jonQuilla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Alicja napisał(a):krowia to pikuś .... Ozzy raz wlazł do ludziej ....... można sobie wyobrazić jak jechało ... :roll: i to było narąbane na brzegu trawnika przy chodniku , jakaś podła łajza sie wy****a [FONT=Georgia]o matko, nie zazdroszczę....ja raz w życiu w ludzką wlazłam w parku i był to smród nie do wyobrażenia, żadna kupa nie równa się z ludzką :roll:[/FONT] Quote
fioneczka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 nie zapomnę jak Andzia opowiadała jak Jej Buba się wytarzała i nawbijało się w kolczatkę :evil_lol: i nawet się jej papier do kolczaty doczepił :diabloti: Quote
agaga21 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]o matko, nie zazdroszczę....ja raz w życiu w ludzką wlazłam w parku i był to smród nie do wyobrażenia, żadna kupa nie równa się z ludzką :roll:[/FONT] bo ludzie to największe "świnie" lecterek NIGDY W ŻYCIU się w niczym nie wytarzał. wszystko co śmierdzialo omijał z obrzydzeniem. póki co etna i morris też nie ale pewnie nie miały jeszcze okazji:diabloti:. za to kocie kupy jedzą pasjami:mad: Quote
jonQuilla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 agaga21 napisał(a): lecterek NIGDY W ŻYCIU się w niczym nie wytarzał. wszystko co śmierdzialo omijał z obrzydzeniem. póki co etna i morris też nie ale pewnie nie miały jeszcze okazji:diabloti:. za to kocie kupy jedzą pasjami:mad: [FONT=Georgia]O to widzę że mają podobne upodobania do Salsy, ona też kocie kupki uwielbia :mad: [/FONT][FONT=Georgia]Czasami jak się dorwie do zabrudzonej kuwety mojego kota to też ją czyści [/FONT][FONT=Georgia]:roll: Nie można jej na spacerze spuścić z oka bo moment i coś wpierdziela...niesamowicie mnie to drażni. Tarza też się we wszystkim co śmierdzi, zaczynając od błota a kończąc na padlinie. [/FONT] Quote
fioneczka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 :turn-l: ale macie goownojady ... nie mylić z glonojadami :eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 fioneczka napisał(a)::turn-l: ale macie goownojady ... nie mylić z glonojadami :eviltong: [FONT=Georgia]Ty się tak nie ciesz :obrazic:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 fioneczka napisał(a):nie zapomnę jak Andzia opowiadała jak Jej Buba się wytarzała i nawbijało się w kolczatkę :evil_lol: i nawet się jej papier do kolczaty doczepił :diabloti: :roflt: dokładnie ...i nawet na fotce było widać :roflt: Quote
fioneczka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Ty się tak nie ciesz :obrazic:[/FONT] Mona nie jada goowien ... ona tylko wącha siq po suniach z cieczką i strzela zębami a może Mona to nie Mona tylko Miriam :roll: Quote
jonQuilla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 fioneczka napisał(a):Mona nie jada goowien ... ona tylko wącha siq po suniach z cieczką i strzela zębami a może Mona to nie Mona tylko Miriam :roll: [FONT=Georgia]Salsa też tak robi :shake: Mam świńskiego psa...wszystko co obrzydliwe ją ciągnie. W dodatku jak sika to podnosi nogę także kto wie czy to nie jakiś trans :roll:[/FONT] Quote
fioneczka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Salsa też tak robi :shake:[/FONT] :sweetCyb: czyli nie jesteśmy same ;) jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]W dodatku jak sika to podnosi nogę także kto wie czy to nie jakiś trans :roll:[/FONT] hmmm Mona nogi nie podnosi :roll: i wiesz, na nią wszędzie czai się ZUO więc czasem jak idzie robić siq to ogon też zapomni spod doopy wyciągnąć :stupid: no cóż ... my już żeśmy się do tego przyzwyczaili :roll: Quote
dorota k. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Łoł, ale się czyta :) Ciotki piszczie dalej, bo to lepsze niż TV (której zresztą nie oglądam):evil_lol: A Moniczkę kiedyś sama w te stópki muszę ucałować:) Quote
docha Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 no, ale Wam fajny temacik podałam :) dodam, że dośka również czyści kuwetę moich kotów, więc każdego ranka prawie zaspana człapię do kuwety, aby wyczyścić ją przed dosią. Quote
evel Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]O to widzę że mają podobne upodobania do Salsy, ona też kocie kupki uwielbia :mad: [/FONT][FONT=Georgia]Czasami jak się dorwie do zabrudzonej kuwety mojego kota to też ją czyści [/FONT][FONT=Georgia]:roll: Nie można jej na spacerze spuścić z oka bo moment i coś wpierdziela...niesamowicie mnie to drażni. Tarza też się we wszystkim co śmierdzi, zaczynając od błota a kończąc na padlinie. [/FONT] Moja tak samo :mad: Kocie *cenzura* jest the best! :splat: Na szczęście okres tarzania się w smrodach jej jakoś przeszedł (może przez moje groźby karalne :diabloti:) ale polowanie na kupy jest okropne :roll: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] W dodatku jak sika to podnosi nogę także kto wie czy to nie jakiś trans :roll:[/FONT] Ty, moja też, potrafi nalać na drzewo jak pies :roflt: Quote
docha Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 a czy moją któryś pobije w siqu? na dwóch przednich łapach , tylne u góry? Quote
dorota k. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Nasz Cyrkówka z przechowalni :) Dlatego ma takie imię:) Też tak sio robi:) Quote
agaga21 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 docha napisał(a):a czy moją któryś pobije w siqu? na dwóch przednich łapach , tylne u góry? mój pierwszy pies abat robił tak kupkę...zazwyczaj wyszukiwał sobie jakiś krzak/słup/latarnię/wielki kamień /ewentualnie ścianę budynku i zadzierał doopsko do góry!:evil_lol: dziwne to było dosyć... Quote
fioneczka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 na naszym osiedlu mieszkał dobek który potrafił w ten sposób narżnąć na wielki głaz który sięgał mi do uda ... a malutka nie jestem ;) słuchajcie czy rozmowa o goownach jest regulaminowa :diabloti: ... bo wątki penetruje kapo :roll: Quote
evel Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 fioneczka napisał(a):słuchajcie czy rozmowa o goownach jest regulaminowa :diabloti: ... bo wątki penetruje kapo :roll: O, bez kitu, zapomniałam :roll: Quote
dorota k. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No nieee...., mój "ulubiony" temat by wycięli:evil_lol: A co Monisia porabia? Po spacerosie - pewnie śpiocha laleczka:) Quote
fioneczka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 no a jak ... przyszła mokra i brudna bo na naszym boisku bardzo bagiennie ... dostała porcje rosołową i puchę animondy na kolację ... do miski wsadziła wielką piłkę tak że tylko dookoła mogła wylizać michę, szkielety kurczakowe zakopała na swoim materacu w kocyk i poszła lulać ... później wstanie koło 23 weźmie ją ochota na wariacje, aż dostanie opiernicz bo będzie latać zgrzana z czerwonym nosem i jęzorem na wierzchu ... może zje to co zakopała i lulać znowu pójdzie ... qrde dlaczego ja psem nie jestem ;) Quote
dorota k. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Słodziak Kochany :) Widać mocno głodna nie była. Buziaki:) Jutro z rańca pozaglądam do Was. trzymajcie się cieplutko:) Quote
Alicja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 fioneczka napisał(a):na naszym osiedlu mieszkał dobek który potrafił w ten sposób narżnąć na wielki głaz który sięgał mi do uda ... a malutka nie jestem ;) słuchajcie czy rozmowa o goownach jest regulaminowa :diabloti: ... bo wątki penetruje kapo :roll: capo di tutti capi :diabloti: Rozmowa o gównach , tudzież qpach , czy też ekstremantach jest REGULAMINOWA , nawet swego czasu na offie mieliśmy taki watek :grins: Asieńko , zajrzyj tam proszę http://www.dogomania.pl/threads/194999-Niki-m%C5%82ody-mix-amstaffa-umrzez-z-g%C5%82odu-albo-zostanie-zagryziony-b%C5%82agamy-o-pomoc-!/page2#post15759963 Quote
jonQuilla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 docha napisał(a):a czy moją któryś pobije w siqu? na dwóch przednich łapach , tylne u góry? [FONT=Georgia]jak trawa jest mokra to jak najbardziej :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ozzy to podnosi jak sie szykuje do siq naj łapę przednią i zaraz równoczesnie unosi tylną ...obawiam się ze kiedyś straci równowagę i sie wypierdasi w trawe :diabloti: aha i jak robi Qpę to najlepiej jak jest górka i potem patrzy za qpą jak zlatuje w dół Quote
jonQuilla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [FONT=Georgia]dogo zrzesza właścicieli porąbanych psów :stupid:[/FONT] Quote
Recommended Posts