fioneczka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 u nas jako tako :) ponieważ dogo wywaliło posty z fotami to se uzupełnię galerię :) z wyjazdu do Świeradowa Zdr. na zawody z Młodszym Quote
fioneczka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 i w domu po wyjeździe odpoczywająco ;) Quote
fioneczka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 spotkanie z Azyrkiem po prawie pół roku Quote
Alicja Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 znowu straszysz śniegiem;) odezwij się na fona do mła , bo musimy plan ustalić :razz: spytaj Krisa ile bierze za korepetycje ;) Quote
fioneczka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 w strasznym parku który już tylko czasem bywa straszny ;) wczorajszy wyjazd na Yested na otwarcie sezonu rowerowego ... było kilka "kapci", jedna złamana ręka i kilka innych "atrakcji", Monka czuła się jak u siebie, nie straszny był jej tłum z rowerami ... ona TYCH ludzi się nie boi, spotkaliśmy dużo psiaków które spacerowały po górach ... Moni zrelaksowana ... było fajnie, ziupełnie inny pies był wczoraj Quote
fioneczka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 ona w górach dostaje korby, lata jak wróbel, skacze, wywija ogonem, chce biec za rowerami a największą frajdę ma kiedy wbiegam z nią pod górę :) Quote
Alicja Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dobrze że umyłas jej łapki :diabloti: bo Bożenka by się czepiała :evil_lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0589-1.jpg Quote
Kajusza Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Asia ... poprostu musisz kupić chatke w górach :-) A nie męczysz Monkę w bloku :diabloti: Quote
fioneczka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='Alicja']dobrze że umyłas jej łapki :diabloti: bo Bożenka by się czepiała :evil_lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0589-1.jpg nooo wiem, dlatego myłam :diabloti: [quote name='Kajusza']Asia ... poprostu musisz kupić chatke w górach :-) A nie męczysz Monkę w bloku :diabloti: taaaa zmienić mieszkanie na domek a jak się domek Monisi znudzi to kupić jej drugi ... taaaaa radzimy sobie i w bloku i bez pomocy P. Asi bo nas zlała ... ciekawe dlaczego :hmmmm: Quote
fioneczka Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 dziś stuknęło Moniśce 3 latka ... zdrówka, zdrówka, zdrówka moja kochana dziewczynko Quote
Alicja Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 fioneczka napisał(a):dziś stuknęło Moniśce 3 latka ... zdrówka, zdrówka, zdrówka moja kochana dziewczynko moja synowa ma już 3latka ...:roll: [FONT=arial]Moniśka:loveu::multi: ....Sto Psiowych Latek od Nas i Ozzulka :loveu:[/FONT] Quote
evel Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Najlepsze życzenia, jak najmniej strasznych strachów i buziole w piękny nosek :) Quote
Recommended Posts