dorota k. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Te zdjęcia mnie po prostu rozkładają :) Monisia :) Quote
chita Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5906.jpg :roflt::roflt::roflt: bosh nawet jej oczy gdzies uciekly i ino białka widac:evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 foty dzisiejsze świetne ale to: http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5906.jpg REWELACJA!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbiam takie Quote
furciaczek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Genialne!! http://i717.photobucket.com/albums/w...a/IMG_5906.jpg Quote
fioneczka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='Nadalle']Wooow zdjęcia są świeeetne! :-o Bez wyjątku! Ps. ma Pani świetne rękawiczki ;) TZ będzie w niebowzięty ;) Ps. poczułam się jakbym miała 100 lat ... to widać na zdjęciach że osiemnastkę dawno obchodziłam :evil_lol: możesz śmiało pomijać tą panią ;) [quote name='Alicja']:) http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5866.jpg ale dziewczynka skoczna jest ;) a z ciebie siłacz .... takiego klocka dźwigać ...ja bym Ozzulka nie dała rady :roll: słodka i ciężka :evil_lol::evil_lol: a skoczna to fakt ... ale nie potrafi salta trzaskać tak jak Fionusia ... ale nauczymy ;) [quote name='dorota k.']Te zdjęcia mnie po prostu rozkładają :) Monisia :) mnie rozkłada sama Monisia :diabloti: [quote name='chita']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5906.jpg :roflt::roflt::roflt: bosh nawet jej oczy gdzies uciekly i ino białka widac:evil_lol: Mona jak ma piłkę to obłęd w oczach też ma :evil_lol: [quote name='agaga21']foty dzisiejsze świetne ale to: http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5906.jpg REWELACJA!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbiam takie minkę strzeliła przednią :diabloti: szkoda że nie widać jakie zęby ma brudne ... nie je suchego i efekty widać musimy kupić coś do mycia japy [quote name='furciaczek']Genialne!! http://i717.photobucket.com/albums/w...a/IMG_5906.jpg upłakałam się przy tej focie jak chory zając ;) Quote
Nadalle Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 fioneczka napisał(a):TZ będzie w niebowzięty ;) Ps. poczułam się jakbym miała 100 lat ... to widać na zdjęciach że osiemnastkę dawno obchodziłam :evil_lol: możesz śmiało pomijać tą panią ;) I bardzo dobrze bo jestem fanką Waszych zdjęć! Niepotrzebnie ! Jak słowo daje nawet 30 lat bym Ci (mimo wszystko :oops:) nie dała, najwyżej 26 :p Quote
runo Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 ach ta skacząca krówka :loveu: uwielbiam oglądać skaczące bullki Quote
agaga21 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nadalle napisał(a):Jak słowo daje nawet 30 lat bym Ci (mimo wszystko :oops:) nie dała, najwyżej 26 :p:crazyeye::crazyeye:no to podpadłaś!:crazyeye::crazyeye:asia niedawno 24 lata skończyłaś a ty jej dajesz 26-30 lat????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: Quote
fioneczka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Nadalle napisał(a):I bardzo dobrze bo jestem fanką Waszych zdjęć! a nie mówiłam że Monisiowy Tatuś będzie zachwycony ;) Nadalle napisał(a):Niepotrzebnie ! Jak słowo daje nawet 30 lat bym Ci (mimo wszystko :oops:) nie dała, najwyżej 26 :p photoshop czyni cuda :grins: agaga21 napisał(a)::crazyeye::crazyeye:no to podpadłaś!:crazyeye::crazyeye:asia niedawno 24 lata skończyłaś a ty jej dajesz 26-30 lat????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: :roflt::roflt::roflt: runo napisał(a):ach ta skacząca krówka :loveu: uwielbiam oglądać skaczące bullki jak chcesz to Ci pożyczę ... i skaczcie sobie do woli :diabloti: tylko pamiętaj że ona pluje jak skacze ... ja ostatnio do sklepu po spacerze polazłam stoję przy kasie a Młodszy ... "mamo weź się wytrzyj bo gluta masz na pół kurtki :evil_lol: Quote
magda z. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 z takimi próbami to już powinniście talerz kupić i robić układy na zawody:) Quote
fioneczka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='magda z.']z takimi próbami to już powinniście talerz kupić i robić układy na zawody:) talerz miała całkiem porządny ale zjadła :diabloti: mamy jeszcze kilka fotek z wczorajszego spacerku :p cyce widać :roll: Quote
