fioneczka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 a Rika dorobiła się własnego wątku http://www.dogomania.pl/threads/221962-Rika-śliczna-diablica-)?p=18500612#post18500612 może jutro uda się jakiś spacer ogarnąć znowu Quote
Alicja Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='fioneczka']a Rika dorobiła się własnego wątku http://www.dogomania.pl/threads/221962-Rika-śliczna-diablica-)?p=18500612#post18500612 może jutro uda się jakiś spacer ogarnąć znowu już byłam :) Quote
jonQuilla Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [FONT=Georgia]To jej wdzianko mnie chyba zainspirowało.... też takie chcę! No nie dla siebie tylko dla rudej...ale nie mam kiedy uszyć :mad: Może na przyszły rok :roll: Tą zimę przetańczy w starym kubraku. [/FONT] Quote
fioneczka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 z tym qbrakiem to było tak... w jednym z naszych zoologów były właśnie takie qbraki ... taki na yorka kosztował coś ok 80 zł pytam grzecznie czy mi na Monkę sprowadzą i ile by to kosztowało ... pani podumała, popatrzyła w katalog i stwierdziła że za kilka dni mogę otrzymać qbraczek za jedyne 170 zł ... trochę ją chyba poniosło :stupid: próbowała jeszcze wmówić mi że Grande Finale to taki Versace dla psów i dlatego takie ceny jeszcze mnie nie porypało żeby zapłacić tyle kasy za kawałek szmatki dla psiaka wpadliśmy do domu przejrzeliśmy sklepy internetowe i za niecałe 90 zł razem z wysyłką mamy qbraczek Quote
fioneczka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 (edited) qrczaki tak sobie teraz patrzę na legowiska o matyldo jakie fajne !! heh i w cenie qbraka który mogłam w naszym zoologu kupić ... ciekawe ile za legowisko by wołali ... 300 ? :diabloti: zdjęcie nie jest moją własnością ... link do zdjęcia skopiowałam z allegro :diabloti: http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/40/62/02/2040620288 http://allegro.pl/nino-ekskluzywne-legowisko-futerko-100x90-fj10-i2040620288.html EDIT: a link do aukcji "znalazłam" u Ali :) Edited January 29, 2012 by fioneczka Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 fioneczka napisał(a):z tym qbrakiem to było tak... w jednym z naszych zoologów były właśnie takie qbraki ... taki na yorka kosztował coś ok 80 zł pytam grzecznie czy mi na Monkę sprowadzą i ile by to kosztowało ... pani podumała, popatrzyła w katalog i stwierdziła że za kilka dni mogę otrzymać qbraczek za jedyne 170 zł ... trochę ją chyba poniosło :stupid: próbowała jeszcze wmówić mi że Grande Finale to taki Versace dla psów i dlatego takie ceny jeszcze mnie nie porypało żeby zapłacić tyle kasy za kawałek szmatki dla psiaka wpadliśmy do domu przejrzeliśmy sklepy internetowe i za niecałe 90 zł razem z wysyłką mamy qbraczek no wiesz co ....jak mogłas nie kupić Monisi za 170 zł :obrazic: nie kochasz ty jej ...oj nie Quote
fioneczka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Alicja napisał(a):no wiesz co ....jak mogłas nie kupić Monisi za 170 zł :obrazic: nie kochasz ty jej ...oj nie hahaha Ją jak Ją ale Ciebie kocham bezapelacyjnie :grins: EDIT: i nie wiem jakbym Ją kochała to i tak np takie posłanko wykracza poza moje możliwości budżetowe ... to prawie 1/3 renty Krisa Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 fioneczka napisał(a):hahaha Ją jak Ją ale Ciebie kocham bezapelacyjnie :grins: tylko co na to Krzysztof :hmmmm: :roflt::roflt: Quote
fioneczka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Alicja napisał(a):tylko co na to Krzysztof :hmmmm: :roflt::roflt: tolerancyjny chłopak jest ;) Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 fioneczka napisał(a):tolerancyjny chłopak jest ;) to jego szczęście :roflt: Quote
baster i lusi Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Alicja napisał(a):no wiesz co ....jak mogłas nie kupić Monisi za 170 zł :obrazic: nie kochasz ty jej ...oj nie no właśnie na tak drogą pastę do ząbków Moni nie szkoda było:evil_lol: a na legowisko tak.:eviltong: Quote
