Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
ale powiem Wam że fajnie by było tak spędzić trochę czasu na plotkach i spacerkach

Czyli Sylwestra już w tym roku możemy planować:evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aida napisał(a):
Czyli Sylwestra już w tym roku możemy planować:evil_lol:

Ty lepiej nie kracz ... bo jak się z Alą zgadamy to wiesz ;) ... a wolnego w czasie świąteczno-noworocznym będzie dużo

Posted

fioneczka napisał(a):
Ty lepiej nie kracz ... bo jak się z Alą zgadamy to wiesz ;) ... a wolnego w czasie świąteczno-noworocznym będzie dużo

Obiecanki cacanki:eviltong:

Posted

fioneczka napisał(a):

aida napisał(a):
Obiecanki cacanki:eviltong:

jak Asia z Alą to i ja też wreszcie odwiedzę stolicę.:evil_lol:

Posted

fioneczka napisał(a):
też mi bazar :obrazic: przecież tam prawie nic nie ma :evil_lol::evil_lol:

:-D :-D :-D jak się guzdrałaś to nic nie zostało dla spóźnialskich :-D

Posted

[quote name='unikatowydiament']wszystkiego dobrego w tym 2012r:)

dziękujemy :buzi: i wzajemnie wszystkiego dobrego

załamka normalnie
w Nowodworze ... tam gdzie była Szantusia
jest białaska :placz:

[quote name='ewajanka']Wysłałam fotki na maila. Biała suczka przywieziona spod Radomia. Błakała się tam 2 tygodnie, polowała na kury, kozy. Zgłaszana parę razy do różnych instytucji, bez odzewu. Odłowił ją Nowodwór po uśpieniu palmerem ( o ile dobrze zrozumiałam), suka była bardzo agresywna, rzucała się do każdego do twarzy. Na drugi dzień ( fotki z tego dnia właśnie) wyprowadzona do zdjęć na chwytaku była bardzo przerażona, nerwowo rozgladała się wkoło. Kiedy przykucnełam powąchała moją rękę i nadal ją mam. Jest to bardzo młoda suka, napewno po szczeniakach. Narazie jest na izolatkach.

są też inne :placz:
http://www.dogomania.pl/threads/149208-Schronisko-w-Nowodworze.Mo%C5%BCe-w%C5%82a%C5%9Bnie-tu-bije-dla-Ciebie-psie-serduszko-...?p=18298682&viewfull=1#post18298682

Posted

Aniu ... dobry człowiek jest tam kierownikiem jednak warunki ... hmmm nie byłam ale po zdjęciach widać że jak w większości schronów
poza tym to koniec świata jest :( ... tak jak tu u mnie

Posted (edited)

[quote name='Amber']http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0400_filtered.jpg
Genialne :loveu:

zastanawia mnie zawsze jak one to robią ... wyobraź sobie człowieka śpiącego w takiej pozie :evil_lol:

zobacz jak czasem sypiała moja Sarunia

[quote name='justysiek']jaka ona jest śliczna :)

jak zawsze oglądam Twoje fotki, to się zastanawiam, jak to możliwe, że Monka jest taka bielutka :) wymoczyłaś ją w wybielaczu ?:)

ona wcale nie jest taka bielutka, to tylko na fotach tak wygląda
brudas i śmierdzi skarpetami :evil_lol:
odkąd jest u nas czyli od marca 2010 była wykąpana chyba ze trzy razy (śpi z nami więc musiałam) no i ten sylwester skończyła na myciu zadu bo się zesr*ła :roll: ... tak to tylko przecieranie łap i brzucha suchym ręcznikiem po spacerze

Edited by fioneczka
Posted

[quote name='fioneczka']zastanawia mnie zawsze jak one to robią ... wyobraź sobie człowieka śpiącego w takiej pozie :evil_lol:

zobacz jak czasem sypiała moja Sarunia

ona wcale nie jest taka bielutka, to tylko na fotach tak wygląda
brudas i śmierdzi skarpetami :evil_lol:
odkąd jest u nas czyli od marca 2010 była wykąpana chyba ze trzy razy (śpi z nami więc musiałam) no i ten sylwester skończyła na myciu zadu bo się zesr*ła :roll: ... tak to tylko przecieranie łap i brzucha suchym ręcznikiem po spacerze

a wygląda tak, jakby z wanny nie wychodziła :)
biedna tak się boi wystrzałów?

a mam jeszcze dobre wieści, ten owczarek niemiecki co był u mnie na dt już w swoim domku jest, w swoim bo znalazła się właścicielka :) ile było radości i płaczu :)
ale już nie offuje :)