Alicja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]dogo zrzesza właścicieli porąbanych psów :stupid:[/FONT] nie ...no coś ty :roll: Quote
fioneczka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 dorota k. napisał(a):Słodziak Kochany :) Widać mocno głodna nie była. Buziaki:) Jutro z rańca pozaglądam do Was. trzymajcie się cieplutko:) tylko nas nie obudź :evil_lol: Alicja napisał(a):Ozzy to podnosi jak sie szykuje do siq naj łapę przednią i zaraz równoczesnie unosi tylną ...obawiam się ze kiedyś straci równowagę i sie wypierdasi w trawe :diabloti: aha i jak robi Qpę to najlepiej jak jest górka i potem patrzy za qpą jak zlatuje w dół hehe nasza rottka Sarusia tak robiła :evil_lol: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]dogo zrzesza właścicieli porąbanych psów :stupid:[/FONT] taaaaa :crazyeye::crazyeye: niemozliwe :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]dogo zrzesza właścicieli porąbanych psów :stupid:[/FONT] Albo porąbanych właścicieli psów :diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 agnieszka32 napisał(a):Albo porąbanych właścicieli psów :diabloti::evil_lol: [FONT=Georgia]no w sumie, mówi się że pies upodabnia się do właściciela :evil_lol:[/FONT] Quote
agaga21 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 no to jak taki góffniany temat to ja wam powiem, że morris to jak robi qpe, to nie kucnie by zrobić spokojnie, tylko chodzi kucając i ogląda się za siebie:roll:. potem zamiast z jednego miejsca, muszę sprzątać pół trawnika:mad: Quote
dorota k. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Zaglądam do Was z rańca i widzę że jeszcze śpiochacie :) Pozdrowionka:) mam nadzieję że nie obudziłam :) Quote
hankasanok Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 alescie temat wynalazły!!! :lol::lol::lol: No to ja Wam powiem jak Bella robiła qupe a po drugiej stronie szedł kiciuś, biedna nie mogła sie zdecydować czy bardziej ja wzywa potrzeba fizjologiczna czy instynkt łowczy!!!! zaczęła w jednym końcu trawnika a skonczyła w drugim, kucajac posuwała sie powoli ale wytrwale w strone kotka, najeżona przy tym jak jeż!!!! jednym słowem s....jacy jeżyk i to na dodatek taki przykulony!!! Też musiałam sprzatnąc pól trawnika, trzymajac na drugiej stronie smyczy psa gotowego do łowów!!!! ciezko było!!!! Quote
Migori Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Propos qupek... Mój chłopak miał psa-amstaffa. Wolf również lubił zadzierać kuper i zostawiać pakuneczek na słupach czy drzewach... Jednak wprost uwielbiał przystrajać zderzaki samochodów takim slicznym qupkowym "torcikiem"... Quote
Alicja Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Magda25 napisał(a):Propos qupek... Mój chłopak miał psa-amstaffa. Wolf również lubił zadzierać kuper i zostawiać pakuneczek na słupach czy drzewach... Jednak wprost uwielbiał przystrajać zderzaki samochodów takim slicznym qupkowym "torcikiem"... :roflt: :roflt: Quote
docha Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 temat śmierdzący, ale rozkładający ze śmiechu na łopaty. w tym wypadku( jak w każdym innym również) kot patrzy na psa z góry: wykopie sobie dołek, opróżni się i zakopie po sobie, nie zostawiając śladu brudu. Quote
fioneczka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 docha napisał(a):temat śmierdzący, ale rozkładający ze śmiechu na łopaty. w tym wypadku( jak w każdym innym również) kot patrzy na psa z góry: wykopie sobie dołek, opróżni się i zakopie po sobie, nie zostawiając śladu brudu. taaaa i najczęściej robią to w ogródku wśród kiełkujących ogórasów :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 postanowilam u ciebie tez sie troszke pocieszyc a co mi tam .................. Quote
chita Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :helo: jest tu kto:candle: a gdzi łikendowa relacja:mad: Quote
docha Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 fionka, bazarkiem zajęta, do nas nie ma czasu ;) Quote
agaga21 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 furciaczek napisał(a):Fot sie domagam!! i ja! i ja!!!!!!!!!! Quote
agnieszka32 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 agaga21 napisał(a):i ja! i ja!!!!!!!!!! Ja też :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: Quote
fioneczka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Tengusia napisał(a):postanowilam u ciebie tez sie troszke pocieszyc a co mi tam .................. powinnaś mieć taką emotkę co nogami tupie ... jak na odbiór praffffka czeka ;) jeszcze raz gratuluję chita napisał(a)::helo: jest tu kto:candle: a gdzi łikendowa relacja:mad: pogoda dziś do "D" a nie było nas bo se robiłyśmy karpatkę i desera ;) galaretkę ze zbitą śmietaną i musem kruskawkowym ;) paluchi lizać :razz: pojadłyśmy i leżakujemy ;) docha napisał(a):fionka, bazarkiem zajęta, do nas nie ma czasu ;) eeeee ... nie bazarem tylko żarciem :evil_lol: furciaczek napisał(a):Fot sie domagam!! wpadnij do nas i zrób :diabloti: agaga21 napisał(a):i ja! i ja!!!!!!!!!! i Ty też wpadnij do nas :diabloti: agnieszka32 napisał(a):Ja też :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: załatwcie sobie wspólny transport - będzie taniej i weselej :p wczorajszy wieczór kiedy to zdjęcia na bazara były robione zainteresowana chwilę później już mniej :evil_lol: a wygląda na tej focie jak prosiaczek :evil_lol: a to dzisiejsze w wersji król lew :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [FONT=Georgia]niczym rekin wynurzający się z wody w Szczękach ;) :evil_lol::evil_lol: http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6653.jpg[/FONT] Quote
furciaczek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ahahaha chinski grzywacz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6649.jpg Quote
agnieszka32 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6647.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6652.jpg sama słodycz :loveu: Quote
agaga21 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ale dzisiaj damulka poprzebierana! slicznie:loveu: http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6647.jpg Quote
chita Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ło matko ale lwica:loveu::loveu: ciasto znowu pewnie jakie z rumem ze mona poprzebierana:evil_lol: Quote
runo Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6652.jpg tu wygląda jak słodki dzidziuś z kłami rekina :D Quote
Recommended Posts