baster i lusi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Alicja']o rany ....:roflt: moja synowa :roflt: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_8049.jpg Alu bo tak właśnie wygladaja synowe:eviltong: Quote
Alicja Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 baster i lusi napisał(a):Alu bo tak właśnie wygladaja synowe:eviltong: to jak będzie wygladała dziewczyna Kuby :roflt: Quote
baster i lusi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Alicja']o rany ....:roflt: moja synowa :roflt: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_8049.jpg [quote name='baster i lusi']Alu bo tak właśnie wygladaja synowe:eviltong: [quote name='Alicja']to jak będzie wygladała dziewczyna Kuby :roflt: to działa w dwie strony .:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 baster i lusi napisał(a):to działa w dwie strony .:evil_lol: i to jest z tego najgorsze :evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 po 1,5 dobowej przerwie wróciłam ;) dzisiejszą nockę spędziliśmy u cioci ... 18-nastka się odbyła i nawet miałam do czego wracać :diabloti: kilka małych incydentów imprezowych było, ale tak nieznacznych jakby ich nie było ... bałam się ciut że zaimprezują tak jak my kiedyś :diabloti::oops: dziś jedynie trzeba było ogarnąć parapety :diabloti: (mieszkamy na 4 piętrze) ... część sąsiadów sama ogarnęła ale na parterze trzeba było pucnąć okno :diabloti: sąsiadki nie ma (starsza pani chyba jest u córki) no to zmiotka, wiadro z wodą i drabinka i poszli na dół :diabloti: pucujemy okno a chodnikiem idzie znajomy z bloku obok S: ooo dzień dobry! (patrzy na mnie i Młodszego jak z drabinki okno jedziemy) myślałem że mieszkacie na 4 piętrze :roll::-o, zamieniliście się na mieszkanie Ja: nie, właśnie dlatego że mieszkamy na 4 to myjemy okna w dól :evil_lol: S: aaaa to impreza była :diabloti: najlepszego Młody!! hehe facet też mieszka na 4 i też miał kiedyś 18-nastkę chyba :evil_lol::evil_lol: EDIT: dobrze że nie mieszkamy na 10 :evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Haniu zaraz ogarnę temat bazarku dla Alby ostatnie kilkanaście godzin jakoś nie było czasu :oops: (tort wyszedł extra - malinowy z bitą śmietaną) Quote
Alicja Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 fioneczka napisał(a):po 1,5 dobowej przerwie wróciłam ;) dzisiejszą nockę spędziliśmy u cioci ... 18-nastka się odbyła i nawet miałam do czego wracać :diabloti: kilka małych incydentów imprezowych było, ale tak nieznacznych jakby ich nie było ... bałam się ciut że zaimprezują tak jak my kiedyś :diabloti::oops: dziś jedynie trzeba było ogarnąć parapety :diabloti: (mieszkamy na 4 piętrze) ... część sąsiadów sama ogarnęła ale na parterze trzeba było pucnąć okno :diabloti: sąsiadki nie ma (starsza pani chyba jest u córki) no to zmiotka, wiadro z wodą i drabinka i poszli na dół :diabloti: pucujemy okno a chodnikiem idzie znajomy z bloku obok S: ooo dzień dobry! (patrzy na mnie i Młodszego jak z drabinki okno jedziemy) myślałem że mieszkacie na 4 piętrze :roll::-o, zamieniliście się na mieszkanie Ja: nie, właśnie dlatego że mieszkamy na 4 to myjemy okna w dól :evil_lol: S: aaaa to impreza była :diabloti: najlepszego Młody!! hehe facet też mieszka na 4 i też miał kiedyś 18-nastkę chyba :evil_lol::evil_lol: EDIT: dobrze że nie mieszkamy na 10 :evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Kajusza Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 no to faktycznie imprezka była przednia..... dlatego ja zawsze doceniałam mieszkanie na parterze :evil_lol: i nie szczuj już tym tortem... ślina leci po pępek a ja w robicie siedze bez zapasów słodkiego :angryy: Quote
Alicja Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Kajusza napisał(a):no to faktycznie imprezka była przednia..... dlatego ja zawsze doceniałam mieszkanie na parterze :evil_lol: i nie szczuj już tym tortem... ślina leci po pępek a ja w robicie siedze bez zapasów słodkiego :angryy: lubisz jak Ci sąsiedzi okna myją :hmmmm: :roflt: Quote
fioneczka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Alicja napisał(a):lubisz jak Ci sąsiedzi okna myją :hmmmm: :roflt: hahaha o to samo chciałam zapytać :roflt: Quote
Kajusza Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Alicja napisał(a):lubisz jak Ci sąsiedzi okna myją :hmmmm: :roflt: fioneczka napisał(a):hahaha o to samo chciałam zapytać :roflt: lubię bardzo :-) a jeszcze bardziej lubię, że ja nikomu nie muszę myć :diabloti: Quote
aida Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Podziwiajcie moje zdolności informatyczne:evil_lol: SYGNATURKA Quote
Kajusza Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 aida napisał(a):Podziwiajcie moje zdolności informatyczne:evil_lol: SYGNATURKA do "miszcza" jeszcze chyba Ci troche brakuje (albo Milce) bo bannerek nie jest podlikowany - nie wejdzie się przez niego do wątklu Gandzi ;-) Quote
