Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Chciałabym powiedzieć że też zapisuje się do klubu nielubienia małych różowych stworków i niestety na razie nie zapowiada się na zmianę stanowiska. Choć powoli się łamię żeby zainwestować w przyszłość i fundnąć sobie taką skarbonkę ze wskazaniem na inwestycję ;-).
Póki babcia w gotowości .....

Kochana - jaką inwestycję??? Z góry skazana jesteś na bankructwo i dożywocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Kochana - jaką inwestycję??? Z góry skazana jesteś na bankructwo i dożywocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Inwestycja jak nic, Ty top nie masz wyobrazni. Patrz na mojego brzdaca...juz teraz wyrywa wszystkie laski na pokazywanie dziasel w pelnej krasie. Jak sie dobrze postaram, to wyrosnie z niego niezly czarek, ktory wyrwie bogata babe. Ochajta sie bez intercyzy, a ja na emeryturze bede sie taplac w dostatku :diabloti:

Posted

ageralion napisał(a):
Inwestycja jak nic, Ty top nie masz wyobrazni. Patrz na mojego brzdaca...juz teraz wyrywa wszystkie laski na pokazywanie dziasel w pelnej krasie. Jak sie dobrze postaram, to wyrosnie z niego niezly czarek, ktory wyrwie bogata babe. Ochajta sie bez intercyzy, a ja na emeryturze bede sie taplac w dostatku :diabloti:

A ja widzę inny scenariusz - zrobi małego różowego stworka jakiejś lasce z podwórka, ożeni się z nią i wprowadzi do Ciebie :diabloti: No i oczywiście, będziesz utrzymywać całą świętą trójcę ze swojej jednej pensji :evil_lol:
Albo inny - wciąż się nie będzie mógł zdecydować na ożenek, bo żadna dziewczyna nie dorówna mamusi :evil_lol:, będzie mieszkał u Ciebie do 40 roku życia, studiując już 4 fakultet, w tym filozofię i wyjeżdżał z Wami na wspólne wakacje :eviltong::eviltong::eviltong:. I oczywiście, jako student, wciąż będzie na Waszym utrzymaniu :multi:

Posted

[quote name='chita']to akurat nie kwestia wychowania tylko pewnie dziedziczne.....:diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]no tematy nader ciekawe tutaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mój synuś zważywszy że skończy we wrześniu 21 lat ..od kilku lat wyjeżdża sam na wakacje ...i przed każdym wyjazdem ma wykład ...że w razie wtopy to wylatuje z chaty :evil_lol::diabloti:...a przyszła TZtka ma kochać zwierzaki :lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]no tematy nader ciekawe tutaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]Mój synuś zważywszy że skończy we wrześniu 21 lat ..od kilku lat wyjeżdża sam na wakacje ...i przed każdym wyjazdem ma wykład ...że w razie wtopy to wylatuje z chaty :evil_lol::diabloti:...a przyszła TZtka ma kochać zwierzaki :lol:[/FONT][/QUOT

Masz rację Alicja, temat fascynujący!!!! Az warto poczytać, biorąc pod uwagę ze mam dośc zrzedzenia mojej mamy i mamy Andrzeja cytuję ,, kiedy doczekają sie wnuków bo potem beda im z rak lecieć"!!! wyczerpały mi sie juz odpowiedzi!!!! troche poczytam i moze nasuna sie nowe wymówki!!!

Asiu Mona przepiekna, mam nadzieje ze Bella tez kiedys usiadzie spokojnie obok człowieka niskiego wzrostu ;)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Tylko jedną :crazyeye::diabloti:??? Asiu, ja mogę nawet z pięć zwerbować :evil_lol::diabloti:!

A na co zostaną przeznaczone składki :razz:?

Aniu, jedna juz masz, nawet bez werbowania ;) sama sie zglasza ;)

Posted

żadnych składek członkowskich na koncie nie odnotowałam :shake::-( ... doopa nie biznes :eviltong:

byliśmy dzisiaj w Czechach ... Młodszy śmigał na rowerku a my wdrapywaliśmy się na górki :p

Mona miała korbę :roll: ... utytłała się jak prosiak :roll: ... a teraz odsypia eskapadę

Posted

Asiu, i to ma być brudny pies?
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2555.jpg

Pooglądaj sobie Etnę, od razu Ci przejdzie :evil_lol:
Chociaż jak na Monę -Czyścioszkę, faktycznie brudna jak święta ziemia :diabloti:

Czyżby Mona miała ochotę okorować drzewko? :razz::diabloti:
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2602.jpg

Posted

[quote name='Alicja'];) nic sie nie martw ...ja go pilnuję ;)
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2463.jpg

ona to by za tym swoim Krzysiem w ogień poszła ... ale ostatnio jak wysiadłam z auta i poszłam na górki do Młodszego a Kris z nią w aucie został to poszła za mną może nie w ogień ale przez okno :evil_lol:

[quote name='agaga21']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2629.jpg
jaki śliczny czałek!!! jeszcze takiego jasnego nie widziałam:loveu:

wyprany w chloroksie :evil_lol:

[quote name='agnieszka32']Asiu, i to ma być brudny pies?
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2555.jpg

Pooglądaj sobie Etnę, od razu Ci przejdzie :evil_lol:
Chociaż jak na Monę -Czyścioszkę, faktycznie brudna jak święta ziemia :diabloti:

Czyżby Mona miała ochotę okorować drzewko? :razz::diabloti:
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2602.jpg

byłam z niej dumna że aż tak się ubrudziła :diabloti:

a drzewka nie chciała odkorować :shake: ... ją ani drzewka, ani patyczki, ani oponki nie kręcą ... dziwny z niej kiundel :diabloti: