer - terrorysta stary...

Posted

dorota k. napisał(a):
Asieńko - dzięki za życzenia:) i Najlepszego w Nowym Roku:) Te petardy to masakra dla większości psiaków:angryy: Mam nadzieję że zapasy piromanom się już kończą.

Baster nie boi się wystrzałów za to Luśka panikarz Już myślałam ,ze jest chora bo trzęsła się a nawet nos miała bardzo ciepły,Rano nie chciała wyjęć na podwórko.