aida Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 No i widzicie moja tępota:oops: Już usuwam, a tak się cieszyłam:multi: Quote
fioneczka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 aida napisał(a):No i widzicie moja tępota:oops: Już usuwam, a tak się cieszyłam:multi: eeee zaraz podlinkowany zorganizuję ;) Quote
Kajusza Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 aida napisał(a):No i widzicie moja tępota:oops: Już usuwam, a tak się cieszyłam:multi: no i jesteś MISZCZEM .... to Milka nie podlinkowała i nie napisała, że one takie ozdobne tylko są :-D Quote
fioneczka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 proszę :) teraz tylko wystarczy kliknąć odp z cytatem ... skopiować link i wkleić u siebie ;) już idę podlinkować wszystkie u Gandzi ;) Quote
hankasanok Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 fioneczka napisał(a):Haniu zaraz ogarnę temat bazarku dla Alby ostatnie kilkanaście godzin jakoś nie było czasu :oops: (tort wyszedł extra - malinowy z bitą śmietaną) a gdzie zdjecie torcika? mi juz od wczoraj slina ciekła jak mówiłas o tych truskawkach ........... bazarek bedzie gotowy na jutro bo teraz ide sie relaksowac z qumplami :beerchug: i bardzo sie siesze ze Alba nie zostanie w tym schronie........... fioneczka napisał(a):po 1,5 dobowej przerwie wróciłam ;) dzisiejszą nockę spędziliśmy u cioci ... 18-nastka się odbyła i nawet miałam do czego wracać :diabloti: kilka małych incydentów imprezowych było, ale tak nieznacznych jakby ich nie było ... bałam się ciut że zaimprezują tak jak my kiedyś :diabloti::oops: dziś jedynie trzeba było ogarnąć parapety :diabloti: (mieszkamy na 4 piętrze) ... część sąsiadów sama ogarnęła ale na parterze trzeba było pucnąć okno :diabloti: sąsiadki nie ma (starsza pani chyba jest u córki) no to zmiotka, wiadro z wodą i drabinka i poszli na dół :diabloti: pucujemy okno a chodnikiem idzie znajomy z bloku obok S: ooo dzień dobry! (patrzy na mnie i Młodszego jak z drabinki okno jedziemy) myślałem że mieszkacie na 4 piętrze :roll::-o, zamieniliście się na mieszkanie Ja: nie, właśnie dlatego że mieszkamy na 4 to myjemy okna w dól :evil_lol: S: aaaa to impreza była :diabloti: najlepszego Młody!! hehe facet też mieszka na 4 i też miał kiedyś 18-nastkę chyba :evil_lol::evil_lol: EDIT: dobrze że nie mieszkamy na 10 :evil_lol::evil_lol: chciałabym miec takich sąsiadów, jak Wy! ja po osiemnastce mojego sąsiada z 4 pierta sama musiałam mysc parapet, rosół jedli....... :hmmmm:, dziwne na osiemnastce...... Quote
fioneczka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 tym razem proszę o wsparcie dla Alby http://www.dogomania.pl/threads/216520-astka-Alba-jej-czas-sie-konczy....pomocy!?p=17859131#post17859131 dziewczynka ma szansę na hotel u Gosi ale potrzeba 400 zł i leczenie może ktoś jest w stanie wspomóc grosikiem Quote
hankasanok Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='fioneczka'] http://www.dogomania.pl/threads/216520-astka-Alba-jej-czas-sie-konczy....pomocy!?p=17859131#post17859131 dziewczynka ma szansę na hotel u Gosi ale potrzeba 400 zł i leczenie może ktoś jest w stanie wspomóc grosikiem Prosze bardzo! Ze wzgledu na to ze Gandzia ma na razie pieniązki na koncie a Alba jest w tragicznej wrecz sytuacji, bazarek wystawiamy razem z Asia właśnie na Albe Zapraszamy na zakupy! http://www.dogomania.pl/threads/216552-Biżuteria-galanteria-i-dodatki-dla-chorej-Astki-Alby-do-03.11?p=17862977#post17862977 Quote
aida Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Super widzę, że jesteście jednak bardzo pracowite:multi: Quote
Kajusza Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='hankasanok']Prosze bardzo! Ze wzgledu na to ze Gandzia ma na razie pieniązki na koncie a Alba jest w tragicznej wrecz sytuacji, bazarek wystawiamy razem z Asia właśnie na Albe Zapraszamy na zakupy! http://www.dogomania.pl/threads/216552-Biżuteria-galanteria-i-dodatki-dla-chorej-Astki-Alby-do-03.11?p=17862977#post17862977 to lecę zobaczyć co tam dajecie dobrego :-) Quote
hankasanok Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 aida napisał(a):Super widzę, że jesteście jednak bardzo pracowite:multi: nie beda nas bili Asiu ;):evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 mam nadzieję że zbierze się jakiś grosik dla bidulki ... jeszcze raz dziękuję Haniu :loveu: i Tobie Bożenko :loveu: ... dzięki Twoim "zakupom" powstał bazarek na Albę Quote
aida Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 fioneczka napisał(a):mam nadzieję że zbierze się jakiś grosik dla bidulki ... jeszcze raz dziękuję Haniu :loveu: i Tobie Bożenko :loveu: ... dzięki Twoim "zakupom" powstał bazarek na Albę Ej zakupy robiła GANDZIA;) Quote
Recommended Posts