Alicja Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 C. poszedł po kistę piwa , ja czyszczę obiektywy :grins: czekamy :) Quote
hankasanok Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 fioneczka napisał(a):się koleżance Hani dowcip wyostrzył :diabloti: :eviltong::evil_lol: fioneczka napisał(a):czy o układach z Mikołajem to Kazimierz wie ? :diabloti::diabloti: pewnie nie wie! Masz haka!:evil_lol::cool3: Quote
hankasanok Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Alicja napisał(a):C. poszedł po kistę piwa , ja czyszczę obiektywy :grins: czekamy :) beda pic piwko i robic zdjecia! pokazecie potem?!:razz: Quote
fioneczka Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 aida napisał(a): Oczywiście nie:evil_lol: :hmmmm: no to ja też chcę mieć układy z Mikołajem bo jak nie to .... :evil_lol::evil_lol::eviltong: Alicja napisał(a):C. poszedł po kistę piwa , ja czyszczę obiektywy :grins: czekamy :) znaczy zaczynacie trening :diabloti: hankasanok napisał(a)::eviltong::evil_lol: pewnie nie wie! Masz haka!:evil_lol::cool3: nooo :grins: hankasanok napisał(a):beda pic piwko i robic zdjecia! pokazecie potem?!:razz: będziemy delektować się napojem bogów i fotografią :p Quote
Alicja Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 hankasanok napisał(a):beda pic piwko i robic zdjecia! pokazecie potem?!:razz: będzie cenzura :) Quote
hankasanok Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Alicja napisał(a):będzie cenzura :) eeeee!:obrazic: z cenzurą to zaden szpas ogladać , :evil_lol: Quote
hankasanok Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='fioneczka']Gandzia... Gandzia... Gandzia... http://www.dogomania.pl/threads/215761-Gandzia-jedzie-do-Furciaczkowej-)-brakuje-20zł-ORAZ-POTRZEBNY-TRANSPORT dziewczynka może jechać do hoteliku u Gosi ... furciaczkowej tajemniczy sponsor :loveu::buzi::p przekazał na Gandzię połowę comiesięcznego kosztu czyli kwotę 200 zł na okres 6 miesięcy, więc przez ten okres musimy uzbierać tylko połowę (teraz to już tylko 30 zł) lecz jeśli dziewczynka domu nie znajdzie to za 6 miesięcy będzie brakowało 230 zł niestety brakuje deklaracji stałych ... jednorazowych też zabraknie na podróż bo trzeba dziewczynkę zaszczepić i zaczipować może ktoś z odwiedzających Moniśkę zechce wspomóc chudzielca choćby skromnym piątakiem ... chętnie też przyjmę rzeczy na bazarek właśnie koncze przygotowywac bazarek z ciuszkami jesienno zimowymi dla dziewczynki. naszemu Nerusiowi....sie z Wami podzielimy pół na pół jak chcecie :p Quote
fioneczka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Hanuś ja wiem że Ty się podzielisz :buzi: ale u Nerusia deklaracji nie ma,znaczy mało jest, kasy potrzebujecie a dziewczynka póki co pieniążki ma ... zbieraj dla chłopczyka kasiorę, jak będzie brakowało to poprosimy o pomoc Quote
aida Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jak zwykle jestem bez zasięgu.:diabloti: Załatwiłam Wam robotę . Możecie teraz z Hanią robić bazarki do spólki:loveu: Quote
fioneczka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 aida napisał(a):Jak zwykle jestem bez zasięgu.:diabloti: Załatwiłam Wam robotę . Możecie teraz z Hanią robić bazarki do spólki:loveu: taaa już widziałam ... Bożenko jesteś niemożliwa :mdleje: :buzi: Quote
hankasanok Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 aida napisał(a):Jak zwykle jestem bez zasięgu.:diabloti: Załatwiłam Wam robotę . Możecie teraz z Hanią robić bazarki do spólki:loveu: fioneczka napisał(a):taaa już widziałam ... Bożenko jesteś niemożliwa :mdleje: :buzi: Ja tez widziałam:crazyeye:, jeszcze butów szukam!!!!! To co Asiu, bazarek wystawiam jeszcze raz na Gandziule!:p Quote
Kajusza Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 aida napisał(a):Jak zwykle jestem bez zasięgu.:diabloti: Załatwiłam Wam robotę . Możecie teraz z Hanią robić bazarki do spólki:loveu: fioneczka napisał(a):taaa już widziałam ... Bożenko jesteś niemożliwa :mdleje: :buzi: hankasanok napisał(a):Ja tez widziałam:crazyeye:, jeszcze butów szukam!!!!! To co Asiu, bazarek wystawiam jeszcze raz na Gandziule!:p ale o co chodzi :razz: :razz:..... gdzie lecieć na zakupy :lol: Quote
aida Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 hankasanok napisał(a):To co Asiu, bazarek wystawiam jeszcze raz na Gandziule!:p A tak dobrze to nie ma:diabloti:. Wygodne towarzystwo się zrobiło. Bazarek chciałyście zrobić wspólnie. Sama Haneczko to zaproponowałaś. To Ty laleczko chciałaś pomóc w połowie Nerusiowi i Gandzi. Czyli to o czym marzyłaś:evil_lol: zostało spełnione Quote
fioneczka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 a ja mam dla Was "uśmiech specjalny" tak Monisia spędza czas do 13 heh i czasem jej się pychol nie domyka :diabloti: i dzisiejszy park Quote
fioneczka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 i CACUNIO :loveu: Młodszego ... dziś złożył ... była nawet jazda testowa qrcze mi też zaczął się podobać ten sprzęcik ... i gdybym odważniejsza była to może ... eeee :splat: baba z menopauzą i DH :evil_lol::evil_lol: Quote
Julia Wielogorska Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='fioneczka']a ja mam dla Was "uśmiech specjalny" tak Monisia spędza czas do 13 heh i czasem jej się pychol nie domyka :diabloti: ona jest przepiękna:iloveyou::iloveyou::iloveyou: a tu jak nietoperek ma minkę ;) Quote
Kajusza Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Monisia wymiata :-) .... ona z Dingolem mogła by łapę podać, ten to też ma talent pościelowy ;-) Quote
hankasanok Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='aida']A tak dobrze to nie ma:diabloti:. Wygodne towarzystwo się zrobiło. Bazarek chciałyście zrobić wspólnie. Sama Haneczko to zaproponowałaś. To Ty laleczko chciałaś pomóc w połowie Nerusiowi i Gandzi. Czyli to o czym marzyłaś:evil_lol: zostało spełnione Bazarek, bedzie wspólny, po rozmowie z Asia ustaliłysmy wszystko! Z racji tego ze Nero juz skorzystał z tego bazarku i to w takim stopniu o jakim nawet mi sie nie sniło, NA MAXA! Cała kaska z TEGO bazarku zostanie w całosci przekazana na innego psiaka, wszyskie szczegóły poda Asia. :p [quote name='fioneczka']a ja mam dla Was "uśmiech specjalny" no, no, no PIES ZABÓJCA!!!!:evil_lol: no i ta słodzina niby miała dziabnac qumpla?!:lol: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [FONT=Georgia]chciałabym rzec że zakochałam się w tym zdjęciu:loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_8049.jpg[/FONT] Quote
baster i lusi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Monia mówi: chcę jeść http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_8049.jpg Quote
aida Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='hankasanok']Bazarek, bedzie wspólny, po rozmowie z Asia ustaliłysmy wszystko! Z racji tego ze Nero juz skorzystał z tego bazarku i to w takim stopniu o jakim nawet mi sie nie sniło, NA MAXA! Cała kaska z TEGO bazarku zostanie w całosci przekazana na innego psiaka, wszyskie szczegóły poda Asia. :p No kochaniutkie to ja zajmuję się przelewikiem a Wy wspólnie próbujecie wymigać się od roboty:mad:Zamiast stać na bazarku to wy spiskujecie:diabloti: Quote
hankasanok Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 aida napisał(a):[quote name='hankasanok']Bazarek, bedzie wspólny, po rozmowie z Asia ustaliłysmy wszystko! Z racji tego ze Nero juz skorzystał z tego bazarku i to w takim stopniu o jakim nawet mi sie nie sniło, NA MAXA! Cała kaska z TEGO bazarku zostanie w całosci przekazana na innego psiaka, wszyskie szczegóły poda Asia. :p No kochaniutkie to ja zajmuję się przelewikiem a Wy wspólnie próbujecie wymigać się od roboty:mad:Zamiast stać na bazarku to wy spiskujecie:diabloti: no cos Ty , nie migamy sie! moze źle napisałam, bazarek po zakonczeniu zostanie wystawiony jeszcze raz, od nowa z wszystkimi fantami oprócz nr 1! Bedziemy pracowac jak pszółki!:p Quote
aida Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Wiem że jesteście pracowite:lol: wpis zrozumiałam ;) Acha zapomniałam rozumiem że posiadacie następną Bidę w ukryciu:angryy: Quote
hankasanok Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 aida napisał(a):Wiem że jesteście pracowite:lol: wpis zrozumiałam ;) uffffff ;) Quote
Alicja Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 o rany ....:roflt: moja synowa :roflt: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_8049.jpg Quote
Recommended Posts