aida Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 fioneczka napisał(a):ale powiem Wam że fajnie by było tak spędzić trochę czasu na plotkach i spacerkach Czyli Sylwestra już w tym roku możemy planować:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dobra to ja już załatwiam urlop na przełom roku 2012/13 :grins: tylko ileż trzeba czekać :hmmmm: przeszlo 300 dni :shock: Quote
fioneczka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 aida napisał(a):Czyli Sylwestra już w tym roku możemy planować:evil_lol: Ty lepiej nie kracz ... bo jak się z Alą zgadamy to wiesz ;) ... a wolnego w czasie świąteczno-noworocznym będzie dużo Quote
aida Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 fioneczka napisał(a):Ty lepiej nie kracz ... bo jak się z Alą zgadamy to wiesz ;) ... a wolnego w czasie świąteczno-noworocznym będzie dużo Obiecanki cacanki:eviltong: Quote
fioneczka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 aida napisał(a):Obiecanki cacanki:eviltong: czekaj czekaj ... obyś później nie mówiła że w złą godzinę wypowiedziałaś "zaklęcie" Quote
Alicja Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ale ja już policzyłam że musze zostawić sobie 5 dni urlopu :) Quote
baster i lusi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 fioneczka napisał(a):Ty lepiej nie kracz ... bo jak się z Alą zgadamy to wiesz ;) ... a wolnego w czasie świąteczno-noworocznym będzie dużo aida napisał(a):Obiecanki cacanki:eviltong: jak Asia z Alą to i ja też wreszcie odwiedzę stolicę.:evil_lol: Quote
Kajusza Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Asia przylazłam z prywatą ;-) [quote name='Kajusza']Bazarek DLA PSA: OBROŻE, SMYCZE, ZABAWKI na rzecz gorzowskich psów - szczególnie Hermesa (amstaffa) i Grovera (wyżła) .... serdecznie zapraszam :-) Quote
fioneczka Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Kajusza napisał(a):Asia przylazłam z prywatą ;-) też mi bazar :obrazic: przecież tam prawie nic nie ma :evil_lol::evil_lol: Quote
Kajusza Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 fioneczka napisał(a):też mi bazar :obrazic: przecież tam prawie nic nie ma :evil_lol::evil_lol: :-D :-D :-D jak się guzdrałaś to nic nie zostało dla spóźnialskich :-D Quote
Alicja Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 baster i lusi napisał(a):jak Asia z Alą to i ja też wreszcie odwiedzę stolicę.:evil_lol: to się zacznij pakować ;) Quote
fioneczka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='unikatowydiament']wszystkiego dobrego w tym 2012r:) dziękujemy :buzi: i wzajemnie wszystkiego dobrego załamka normalnie w Nowodworze ... tam gdzie była Szantusia jest białaska :placz: [quote name='ewajanka']Wysłałam fotki na maila. Biała suczka przywieziona spod Radomia. Błakała się tam 2 tygodnie, polowała na kury, kozy. Zgłaszana parę razy do różnych instytucji, bez odzewu. Odłowił ją Nowodwór po uśpieniu palmerem ( o ile dobrze zrozumiałam), suka była bardzo agresywna, rzucała się do każdego do twarzy. Na drugi dzień ( fotki z tego dnia właśnie) wyprowadzona do zdjęć na chwytaku była bardzo przerażona, nerwowo rozgladała się wkoło. Kiedy przykucnełam powąchała moją rękę i nadal ją mam. Jest to bardzo młoda suka, napewno po szczeniakach. Narazie jest na izolatkach. są też inne :placz: http://www.dogomania.pl/threads/149208-Schronisko-w-Nowodworze.Mo%C5%BCe-w%C5%82a%C5%9Bnie-tu-bije-dla-Ciebie-psie-serduszko-...?p=18298682&viewfull=1#post18298682 Quote
justysiek Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Asiula, dla Ciebie, męża, syna i Monusi najlepszego w 2012 roku, Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
Kajusza Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 o kurde, jaka bieda :-( A co to za schron? jakis sensowny .... czy pies jest tam bez szans? Quote
fioneczka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Aniu ... dobry człowiek jest tam kierownikiem jednak warunki ... hmmm nie byłam ale po zdjęciach widać że jak w większości schronów poza tym to koniec świata jest :( ... tak jak tu u mnie Quote
Kajusza Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 dobry człowiek to połowa sukcesu ..... i chyba juz nic więcej mądrego nie powiem, bo juz nie mam pomysłu .... jeszcze ten białas z dzisiejszej interwencji :-( Ciąglę o nim myśle, gdzie go dać, co z nim zrobić :-( edit: tu są jego fotki: http://www.dogomania.pl/threads/196373-TTB-Gorz%C3%B3w-Wlkp.-....-kolejne-now******-%28/page20 Quote
fioneczka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 a to zdjęcie z marca 2010 qrde ... nos Mony się psuje :roll: Quote
Amber Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0400_filtered.jpg Genialne :loveu: Quote
justysiek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 jaka ona jest śliczna :) jak zawsze oglądam Twoje fotki, to się zastanawiam, jak to możliwe, że Monka jest taka bielutka :) wymoczyłaś ją w wybielaczu ?:) Quote
fioneczka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 (edited) [quote name='Amber']http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0400_filtered.jpg Genialne :loveu: zastanawia mnie zawsze jak one to robią ... wyobraź sobie człowieka śpiącego w takiej pozie :evil_lol: zobacz jak czasem sypiała moja Sarunia [quote name='justysiek']jaka ona jest śliczna :) jak zawsze oglądam Twoje fotki, to się zastanawiam, jak to możliwe, że Monka jest taka bielutka :) wymoczyłaś ją w wybielaczu ?:) ona wcale nie jest taka bielutka, to tylko na fotach tak wygląda brudas i śmierdzi skarpetami :evil_lol: odkąd jest u nas czyli od marca 2010 była wykąpana chyba ze trzy razy (śpi z nami więc musiałam) no i ten sylwester skończyła na myciu zadu bo się zesr*ła :roll: ... tak to tylko przecieranie łap i brzucha suchym ręcznikiem po spacerze Edited January 7, 2012 by fioneczka Quote
justysiek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='fioneczka']zastanawia mnie zawsze jak one to robią ... wyobraź sobie człowieka śpiącego w takiej pozie :evil_lol: zobacz jak czasem sypiała moja Sarunia ona wcale nie jest taka bielutka, to tylko na fotach tak wygląda brudas i śmierdzi skarpetami :evil_lol: odkąd jest u nas czyli od marca 2010 była wykąpana chyba ze trzy razy (śpi z nami więc musiałam) no i ten sylwester skończyła na myciu zadu bo się zesr*ła :roll: ... tak to tylko przecieranie łap i brzucha suchym ręcznikiem po spacerze a wygląda tak, jakby z wanny nie wychodziła :) biedna tak się boi wystrzałów? a mam jeszcze dobre wieści, ten owczarek niemiecki co był u mnie na dt już w swoim domku jest, w swoim bo znalazła się właścicielka :) ile było radości i płaczu :) ale już nie offuje :) Quote
Alicja Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ozzy też nie kąpany :)dzięki temu zdrowszy :cool2: Quote
Recommended Posts