Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']ta oto mała panienka z Wrocławskiego schroniska będzie teraz siostrą cioteczną Moniki :)

http://img819.imageshack.us/img819/5466/kiradzisiaj1.jpg

Kira, wiek ok 7-8 miesięcy podobno

Sylwia, Artur i Wiktoria pojechali dzisiaj do Wrocławia ... oby malutka pokochała rodzinę od pierwszego wejrzenia :kciuki:
Jaka śliczna sunia :loveu: Że takie cuda są w schroniskach, koniec świata :shake:

Posted

fioneczka napisał(a):
jedzie już do domku ... pod koniec tygodnia, pewnie na weekend pozna Moniśkę :)
już ślę sms :)
a ja zostałam matką chrzestną i muszę jakiś prezent kupić dziewczynce :)

super :cool2: czyli Kris , Ojciec Chrzestny i bedzie robił foty :)

Posted

fioneczka napisał(a):
taaaaa te swoje beznadziejne pstryki :diabloti:

wiesz ....po prostu nie ma odpowiedniego obiektu do fotografowania ...bo kto to widział psu robić foty i to jeszcze ubłoconemu :shock:

Posted

Alicja napisał(a):
wiesz ....po prostu nie ma odpowiedniego obiektu do fotografowania ...bo kto to widział psu robić foty i to jeszcze ubłoconemu :shock:

heh jak już Kris będzie kolejnej po operacji i będzie swobodnie się poruszał to będziemy na spacery chadzać z tłem w kilku kolorach, parasolkami, statywami a obiekt chyba wymienimy na "ciemniejszy" bo kiepskie foty białemu psu wychodzą :diabloti:

Posted

fioneczka napisał(a):
heh jak już Kris będzie kolejnej po operacji i będzie swobodnie się poruszał to będziemy na spacery chadzać z tłem w kilku kolorach, parasolkami, statywami a obiekt chyba wymienimy na "ciemniejszy" bo kiepskie foty białemu psu wychodzą :diabloti:

no tak :roll: .... wiem , wpadniecie do nas na spacer a że u nas ciemniejsze powietrze to jasne psy dobrze na nim wychodzą :lol:

Posted

katik ... foto nochali to taki mój bzik ;)

dziś dopiero zajarzyłam że Mona bardzo entuzjastycznie reaguje jak mówię do niej "przyjdzie do ciebie Artur i Sylwia i Wiktoria ... i Rika przyjdzie ... pójdziemy na spacerek"
Jak powiedziałam Rika to Monka aż podskoczyła ... qrde już wiem dlaczego :-( ... Ma-Rika ... ona cały czas pamięta to imię ... i ja też zapomnieć nie mogę zwlaszcza że w ogłoszeniach cały czas się pojawia :-( ... nikt nie chce Mariki, żałuję że jak była "gratisem" to górę wziął rozsądek a nie serce

Posted

baster i lusi napisał(a):
he he z górnej półki pewnie coś koło 1000 zł kosztuje:eviltong:

ja na górną nie dosięgam :) krasnale chodzą do sklepu gdzie ekspedientka podaje :)