fioneczka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 a do tej foty przycięliśmy uszy :evil_lol: a do tej nie :evil_lol: zabawa w przeciąganie ... ale tylko piłką :roll: Quote
Nadalle Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 agaga21 napisał(a)::crazyeye::crazyeye:no to podpadłaś!:crazyeye::crazyeye:asia niedawno 24 lata skończyłaś a ty jej dajesz 26-30 lat????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: fioneczka napisał(a):a nie mówiłam że Monisiowy Tatuś będzie zachwycony ;) photoshop czyni cuda :grins: :roflt::roflt::roflt: jak chcesz to Ci pożyczę ... i skaczcie sobie do woli :diabloti: tylko pamiętaj że ona pluje jak skacze ... ja ostatnio do sklepu po spacerze polazłam stoję przy kasie a Młodszy ... "mamo weź się wytrzyj bo gluta masz na pół kurtki :evil_lol: Jeeezu nawet nie mów!! :-o O luuudzie.... Forgive me everything! :mdleje: Quote
agaga21 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Nadalle Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 To było naprawdę straszne! :oops: :shiny: Quote
fioneczka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='agaga21']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Nadalle']To było naprawdę straszne! :oops: :shiny: straszne :crazyeye: straszny to jest temat zadania domowego z religii w kl II technikum :roll: "jaką rolę w kształtowaniu twojego środowiska odgrywa twe poczucie dziecięctwa Bożego" :roll: idę się zastrzelić normalnie ... Młodszy jutro baniaka z religii dostanie bo mamusia nie potrafi pomóc lekcji odrobić :oops::diabloti: [SIZE="3"]:help1: czy na forum jest jakiś ksiądz ?????? :diabloti: EDIT może być siostra zakonna :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Albo katechetka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia, wrzuć temat w google, może się okaże, że ktoś już rozgryzł o co kaman i chętnie odsprzeda tą świętą tajemnicę :diabloti: Matko, w takich chwilach błogosławię swój stan bezdziecięctwa jakiegokolwiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 fioneczka napisał(a): "jaką rolę w kształtowaniu twojego środowiska odgrywa twe poczucie dziecięctwa Bożego" :roll: : dla mnie ma jakis podtekst seksualny z tym dzieciectwem:roll: napisz ze duzą role i starczy:p Quote
ania z poznania Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5879.jpg Ależ Monisia ma piękne wnętrze :diabloti:! Quote
fioneczka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 agnieszka32 napisał(a):Albo katechetka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia, wrzuć temat w google, może się okaże, że ktoś już rozgryzł o co kaman i chętnie odsprzeda tą świętą tajemnicę :diabloti: Matko, w takich chwilach błogosławię swój stan bezdziecięctwa jakiegokolwiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aga ja już przetrzepałam wszystko co możliwe i nie mam pojęcia o co temu księciowi :diabloti: chodziło :hmmmm: qrde ale się wmanewrowałam ... podzieliliśmy się z Młodszym ... on chodzi na R ja odrabiam zadania :roll: ... no dziś zostałam powalona na łopatki ... nie mam pojęcia o co chodzi :oops: Quote
agaga21 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 chita napisał(a):d napisz ze duzą role i starczy:p HAHAHAHA!:megagrin: Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='fioneczka']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: straszne :crazyeye: straszny to jest temat zadania domowego z religii w kl II technikum :roll: "jaką rolę w kształtowaniu twojego środowiska odgrywa twe poczucie dziecięctwa Bożego" :roll: idę się zastrzelić normalnie ... Młodszy jutro baniaka z religii dostanie bo mamusia nie potrafi pomóc lekcji odrobić :oops::diabloti: :help1: czy na forum jest jakiś ksiądz ?????? :diabloti: EDIT może być siostra zakonna :evil_lol: :hmmmm: czym się to je :roll: wklikaj w gogelki temat ;) Quote
furciaczek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Oj kurcze...to teraz takich rzeczy w szkolach wymagaja??:crazyeye: Quote
fioneczka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 qrde ale jakiego środowiska ? ... tego z drzewami i kffiatkami i robaczkami ?? Quote
Recommended Posts