fioneczka Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 tak się zastanawiam czy te cyce kiedyś przestaną wisieć czy już taka krowiata na zawsze Monia zostanie po spacerach Monia często nie może doczekać się kiedy się wyro zaścieli i kończy tak :) czyli w skrzyni na pościel Quote
fioneczka Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 w parku zawieramy nowe znajomości a na boisku ganiamy ze starymi przyjaciółmi Quote
bira Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Bardzo towarzyska dziewczyna z tej Twojej Monisi :-) Quote
fioneczka Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 ania90 napisał(a):Monisia na spacerku:) ona albo spaceruje albo śpi ;) bira napisał(a):Bardzo towarzyska dziewczyna z tej Twojej Monisi :-) stara się jak może a raczej jak jak ja patrzę ;) ale mieliśmy urozmaicone popołudnie i wieczór ok 18 zaczęło wiać ... poleciałyśmy na siq wróciłyśmy i zaczęło padać i błyskać i grzmieć ... normalna burza ;) Moniś trochę paniki posiała ale burza przeszła więc lalkę w szelki, na taśmę i na boisko towarzystwo się zeszło, zabawa na całego naszła chmura, nawet nieduża ... coś tam delikatnie grzmiało ale luzik, Moniś nasłuchiwała ale bez paniki chmurka się "kończyła" i zaczęło lać ... ale oberwanie chmury normalnie obok boiska mieszka Kiwi więc pocisnęliśmy do niego na ganek jak doopło w tym momencie to przez chwilę zastanawiałam się czy moje uszy nie zwiędły psy zamurowało za chwilę doopło drugi raz ... huk jakby coś się waliło obydwa pioruny walnęły właśnie w okolicę boiska, jak nie w nie samo szczęście że mogliśmy schować się u Kiwaka burza ciągle kręci się dookoła ale Monia nie ma już takich "wejść" jak kiedyś jestem z niej dumna :) Quote
Alicja Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 :lol: jakie poświęcenie w łapaniu piłki :lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_8201.jpg Quote
justysiek Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 fioneczka napisał(a):ona albo spaceruje albo śpi ;) stara się jak może a raczej jak jak ja patrzę ;) ale mieliśmy urozmaicone popołudnie i wieczór ok 18 zaczęło wiać ... poleciałyśmy na siq wróciłyśmy i zaczęło padać i błyskać i grzmieć ... normalna burza ;) Moniś trochę paniki posiała ale burza przeszła więc lalkę w szelki, na taśmę i na boisko towarzystwo się zeszło, zabawa na całego naszła chmura, nawet nieduża ... coś tam delikatnie grzmiało ale luzik, Moniś nasłuchiwała ale bez paniki chmurka się "kończyła" i zaczęło lać ... ale oberwanie chmury normalnie obok boiska mieszka Kiwi więc pocisnęliśmy do niego na ganek jak doopło w tym momencie to przez chwilę zastanawiałam się czy moje uszy nie zwiędły psy zamurowało za chwilę doopło drugi raz ... huk jakby coś się waliło obydwa pioruny walnęły właśnie w okolicę boiska, jak nie w nie samo szczęście że mogliśmy schować się u Kiwaka burza ciągle kręci się dookoła ale Monia nie ma już takich "wejść" jak kiedyś jestem z niej dumna :) też dumna jestem z Moniastej:loveu: mój Cezar nie bardzo chce się dzielić z innymi psami zabawkami swoimi, nawet o zwykły patyk jest zazdrosny... ale walczymy z tym Quote
fioneczka Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 ................... [quote name='fioneczka']spróbujcie wklejać taki apel na swoich wątkach, na wątkach swoich przyjaciół i znajomych ... jeśli nie zrobimy czegoś to ostatni bazarek jaki trzeba będzie zrobić na Donkę będzie nosił tytuł "pomóż dojechać Doneczce z hotelu do schroniska" W październiku 2011 nikt nawet nie myślał, że prawdziwy dramat Donki zacznie się w czerwcu 2012 Sunia jesienią ubiegłego roku uniknęła powrotu do schroniska, trafiła do hotelu w którym dostała przez te kilka miesięcy tyle miłości i uwagi, ile w całym swoim dotychczasowym życiu nie dostała. Teraz czeka ją powrót do schroniskowego boksu ... Błagamy, pomóżcie utrzymać ją w hotelu ... to wspaniałe psisko ... mające szansę na dom ... Prosimy Was o deklaracje stałe, choćby najmniejsze 5 złotowe. Nie pozwólmy aby wszystko co najgorsze w jej życiu zaczęło się od nowa :( Tak było Tak jest http://www.dogomania.pl/forum/threads/194911-DONA-rednose-ka-rozpaczliwie-potrzebuje-deklaracji-inaczej-czeka-ją-schron Quote
Oscar Patric Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Monia bardzo piękna:loveu: już wkleiłam na topik Oscarka pozdrawiamy Quote
fioneczka Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 unikatowydiament napisał(a):Monia bardzo piękna:loveu: już wkleiłam na topik Oscarka pozdrawiamy Tobie i Oskarkowi bardzo dziękujemy za udostępnienie naszego "wołania o pomoc dla Doneczki" Quote
Kajusza Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Asia pospamuje trochę ;-) Serdecznie zapraszam na bazarek kobiecy, dla Donki :-), między innymi i wiele innych przedmiotów :-) Proszę o rozgłaszanie bazarku po zaprzyjaźnionych wątkach :-) Quote
Czaruś Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Myślę, że Asia z Monika mnie nie pogonią :) Amstaff wyrzucony, bo ma guzy....http://www.dogomania.pl/forum/threads/228125-Wyrzucony-amstaff-powód-ma-raka-już-go-nie-chcę Asia masz zapchaną skrzynkę :eviltong: Quote
fioneczka Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='ARDNAS']Myślę, że Asia z Monika mnie nie pogonią :) Amstaff wyrzucony, bo ma guzy....http://www.dogomania.pl/forum/threads/228125-Wyrzucony-amstaff-powód-ma-raka-już-go-nie-chcę Asia masz zapchaną skrzynkę :eviltong: już wyczyściłam i nawet sms wysłałam ;) Quote
fioneczka Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 odświeżę galerię Monisi zdjęcia z ostatniego miesiąca foto by Kris i (taki prawie jego uczeń) Damian Quote
Recommended Posts