Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota k. napisał(a):
Taa małych:) A Eciulka maluszkiem nie jest. Ciekawe czy dziewczyny się polubią?

Ujęłam to ogólnie :diabloti:

Posted

fioneczka napisał(a):

Mona poznała kiciusia Joli, kiciuś jest kumplem CC-tki Eci jednak innych psiaków nie kocha ... Mona prawie wpierdziel od niego dostała :evil_lol:

Na własne oczy widziałam :diabloti:!

Muszę Wam powiedzieć, że Mona jest jeszcze piękniejsza na żywo niż na zdjęciach.... Cudo!!!

Taka kochana, słodka i nieśmiała.....

Posted

ania z poznania napisał(a):
Na własne oczy widziałam :diabloti:!

Muszę Wam powiedzieć, że Mona jest jeszcze piękniejsza na żywo niż na zdjęciach.... Cudo!!!

tak, tak! a nosek jeszcze śliczniejszy na żywo. taki jaśniusieńki, że szok ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ale Mona spokojnie kociaka niufa ;)[/FONT]

póki co jeszcze tak :p ale już jej się zdarzyło kilka razy zobaczyć małego psa i przyjąć postawę myśliwego :roll:

[quote name='Caachou_']Zaobserwowałam, że większość molosów jest w istocie bardzo delikatne w stosunku do małych stworzeń :diabloti: :cool3:

mieliśmy rottkę ... wiem coś o tym ;)

kiciusie które ktoś wyrzucił na łące w zawiązanej reklamówce, jeden nie przeżył a tymi dwoma często Sara z Prezesem swoim bratem, się zajmowali

kot sąsiadów wpadał do nas z wizytą bardzo często :evil_lol:

Prezes miał kumpli w domu ... jednym z nich była mysz Artur ... który często chadzał po grzbietach tylko trzeba było pilnować żeby się któreś nie otrząsnęło bo Artur stawał się latającą myszą :evil_lol:

a to nasza Zuzia ... czasem była mokra jak Sara liznęła ją delikatnie :p a Sara czasem w nos oberwała jak Zuzia miała dość czułości

[quote name='dorota k.']Taa małych:) A Eciulka maluszkiem nie jest. Ciekawe czy dziewczyny się polubią?

no zobaczymy ... ale myślę ze Ecia może pokazać kto jest większy ;)

[quote name='ania z poznania']Na własne oczy widziałam :diabloti:!

może to nie była Mona ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agaga21']tak, tak! a nosek jeszcze śliczniejszy na żywo. taki jaśniusieńki, że szok ;)

mówiłam już ... trochę domestosu czy innego chloru i Etna tez będzie taki miała :diabloti:

[quote name='agnieszka32']Szkoda, że ja nie mogę Mony na własne oczy zobaczyć :placz: :eviltong: :loveu:

jak to nie ? ... możesz
przywiozę Ci ją jutro ... jak wrócisz z pracy to przy bramie będzie stała, z kokardką :diabloti::evil_lol:

[quote name='furciaczek']Super zdiecie, Mona taka delikatna:loveu:
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2234.jpg

na zdjęciach to i ja na delikatną wyglądam ... pozory mylą :diabloti:

[quote name='Obama']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2234.jpg
już widzę jak mój tak spokojnie patrzy na kota...fiu fiu.

hehe pewnie Obama patrzy identycznie na kotki jak nasza Fionusia patrzyła :diabloti:

Posted

wróciliśmy właśnie ze spaceru ... wrrr zwariować idzie
w południe tak dawało słoneczko że nawet w parku nie szło wyrobić ... wieczorem komary, całe stada, agresywne jak amstaffy :diabloti: ... Mona cała pogryziona, pełno bąbli na doopie i pysku ... my też

zrobiliśmy kilka zdjęć w południe i teraz

na spacerze w parku Młodszy pokazywał nam swoje umiejętności na górkach ... TZ robił zdjęcia, my włączałyśmy nagrywanie w s3 (fucha nam się trafiła ;)) ... noooo i powiem wam że jestem pod wrażeniem ... gdybym ja na rowerze wyskoczyła z najazdu w górę i spadła na twarz to juz pewnie bym nie wstała ... Młodszy gruchnął o glebę (roweru nie puścił :roll:), ja wydałam z siebie krótkie aaaa i komentarz do sytuacji o ja p*****e i zamarłam
Młodszy pozbierał się, rzucił kilka miłych słów (gnojek przy rodzicach po rosyjsku zaczął gadać ;)), otrzepał się i jedyne co go interesiło to czy jego maszyna cała :roll: ... zupełnie nie miało znaczenia że porwał spodenki które mu wczoraj kupiłam :roll:

ważyliśmy dziś Monę bo cyce znowu zaczynają jej wisieć a w oczach ma głód ... 27 kg ... znowu urojeniec ... żarcie trzeba ograniczyć niestety

Posted

O rany ...ja bym chyba sie nie odważyła patrzeć jak mi sie dziecko trzaska ;) ...chociaż mój to po ostatnim wypadzie pokazywał mi w necie swoje foty jak walczakowali w turnieju rycerskim :roll: ... i to tak na bij zabij ;)

To z jakiś czas sterylka :roll: