Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
krowia to pikuś .... Ozzy raz wlazł do ludziej ....... można sobie wyobrazić jak jechało ... :roll: i to było narąbane na brzegu trawnika przy chodniku , jakaś podła łajza sie wy****a

[FONT=Georgia]o matko, nie zazdroszczę....ja raz w życiu w ludzką wlazłam w parku i był to smród nie do wyobrażenia, żadna kupa nie równa się z ludzką :roll:[/FONT]

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]o matko, nie zazdroszczę....ja raz w życiu w ludzką wlazłam w parku i był to smród nie do wyobrażenia, żadna kupa nie równa się z ludzką :roll:[/FONT]

bo ludzie to największe "świnie"

lecterek NIGDY W ŻYCIU się w niczym nie wytarzał. wszystko co śmierdzialo omijał z obrzydzeniem. póki co etna i morris też nie ale pewnie nie miały jeszcze okazji:diabloti:. za to kocie kupy jedzą pasjami:mad:

Posted

agaga21 napisał(a):

lecterek NIGDY W ŻYCIU się w niczym nie wytarzał. wszystko co śmierdzialo omijał z obrzydzeniem. póki co etna i morris też nie ale pewnie nie miały jeszcze okazji:diabloti:. za to kocie kupy jedzą pasjami:mad:

[FONT=Georgia]O to widzę że mają podobne upodobania do Salsy, ona też kocie kupki uwielbia :mad:
[/FONT][FONT=Georgia]Czasami jak się dorwie do zabrudzonej kuwety mojego kota to też ją czyści [/FONT][FONT=Georgia]:roll:
Nie można jej na spacerze spuścić z oka bo moment i coś wpierdziela...niesamowicie mnie to drażni. Tarza też się we wszystkim co śmierdzi, zaczynając od błota a kończąc na padlinie.
[/FONT]

Posted

fioneczka napisał(a):
nie zapomnę jak Andzia opowiadała jak Jej Buba się wytarzała i nawbijało się w kolczatkę :evil_lol: i nawet się jej papier do kolczaty doczepił :diabloti:

:roflt: dokładnie ...i nawet na fotce było widać :roflt:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Ty się tak nie ciesz :obrazic:[/FONT]

Mona nie jada goowien ... ona tylko wącha siq po suniach z cieczką i strzela zębami

a może Mona to nie Mona tylko Miriam :roll:

Posted

fioneczka napisał(a):
Mona nie jada goowien ... ona tylko wącha siq po suniach z cieczką i strzela zębami

a może Mona to nie Mona tylko Miriam :roll:

[FONT=Georgia]Salsa też tak robi :shake:
Mam świńskiego psa...wszystko co obrzydliwe ją ciągnie.
W dodatku jak sika to podnosi nogę także kto wie czy to nie jakiś trans :roll:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Salsa też tak robi :shake:[/FONT]

:sweetCyb: czyli nie jesteśmy same ;)

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]W dodatku jak sika to podnosi nogę także kto wie czy to nie jakiś trans :roll:[/FONT]

hmmm Mona nogi nie podnosi :roll: i wiesz, na nią wszędzie czai się ZUO więc czasem jak idzie robić siq to ogon też zapomni spod doopy wyciągnąć :stupid:
no cóż ... my już żeśmy się do tego przyzwyczaili :roll:

Posted

no, ale Wam fajny temacik podałam :)
dodam, że dośka również czyści kuwetę moich kotów, więc każdego ranka prawie zaspana człapię do kuwety, aby wyczyścić ją przed dosią.

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]O to widzę że mają podobne upodobania do Salsy, ona też kocie kupki uwielbia :mad:
[/FONT][FONT=Georgia]Czasami jak się dorwie do zabrudzonej kuwety mojego kota to też ją czyści [/FONT][FONT=Georgia]:roll:
Nie można jej na spacerze spuścić z oka bo moment i coś wpierdziela...niesamowicie mnie to drażni. Tarza też się we wszystkim co śmierdzi, zaczynając od błota a kończąc na padlinie.
[/FONT]

Moja tak samo :mad: Kocie *cenzura* jest the best! :splat: Na szczęście okres tarzania się w smrodach jej jakoś przeszedł (może przez moje groźby karalne :diabloti:) ale polowanie na kupy jest okropne :roll:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]
W dodatku jak sika to podnosi nogę także kto wie czy to nie jakiś trans :roll:
[/FONT]

Ty, moja też, potrafi nalać na drzewo jak pies :roflt:

Posted

docha napisał(a):
a czy moją któryś pobije w siqu? na dwóch przednich łapach , tylne u góry?

mój pierwszy pies abat robił tak kupkę...zazwyczaj wyszukiwał sobie jakiś krzak/słup/latarnię/wielki kamień /ewentualnie ścianę budynku i zadzierał doopsko do góry!:evil_lol:
dziwne to było dosyć...

Posted

na naszym osiedlu mieszkał dobek który potrafił w ten sposób narżnąć na wielki głaz który sięgał mi do uda ... a malutka nie jestem ;)

słuchajcie czy rozmowa o goownach jest regulaminowa :diabloti: ... bo wątki penetruje kapo :roll:

Posted

fioneczka napisał(a):
słuchajcie czy rozmowa o goownach jest regulaminowa :diabloti: ... bo wątki penetruje kapo :roll:

O, bez kitu, zapomniałam :roll:

Posted

no a jak ... przyszła mokra i brudna bo na naszym boisku bardzo bagiennie ... dostała porcje rosołową i puchę animondy na kolację ... do miski wsadziła wielką piłkę tak że tylko dookoła mogła wylizać michę, szkielety kurczakowe zakopała na swoim materacu w kocyk i poszła lulać ... później wstanie koło 23 weźmie ją ochota na wariacje, aż dostanie opiernicz bo będzie latać zgrzana z czerwonym nosem i jęzorem na wierzchu ... może zje to co zakopała i lulać znowu pójdzie ... qrde dlaczego ja psem nie jestem ;)

Posted

fioneczka napisał(a):
na naszym osiedlu mieszkał dobek który potrafił w ten sposób narżnąć na wielki głaz który sięgał mi do uda ... a malutka nie jestem ;)

capo di tutti capi

:diabloti:

Rozmowa o gównach , tudzież qpach , czy też ekstremantach jest REGULAMINOWA , nawet swego czasu na offie mieliśmy taki watek :grins:

Asieńko , zajrzyj tam proszę

http://www.dogomania.pl/threads/194999-Niki-m%C5%82ody-mix-amstaffa-umrzez-z-g%C5%82odu-albo-zostanie-zagryziony-b%C5%82agamy-o-pomoc-!/page2#post15759963

Posted

Ozzy to podnosi jak sie szykuje do siq naj łapę przednią i zaraz równoczesnie unosi tylną ...obawiam się ze kiedyś straci równowagę i sie wypierdasi w trawe :diabloti:
aha i jak robi Qpę to najlepiej jak jest górka i potem patrzy za qpą jak zlatuje w dół