Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu! Cały czas Wam "kibicuję". Wy wiecie doskonale co i jak robić. I w tym jesteście the best. :):loveu:
Niestety - natura czasem płata figla i z tym się nie wygra. :( Jesteście wspaniali i kochani. Nie jeden futrzak u Was właśnie domek chciałby mieć:)
Buziole kochani:loveu:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota k. napisał(a):
Asiu! Cały czas Wam "kibicuję". Wy wiecie doskonale co i jak robić. I w tym jesteście the best. :):loveu:
Niestety - natura czasem płata figla i z tym się nie wygra. :( Jesteście wspaniali i kochani. Nie jeden futrzak u Was właśnie domek chciałby mieć:)
Buziole kochani:loveu:

dziękujemy cioci Dorotce za to ze w nas"wierzy"
nigdy nie miałam do czynienia z tak bojącym się psiakiem więc to co osiągnęliśmy na dzień dzisiejszy uwazam za sukces ... a z pomocą Marka będzie nam dużo łatwiej

Alicja napisał(a):
ale Monka skika ;)

no i mówiłam że dacie rade :multi:

skika skika ... czasem tylko zapomina że trzeba łapki wyciągnąć i leci na pychol albo doopala
wczoraj nieźle mnie nastraszyła jak spadła plackiem na glebę, bałam sie ze cos poważnie sobie otłukła sierota

magda z. napisał(a):
a mogłaś poznać nasza królewną Bryzę;) i kilka innych potworków. Super, że jest dobrze, niedługo będzie jesczez lepiej

poznam przy następnej wizycie jeśli czas pozwoli ... teraz jak Marek sam, znaczy jak nie ma Łukasza to czasu mu trochę brakuje

Posted

dczn napisał(a):
hahahahha, jak ona bryka :))) odbija sie niemalze rownoczesnie wszystkimi czterema nogami- na raz ;pp

ooo kto nas odwiedził ... cześć ciociu ;)

skakanie wychodzi jej zabawnie
Fioneczka wybijała się i skakała bardzo wysoko robiąc jeszcze salta w powietrzu, Mona odbija się jak kozica ... wybija się czterema łapami jednoczesnie i wskakuje np na stół

Ty tez mówisz nogi ;)
jak mówię "mona nogi ci śmierdzą" to moja mama puka się w głowę

Posted

dorota k. napisał(a):
Sto Latek i buziole dla Jubilatki:loveu: Będzie torcik;)

dziękujemy ciociu Dorotko :buzi:

torcik to może i by był ale ona niejadek taki ze to chyba sensu nie ma ... ale kupimy jej ulubioną kremówkę Fioneczki ... może i ona się skusi ;) ... no i obowiązkowo nowe piłeczki

Posted

wow! pierwszy i najwazniejszy rok w zyciu juz za Mona....wiec zycze conajmniej 25lat w zdrowku, sile i milosci:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

chita napisał(a):
wow! pierwszy i najwazniejszy rok w zyciu juz za Mona....wiec zycze conajmniej 25lat w zdrowku, sile i milosci:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no proszę :D wszystkiego najlepszego dla Mony :loveu:
i widzisz? jesteśmy kwita xDD
:razz::diabloti: