Alicja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='justysiek']Cześć Asiu:) Monusia sliczna jak zawsze:) krejzolek malutki:eviltong::loveu: i tak niesmiało zapraszam do nas:oops: od wczoraj mieszka z nami taki mały ktoś:eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/221611-CEZAR-moja-ma%C5%82a-iskierka-%29?p=18458028#post18458028 też biegnę :) Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='Alicja']Cudeńko:loveu: http://img819.imageshack.us/img819/5466/kiradzisiaj1.jpg Asiu i jak , mają już małą ???? Daj znać SMSem bo ide do pracy jedzie już do domku ... pod koniec tygodnia, pewnie na weekend pozna Moniśkę :) już ślę sms :) a ja zostałam matką chrzestną i muszę jakiś prezent kupić dziewczynce :) Quote
Amber Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='fioneczka']ta oto mała panienka z Wrocławskiego schroniska będzie teraz siostrą cioteczną Moniki :) http://img819.imageshack.us/img819/5466/kiradzisiaj1.jpg Kira, wiek ok 7-8 miesięcy podobno Sylwia, Artur i Wiktoria pojechali dzisiaj do Wrocławia ... oby malutka pokochała rodzinę od pierwszego wejrzenia :kciuki: Jaka śliczna sunia :loveu: Że takie cuda są w schroniskach, koniec świata :shake: Quote
Alicja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 fioneczka napisał(a):jedzie już do domku ... pod koniec tygodnia, pewnie na weekend pozna Moniśkę :) już ślę sms :) a ja zostałam matką chrzestną i muszę jakiś prezent kupić dziewczynce :) super :cool2: czyli Kris , Ojciec Chrzestny i bedzie robił foty :) Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Alicja napisał(a):super :cool2: czyli Kris , Ojciec Chrzestny i bedzie robił foty :) taaaaa te swoje beznadziejne pstryki :diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 fioneczka napisał(a):taaaaa te swoje beznadziejne pstryki :diabloti: wiesz ....po prostu nie ma odpowiedniego obiektu do fotografowania ...bo kto to widział psu robić foty i to jeszcze ubłoconemu :shock: Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Alicja napisał(a):wiesz ....po prostu nie ma odpowiedniego obiektu do fotografowania ...bo kto to widział psu robić foty i to jeszcze ubłoconemu :shock: heh jak już Kris będzie kolejnej po operacji i będzie swobodnie się poruszał to będziemy na spacery chadzać z tłem w kilku kolorach, parasolkami, statywami a obiekt chyba wymienimy na "ciemniejszy" bo kiepskie foty białemu psu wychodzą :diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 fioneczka napisał(a):heh jak już Kris będzie kolejnej po operacji i będzie swobodnie się poruszał to będziemy na spacery chadzać z tłem w kilku kolorach, parasolkami, statywami a obiekt chyba wymienimy na "ciemniejszy" bo kiepskie foty białemu psu wychodzą :diabloti: no tak :roll: .... wiem , wpadniecie do nas na spacer a że u nas ciemniejsze powietrze to jasne psy dobrze na nim wychodzą :lol: Quote
Uru Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 widze, ze o naszej Wrocławskiej Kirze wieści nawet tutaj się rozchodzą;) fajnie,ze znalazla juz swój domek:) powodzenia malutka! Quote
fioneczka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 kilka zaszumionych pstryków Monisi ;) Quote
fioneczka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 katik ... foto nochali to taki mój bzik ;) dziś dopiero zajarzyłam że Mona bardzo entuzjastycznie reaguje jak mówię do niej "przyjdzie do ciebie Artur i Sylwia i Wiktoria ... i Rika przyjdzie ... pójdziemy na spacerek" Jak powiedziałam Rika to Monka aż podskoczyła ... qrde już wiem dlaczego :-( ... Ma-Rika ... ona cały czas pamięta to imię ... i ja też zapomnieć nie mogę zwlaszcza że w ogłoszeniach cały czas się pojawia :-( ... nikt nie chce Mariki, żałuję że jak była "gratisem" to górę wziął rozsądek a nie serce Quote
jonQuilla Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [FONT=Georgia]:loveu::loveu: ale ona sliczna taka ufajdana błotem :) widać że jej się podobało :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ciekawe za ile Marikę chcą ''opchnąć '' , zal bidulki .... http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_1046.jpg jakiej pasy używacie ;) Quote
baster i lusi Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Alicja']Ciekawe za ile Marikę chcą ''opchnąć '' , zal bidulki .... http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_1046.jpg jakiej pasy używacie ;) he he z górnej półki pewnie coś koło 1000 zł kosztuje:eviltong: Quote
Alicja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 baster i lusi napisał(a):he he z górnej półki pewnie coś koło 1000 zł kosztuje:eviltong: ja na górną nie dosięgam :) krasnale chodzą do sklepu gdzie ekspedientka podaje :) Quote
fioneczka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Mona ma sztuczną szczękę więc używamy corega tabs :mdrmed: Quote
Alicja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 fioneczka napisał(a):Mona ma sztuczną szczękę więc używamy corega tabs :mdrmed: z siłą wodospadu ;) Quote
fioneczka Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 cześć Siostra :buzi: ciekawe czy tu zajrzysz ;) Quote
Alicja Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 aida napisał(a):Ja tu byłam :grins: ja też Quote
fioneczka Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='aida']Ja tu byłam [quote name='Alicja']:grins: ja też cześć dziewczyny :buzi: i fotki specjalnie dla Bożenki ... :D Quote
Recommended Posts