Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='docha']humorki Wam dopisują i super :)

cześć ciociu Gosiu ;)

jak siedziałam dzisiaj w pracy to sobie poszli beze mnie do parku ... nie mieli aparatu ale mieli komórkę ;)

a'la Reksio :evil_lol:

Posted

dziś skontaktowałam się z Markiem w sprawie Mony
w poniedziałek dzwonię i umawiamy się na pierwsze spotkanie (w czasie tego weekendu ma wyjazd jakąś wystawę) ... myślę że to najrozsądniejsze co możemy zrobić w tej chwili
zachowanie Mony jest znacznie lepsze niż zaraz jak do nas trafiła jednak teraz nic "do przodu" nie idzie więc pomoc szkoleniowca raczej niezbędna

dobrze ze była taka gruba jak ją przywieźliśmy bo gdyby była "normalnym" psem już by z głodu umarła ... przez ten miesiąc mogę na palcach policzyć co jadła

Posted

Fioneczko, nie wspominałaś we wcześniejszych postach, że ona jest w trakcie ciąży urojonej? Jeżeli tak, to moja psiczka ma takie same zachowanie w tych okresach: smutna, ospała, bez apetytu, i to to potrafi się ciągnąć ze dwa miesiące.

Posted

[quote name='Alicja']ale u Was ślicznie ...

super pomysł z Markiem :kciuki: za udane lekcje

wydaje Ci się ciociu ze ślicznie, wszędzie brudno i trzeba sobie miejsca szukać żeby zdjęcia ze śmieciami nie zrobić

[quote name='zaba14']boski ma ten nochal :D

pinknos ;)

[quote name='deer_1987']Mijamy sie w innych galeriach to zagladam po raz pierwszy ale nie ostatni :)

Zapraszam do nas :)

witamy :)
dziękujemy za zaproszenie ... my już cichaczem oglądaliśmy galerię ale z przyjemnością wdepniemy znowu bo pewnie zdjęcia nowe są :)

[quote name='docha']Fioneczko, nie wspominałaś we wcześniejszych postach, że ona jest w trakcie ciąży urojonej? Jeżeli tak, to moja psiczka ma takie same zachowanie w tych okresach: smutna, ospała, bez apetytu, i to to potrafi się ciągnąć ze dwa miesiące.

pisałam że ma urojoną jednak jej stan psychiczny nie jest tylko wynikiem tej przypadłości ... ale na ten temat pisać tu nie będę ;)

byliśmy dziś na dłuuugaśnym spacerku w ciągu dnia ... byliśmy nad naszą graniczną rzeką, tam gdzie tak bardzo lubiła chodzić Fionusia