Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzę, że tez mieliscie fajny dzień :)

http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_1288.jpg
tu wyglada jakby mona się przytuliła do pako ;)
super, że dziewczynka sie bawiła ze szczeniorem, widać po zdjęciach, że się odstresowała. skakanie w strumyczku, gonitwa za piłką...super!

http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_1301.jpg
np tu widać jaka mona rozbawiona, jak czeka na zabawę!:evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']Świetne zdjęcia!
Mona wygląda wspaniale!!!

A mały słodki :)

mały słodki to fakt, krzykacz okropny też fakt
i pomimo że jeszcze nawet do sikania nogi nie podnosi to już wie ze jak coś "pachnie" trzeba próbować działać ;)
kilka razy trzeba było chłopaka upomnieć bo mógł życie stracić ;)

[quote name='Alicja']Asieńko ...dawno takich radosnych fotek tu nie było :multi:

nawet nie wiesz jak bardzo się cieszymy
wiesz, Pan Mirek szkoleniowiec pokazał nam że DAMY RADĘ bo zaczynaliśmy już wątpić
prócz tego że jest szkoleniowcem to przede wszystkim jest Człowiekiem zaangażowanym w problemy innych

[quote name='agaga21']widzę, że tez mieliscie fajny dzień :)

http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_1288.jpg
tu wyglada jakby mona się przytuliła do pako ;)
super, że dziewczynka sie bawiła ze szczeniorem, widać po zdjęciach, że się odstresowała. skakanie w strumyczku, gonitwa za piłką...super!

http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_1301.jpg
np tu widać jaka mona rozbawiona, jak czeka na zabawę!:evil_lol:

pomimo że trzymała dystans od ludzi to była "uśmiechnięta" a to dla nas największa radocha

Posted

fajnie ją taką pooglądać:) teraz to juz tylko lepiej będzie, ja w Was od początku wierzyłam, a jak cieczka sie skończy to w grupie zdobędzie nowe doświadczenia i podbije cały Zgorzelec:)

Posted

[quote name='Chantell']zero stresa :D
u nas też nowe fotki yorkowej xD

lecę zobaczyć ... pewnie znowu mnie powala na kolana :roll:

[quote name='magda z.']fajnie ją taką pooglądać:) teraz to juz tylko lepiej będzie, ja w Was od początku wierzyłam, a jak cieczka sie skończy to w grupie zdobędzie nowe doświadczenia i podbije cały Zgorzelec:)

Zgorzelec to my już podbiłyśmy ... znaja panikarę niemal wszyscy ;)

[quote name='Obama']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_1299.jpg
Świetną ma tą łatę i niedopigmentowany nos :)Lubię takie nosy,my też mamy w kropki :)

dziękujemy za wizytę ;)

qrde ale Ty wcześnie wstajesz ;)
my dziś też pobudka o 4,50 bo Mona ma cieczkę i leje jak sikawka :roll: ... więc wsadziła mi piłeczkę na głowę oznajmiając ze pora wysikać sucz

Posted

Chantell napisał(a):
Hihi xD
To wrzucisz jeszcze Monkowe fociaki? Może jakieś domowe? :)

ni ma :)
jestem w pracy :( niestety
i ostatnio w domu nic nie robiliśmy ... może dziś zmobilizujemy się żeby coś pstryknąć ;) ... ale jak patrzę na Twoje zdjęcia to stwierdzam że my więcej fot robić nie będziemy :shake: ... tylko pójdziemy do profesjonalnego studio ;)

martwi mnie to sikanie Mony
qrde w naszym domu były już dwie sunieczki i cieczka do dla nas nie nowość jednak pierwszy raz spotykam się z tym że sunia w tym czasie tak leje :oops:
martwi mnie to trochę :roll:
wczoraj u znajomych spędziliśmy całe popołudnie na podwórku i Monka dosłownie cały czas co kawałek siusiała ... i dziś też już trzy razy na spacerze była

Posted

agaga21 napisał(a):
jak ja bym chciała mieć lustrzankę:placz: i to jakąś fajną!
myślę że tu obiektywy są jednak tym najważniejszym ... lustrzankę to ja też mam i co z tego :(

oczywiście tło i umiejętności ... zapomniałam wspomnieć

Posted

dziewczyny profesjonalistkami to my nie będziemy ale przecież nasze fotki da się oglądać a niektóre to nawet ładne są ;)

trzymam kciuki za dalsze postępy w nauce :)

Posted

ASIU z tego co pamiętam , a było to bardzo dawno , to Kama w czasie cieczki też sikała częściej , a raz łapnęła zapalenie pęcherza w tym czasie co cieczka była ,a le nie wiem czy u was miało by to jakiś związek

Posted

fioneczka napisał(a):
ni ma :)
martwi mnie to sikanie Mony
qrde w naszym domu były już dwie sunieczki i cieczka do dla nas nie nowość jednak pierwszy raz spotykam się z tym że sunia w tym czasie tak leje :oops:
martwi mnie to trochę :roll:
wczoraj u znajomych spędziliśmy całe popołudnie na podwórku i Monka dosłownie cały czas co kawałek siusiała ... i dziś też już trzy razy na spacerze była

Asiu, to jest normalne, przy pierwszej cieczce sunie dostają bardzo często zapalenie pęcherza, moja Czika też tak miała, dostałam ją na początku cieczki i sikającą. Niestety, bez weta się nie obędzie, musi dostać leki, Czice przeszło po dwóch dniach.

Posted

Chantell zdjęcia są b.dobre. Dziewczyna jest estetką i dla tego tak dobrze się oglądają. Ja uwielbiam jednak naturalne fota Waszych ulubieńców w ruchu, na tle przyrody, ot tak...:)

Posted

no właśnie Sarunia i Fionusia częściej siuśkały podczas cieczki jednak nie do przesady ... widać że Monka robi to znacznie częściej
no to po południu wet ... zważymy dziołszkę przy okazji i doktor powie czy zmiany w zachowaniu widzi ;)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Czika sikała jak szalona, pobudki o 5, kałuże ogrooooomne, co chwilę. To minie szybko, tylko musi dostać leki.

pojedziemy do doktorka ... dobrze że TZ czyta forum bo już wczoraj na mnie nawrzeszczał że widzę problem którego nie ma :roll:

Chantell napisał(a):
E tam kompleksa
Jakie masz szkła? xD
Ja te swoje to oblatuję ostatnio zwykłą 50 f/1.8 SAM i jakoś idzie xD
Docha dzięki :)
A takie na tle to rzadko robię i tak xD

hmmmm ja to zupełnie nie wiem co my tam wkręcamy ;)
młodszy i TZ mają pojęcie w tej dziedzinie
ja raczej S3 używam jak trzeba ... na manualu też jako takie fotki wychodzą
jak się TZ tu zaloguje kiedyś to napisze o tych rurkach ze szkiełkami ;)