Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

straszne :crazyeye:
straszny to jest temat zadania domowego z religii w kl II technikum :roll:
"jaką rolę w kształtowaniu twojego środowiska odgrywa twe poczucie dziecięctwa Bożego" :roll:

idę się zastrzelić normalnie ... Młodszy jutro baniaka z religii dostanie bo mamusia nie potrafi pomóc lekcji odrobić :oops::diabloti:

[SIZE="3"]:help1: czy na forum jest jakiś ksiądz ?????? :diabloti:

EDIT może być siostra zakonna :evil_lol:
No starsze straszne bo nie chciałam nikogo urazić tym bardziej, że młode dziewczę jestem ^^ Także wiesz : )

A temat... Nawet moja katechetka takich nie zadaje! :D Naprawdę współczuje...

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fioneczko, jakoze agaga mowi ze masz 24lata czyli Mlodszego rodziłas w podstawowce, albo i przedszkolu:diabloti: masz prawo nie znac odpowiedzi :evil_lol:
oto słowa kluczowe do rozkminienia bożej zagadki :eviltong:

Dziecięctwo Boże - w teologii chrześcijańskiej to dar Boży, udzielany w chwili chrztu świętego. Dar ten sprawia że człowiek staje się przybranym "dzieckiem" Bożym.

Środowisko – ogół elementów nieożywionych i ożywionych, zarówno naturalnych, jak i powstałych w wyniku działalności człowieka,

teraz mozesz juz spokojnie napiszac odpowiedz:

Duza role:diabloti:

Posted

chita napisał(a):

teraz mozesz juz spokojnie napiszac odpowiedz:

Duza role:diabloti:

A nawet powiedziałabym, że ogromną :)! Asiu, napisz, że ogromu tej roli nie jesteś w stanie opisać słowami. Możesz też dodać, że temat jest tak wielowątkowy, że nie chcesz go spłycić, żadne słowa nie są w stanie oddać jego głębi :evil_lol:. I po kłopocie :diabloti:

Posted

Nadalle napisał(a):
Jeeeny ale teraz się głupio czuje... Wiedziałam, że wypalę z czymś takim. Mam nadzieje, że naprawdę się nie gniewasz?:oops:

zwariowałaś :diabloti:
przecież nie napisałaś że wyglądam na 60 :diabloti: ... no wtedy to bym Cię :mad::eviltong:
ujęłaś mi za to sporo :cool3: więc za co mam się gniewać :p

Posted

a po południu pojechałam do szmatexu i kupiłam Monisi misie ... całe 5 sztuk świetnych misiów
jeden już umarł biedaczek ... znaczy jest z nami ale głowy nie ma :diabloti:

była kupa radochy za parę złotych

a na tym zdjęciu widać działalność babci :diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']bardzo ładnie komponuje się monka z kolorkami w parku jesienią:loveu:

hehe bo ja ją z myślą o jesiennych zdjęciach do domu przytargałam :diabloti:

[quote name='Nadalle']Jak widzę zdjęcia Monki na jej posłanku to aż mam ochotę się położyć koło niej! :evil_lol: Musi mieć baaardzo wygodnie ^^

A zdjęcia rewelacja! :p

ja często leżę na jej posłaniu jak mi sucz miejsce na wersalce zajmie :roll:
ona na nim nie śpi ... używa go jako stołu podczas posiłków i jako miejsca mordu zabawek ;)
a wygodny jest faktycznie ... to normalny materac z wymiennymi pokrowcami

[quote name='wejherstaff']Biedne pluszaki :evil_lol:

Piekne jesienne fotki :loveu:

wczoraj dopadła misia i pierwsze co to urwała mu nos i oczy ... zrobiły się dziurki więc dokończyła dzieła :roll: ... znaczy rozszarpała mu łepetynę a ja strzępy odcięłam i zszyłam misia ... został korpusik z łapkami :evil_lol: ale jest już nieatrakcyjny dla niej
wczoraj dałam jej jeszcze taką dużą mysz ... napadła na nią i z zapałem zabrała się za oczy ... a tu zonk bo oczy i nos są wyszyte :evil_lol:

[quote name='agnieszka32']Cudne te fotki w parku :)

A tutaj warczała na kogoś? Wygląda, jakby zęby odsłaniała ostrzegawczo...
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6010-1.jpg

noooo ona potrafi warczeć ... często się z nią droczę (wszyscy w domu to robią) ... a w chwili kiedy panienka pokazuje ząbki i jaka to ona zła to bez zastanowienia odbieramy jej przedmiot ... wie lalunia, że nic nie wskóra złoszczeniem się i że w domu nikt sobie z jej warkotów nic nie robi

Posted

ja też robię takie foto reportaże np 3 minuty z życia misia :-) Mój padalec nawet już się nauczył ,że jak coś jest oderwane to trzeba zostawić poczekać aż ktoś przyjdzie wyjmie watkę ze środka i wtedy można znęcać się nad resztą. fotka super... podoba mi sie tak z ręką wiecie co ten mój Misiek to jest jakiś nie do rozwinięty nigdy w życiu fafli nie podwinął żeby zęby pokazać ....

Posted

fioneczka napisał(a):

... i pierwsze co to urwała mu nos i oczy ... zrobiły się dziurki więc dokończyła dzieła :roll: ... znaczy rozszarpała mu łepetynę...

Alez to okropnie brzmi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mozna sie wystraszyć ;)