fioneczka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 u nas dziś zimno ... pomimo słonka w południe, mróz i zimny przenikliwy wiatr brrr Moniś pobiegała 20 minut na boisku a później "dojechała" Rika i poszliśmy na spacer przez park ... tam jest "w doku" to wieje jakby mniej przed spacerkiem tradycyjnie Moniś spała okryta kocykami przez Babcię :) zainteresowanie spacerkiem wyciągnęło ją z betów ;) Quote
fioneczka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 w parku z Riką i Czako i z poznaną kiedyś małą sunią ... tylko imienia zapomniałam Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ale Czako irokeza strzelił :) fajna ta mała sunieczka http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_1473.jpg superrrrrrrrrrrrrr:multi: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_1450.jpg Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='fioneczka']qrczaki tak sobie teraz patrzę na legowiska o matyldo jakie fajne !! heh i w cenie qbraka który mogłam w naszym zoologu kupić ... ciekawe ile za legowisko by wołali ... 300 ? :diabloti: zdjęcie nie jest moją własnością ... link do zdjęcia skopiowałam z allegro :diabloti: http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/40/62/02/2040620288 http://allegro.pl/nino-ekskluzywne-legowisko-futerko-100x90-fj10-i2040620288.html EDIT: a link do aukcji "znalazłam" u Ali :) podobno psiaki bardzo lubią te legowiska , takie wybrała sobie sunia Puli od Pysi i w domu niufka Zmorka zasadziła swoje dupsko do małego lezanka pulaski :lol: i teraz Pysia musi kupić drugie , ale z tego co pisała to są rewelacyjne i milutkie Quote
Rika-diablica Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dzisiejszy spacerek był Bardzo milusi, tylko ten mrozik Brrr... do zobaczenia na następnym spacerku cioteczka :) Quote
aida Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Muszę się poważnie zastanowić czy polecanego przez Was posłanka nie kupić sobie. Są dni że przydałoby się:diabloti: Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 aida napisał(a):Muszę się poważnie zastanowić czy polecanego przez Was posłanka nie kupić sobie. Są dni że przydałoby się:diabloti: :lol::lol::lol: Quote
fioneczka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Alicja napisał(a):podobno psiaki bardzo lubią te legowiska , takie wybrała sobie sunia Puli od Pysi i w domu niufka Zmorka zasadziła swoje dupsko do małego lezanka pulaski :lol: i teraz Pysia musi kupić drugie , ale z tego co pisała to są rewelacyjne i milutkie fajowe ale prajs dla mnie nie do przebrnięcia na chwilę obecną ... trudno musi Monisia męczyć się z nami w wyrku :evil_lol: Rika-diablica napisał(a):Dzisiejszy spacerek był Bardzo milusi, tylko ten mrozik Brrr... do zobaczenia na następnym spacerku cioteczka :) kolejny spacerek na boisku walniemy a później herbatka u nas :p Babcia mówi że Rika musi do nas częściej przychodzić bo wygłodniała jakaś to ją babcia podkarmi :evil_lol: dziś mistrzostwem świata w wykonaniu Riki był wjazd na chatę ... zobaczyła babcię w kuchni, wpadła za nią i od razu siad i maślane oczy :evil_lol: dziewczynce chyba posmakowały kopytka którymi ją ostatnio babcia nakarmiła :evil_lol: aida napisał(a):Muszę się poważnie zastanowić czy polecanego przez Was posłanka nie kupić sobie. Są dni że przydałoby się:diabloti: ale wiesz to ma zaletę, będziesz mogła sobie bliziutko kominka postawić i si wylegiwać po pracy :eviltong: Alicja napisał(a)::lol::lol::lol: się nie śmiej ... długość posłanka idealnie dla Bożenki, nóżki podkuli ( i to niewiele :eviltong:) i może lulać ... gorzej będzie jak dziewczyny stwierdzą że chcą spać z mamą :p Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 :evil_lol::evil_lol:oczyma wyobraźni widzę Bożenkę w posłanku :lol: Quote
aida Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:oczyma wyobraźni widzę Bożenkę w posłanku :lol:[/QUO Oj bo może i zobaczysz w realu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='aida'][quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:oczyma wyobraźni widzę Bożenkę w posłanku :lol:[/QUO Oj bo może i zobaczysz w realu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] .....:cool2: :lol: Quote
Recommended Posts