Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]To jej wdzianko mnie chyba zainspirowało.... też takie chcę! No nie dla siebie tylko dla rudej...ale nie mam kiedy uszyć :mad: Może na przyszły rok :roll: Tą zimę przetańczy w starym kubraku.
[/FONT]

Posted

z tym qbrakiem to było tak...

w jednym z naszych zoologów były właśnie takie qbraki ... taki na yorka kosztował coś ok 80 zł
pytam grzecznie czy mi na Monkę sprowadzą i ile by to kosztowało ... pani podumała, popatrzyła w katalog i stwierdziła że za kilka dni mogę otrzymać qbraczek za jedyne 170 zł ... trochę ją chyba poniosło :stupid:
próbowała jeszcze wmówić mi że Grande Finale to taki Versace dla psów i dlatego takie ceny
jeszcze mnie nie porypało żeby zapłacić tyle kasy za kawałek szmatki dla psiaka
wpadliśmy do domu przejrzeliśmy sklepy internetowe i za niecałe 90 zł razem z wysyłką mamy qbraczek

Posted (edited)

qrczaki tak sobie teraz patrzę na legowiska
o matyldo jakie fajne !!
heh i w cenie qbraka który mogłam w naszym zoologu kupić ... ciekawe ile za legowisko by wołali ... 300 ? :diabloti:

zdjęcie nie jest moją własnością ... link do zdjęcia skopiowałam z allegro :diabloti:

http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/40/62/02/2040620288

http://allegro.pl/nino-ekskluzywne-legowisko-futerko-100x90-fj10-i2040620288.html

EDIT: a link do aukcji "znalazłam" u Ali :)

Edited by fioneczka
Posted

fioneczka napisał(a):
z tym qbrakiem to było tak...

w jednym z naszych zoologów były właśnie takie qbraki ... taki na yorka kosztował coś ok 80 zł
pytam grzecznie czy mi na Monkę sprowadzą i ile by to kosztowało ... pani podumała, popatrzyła w katalog i stwierdziła że za kilka dni mogę otrzymać qbraczek za jedyne 170 zł ... trochę ją chyba poniosło :stupid:
próbowała jeszcze wmówić mi że Grande Finale to taki Versace dla psów i dlatego takie ceny
jeszcze mnie nie porypało żeby zapłacić tyle kasy za kawałek szmatki dla psiaka
wpadliśmy do domu przejrzeliśmy sklepy internetowe i za niecałe 90 zł razem z wysyłką mamy qbraczek

no wiesz co ....jak mogłas nie kupić Monisi za 170 zł :obrazic: nie kochasz ty jej ...oj nie

Posted

Alicja napisał(a):
no wiesz co ....jak mogłas nie kupić Monisi za 170 zł :obrazic: nie kochasz ty jej ...oj nie

hahaha Ją jak Ją ale Ciebie kocham bezapelacyjnie :grins:

EDIT:
i nie wiem jakbym Ją kochała to i tak np takie posłanko wykracza poza moje możliwości budżetowe ... to prawie 1/3 renty Krisa

Posted

Alicja napisał(a):

no właśnie na tak drogą pastę do ząbków Moni nie szkoda było:evil_lol: a na legowisko tak.:eviltong:

Posted

u nas dziś zimno ... pomimo słonka w południe, mróz i zimny przenikliwy wiatr brrr

Moniś pobiegała 20 minut na boisku a później "dojechała" Rika i poszliśmy na spacer przez park ... tam jest "w doku" to wieje jakby mniej

przed spacerkiem tradycyjnie Moniś spała okryta kocykami przez Babcię :)

zainteresowanie spacerkiem wyciągnęło ją z betów ;)

Posted

[quote name='fioneczka']qrczaki tak sobie teraz patrzę na legowiska
o matyldo jakie fajne !!
heh i w cenie qbraka który mogłam w naszym zoologu kupić ... ciekawe ile za legowisko by wołali ... 300 ? :diabloti:

zdjęcie nie jest moją własnością ... link do zdjęcia skopiowałam z allegro :diabloti:

http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/40/62/02/2040620288

http://allegro.pl/nino-ekskluzywne-legowisko-futerko-100x90-fj10-i2040620288.html

EDIT: a link do aukcji "znalazłam" u Ali :)

podobno psiaki bardzo lubią te legowiska , takie wybrała sobie sunia Puli od Pysi i w domu niufka Zmorka zasadziła swoje dupsko do małego lezanka pulaski :lol: i teraz Pysia musi kupić drugie , ale z tego co pisała to są rewelacyjne i milutkie

Posted

Alicja napisał(a):
podobno psiaki bardzo lubią te legowiska , takie wybrała sobie sunia Puli od Pysi i w domu niufka Zmorka zasadziła swoje dupsko do małego lezanka pulaski :lol: i teraz Pysia musi kupić drugie , ale z tego co pisała to są rewelacyjne i milutkie

fajowe ale prajs dla mnie nie do przebrnięcia na chwilę obecną ... trudno musi Monisia męczyć się z nami w wyrku :evil_lol:

Rika-diablica napisał(a):
Dzisiejszy spacerek był Bardzo milusi, tylko ten mrozik Brrr... do zobaczenia na następnym spacerku cioteczka :)

kolejny spacerek na boisku walniemy a później herbatka u nas :p
Babcia mówi że Rika musi do nas częściej przychodzić bo wygłodniała jakaś to ją babcia podkarmi :evil_lol:
dziś mistrzostwem świata w wykonaniu Riki był wjazd na chatę ... zobaczyła babcię w kuchni, wpadła za nią i od razu siad i maślane oczy :evil_lol:
dziewczynce chyba posmakowały kopytka którymi ją ostatnio babcia nakarmiła :evil_lol:

aida napisał(a):
Muszę się poważnie zastanowić czy polecanego przez Was posłanka nie kupić sobie. Są dni że przydałoby się:diabloti:

ale wiesz to ma zaletę, będziesz mogła sobie bliziutko kominka postawić i si wylegiwać po pracy :eviltong:

Alicja napisał(a):
:lol::lol::lol:

się nie śmiej ... długość posłanka idealnie dla Bożenki, nóżki podkuli ( i to niewiele :eviltong:) i może lulać ... gorzej będzie jak dziewczyny stwierdzą że chcą spać z mamą :p

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:oczyma wyobraźni widzę Bożenkę w posłanku :lol:[/QUO

Oj bo może i zobaczysz w realu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='aida'][quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:oczyma wyobraźni widzę Bożenkę w posłanku :lol:[/QUO

Oj bo może i zobaczysz w realu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

.....:cool2: :lol: