Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Cudna taka słoneczna jesień . Cycuchy pokaźne Monka ma ... kurde Kama nigdy nie miała takich wielgaśnych[/QUOTE]

teraz jej cyce wyglądają tak samo jak w dniu w którym przywieźliśmy ją do domu
no cóż póki co ze sterylki nici i chyba trzeba będzie wyniki zrobić ... hormony itp

[quote name='agaga21']piękne zdjęcia parkowe :)u nas od kilku dni ciągle jest mgła i ziąb[/QUOTE]

u nas do południa paskudnie ale po południu prawdziwa jesień, sucha i słoneczna choć ciut zimna
ale tak było dziś już chyba będzie beznadziejnie

[quote name='ania z poznania']Asiu, w końcu babcie od tego są- od rozpieszczania wnuków słodyczami :roflt::roflt:![/QUOTE]

o taaak :diabloti:
... przypominam sobie pierwsze tygodnie kiedy Mona mijała moją mamę wielkim łukiem, nie wchodziła do niej do pokoju i "nie życzyła" sobie zeby mama wchodziła do naszych
teraz ochoczo biega do babci ... miała babcia swoje sposoby żeby dziewczynę urobić ;) ... melduje jej kiedy jest głodna, po zjedzeniu biegnie zameldować ze już zjadła, często wpada na chwilkę sprawdzić co dobrego ma babcia na stole
i wiesz Aniu ... co one razem jedzą ... to ja nawet wiedzieć nie chcę :roll:... bo jak usłyszałam text mamy po powrocie ze sklepu "chodź Monisia, kupiłam ci ulubione groszki"" to mi kapcie spadły ... i jak to mówią czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ;)

[quote name='madziara1983']Jak ona się nieźle komponuje w tych liściach.. :-)[/QUOTE]

heh, bo ładnemu nawet w liściach do twarzy :evil_lol::evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mona jest prześlicznie umaszczona :) u nas w parku jakos nie widac ludzi z psami, park zdominowany jest przez wagarawiczow którzy robia tam jeden wielki syf :(

Posted

[quote name='runo']Mona jest prześlicznie umaszczona :) u nas w parku jakos nie widac ludzi z psami, park zdominowany jest przez wagarawiczow którzy robia tam jeden wielki syf :(

witamy Gości :multi: ... miło nam ze Monisia się podoba :)
a jeśli chodzi o park to mamy go przy samym domu ... jedynym problemem jest to że szkoła średnia też tu jest i to dość spora i młodzi na fajeczkę co przerwę latają ... całymi tabunami, więc opakowania po fajkach, pety, opakowania po chipsach i napojach a nawet puszki po piwie są wszędzie :angryy:

[quote name='dorota k.']Już KOCHAM BABCIĘ :) Jak tylko będzie okazja to wpadam na dawno obiecany serniczek a i groszki jakieś się szykują;) Buziole w tą deszczową pogodę:loveu:

a my serdecznie zapraszamy ... słówko szepniesz, piekę sernik i wcinamy :p
u Was pada :hmmmm: ... u nas sucho :multi:

dziś poszliśmy do strasznego parku wszyscy razem (bo z pracy uciekłam :diabloti:) ... i ten park był straszny i worki z liśćmi napadały Monisię ... były bardzo agresywne i kaczki i łabędzie chciały ją pożreć i dwa małe ratlerki czy jak to się pisze też miały siedem głów i zionęły ogniem ... ale miała dzisiaj laska dzień sfiksowany :roll:

Posted

Młodszy obchodził dziś swoje 17-naste urodziny ... rano robiłam tort a Monisia asystowała więc zrodził się goopi pomysł i to jest jego efekt :roll:

sierotka Monisia :diabloti: (trochę nieostra)

Posted

[quote name='furciaczek']hahaha jaka babulenka:loveu:
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5534.jpg

Fionysia lubiła beretować przez okno to miała zdjęcia w berecie :loveu:, Monka uwielbia asystować w kuchni to ściereczka musowo ;)

[quote name='ania z poznania']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5532.jpg
Asiu, to Mona jest generalnie wielbicielką słodyczy chyba, nie tylko groszków :)?

ona lubi wszystko :roll:

[quote name='Koma']Hej trafiłam tu przypadkiem ale nie żałuję- http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5516.jpg sunia jest przeurocza :loveu: :loveu: :loveu:

dziękujemy za odwiedziny :p
widziałam Twoje prace ... piękne !!!
jak będę miała "wolną" kasę zgłoszę się do Ciebie :p

[quote name='chita']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5534.jpg

:roflt:
torta powiadasz robilas:cool3:
jesli w przepisie bylo: dodac 100ml rumu to nie znaczylo ze reszte trzeba bylo wypic od razu :eviltong:

a Ty myślisz że co ja zrobiłam :roflt:

Posted

[quote name='hankasanok']dla Młodego 100 lat!!!!
Ty butelke rumu opróżniłaś :evil_lol: a Monce dałaś oblizać łyzki po masie?! :razz:

no a jak :p ... łyżki oblizane tak że myć nie trzeba było :diabloti:

[quote name='evl']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5488.jpg się nabijasz, kurde, a łabędzie są naprawdę straszne :eviltong: Mnie takie cuś użarło jak miałam ze dwa lata, od tamtej pory czuję dziwny respekt przed wielkimi ptakami :evil_lol:

Sto lat dla młodego! :new-bday:

no mówiłam ze łabądki agresywne są :p ... mnie kiedyś też takie stadko pogoniło nad jeziorkiem ... szybko biegają a jakie skrzydełka duże mają :roll:

w imieniu Młodszego wielkie dzięki dla Ciotek :p

mam Monisię z wczorajszego wieczoru :p

i dzisiejszą z parku ... strasznego parku :diabloti:

to zdjęcie zrobione nad Nysą ... w czasie powodzi szło tędy kilka metrów wody ... piasku tu kiedyś nie było ... była łąka