Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
się koleżance Hani dowcip wyostrzył :diabloti:

:eviltong::evil_lol:

fioneczka napisał(a):
czy o układach z Mikołajem to Kazimierz wie ? :diabloti::diabloti:

pewnie nie wie! Masz haka!:evil_lol::cool3:

Posted

aida napisał(a):

Oczywiście nie:evil_lol:

:hmmmm: no to ja też chcę mieć układy z Mikołajem bo jak nie to .... :evil_lol::evil_lol::eviltong:

Alicja napisał(a):
C. poszedł po kistę piwa , ja czyszczę obiektywy :grins: czekamy :)

znaczy zaczynacie trening :diabloti:

hankasanok napisał(a):
:eviltong::evil_lol:

pewnie nie wie! Masz haka!:evil_lol::cool3:

nooo :grins:

hankasanok napisał(a):
beda pic piwko i robic zdjecia! pokazecie potem?!:razz:

będziemy delektować się napojem bogów i fotografią :p

Posted

[quote name='fioneczka']

dziewczynka może jechać do hoteliku u Gosi ... furciaczkowej
tajemniczy sponsor :loveu::buzi::p przekazał na Gandzię połowę comiesięcznego kosztu czyli kwotę 200 zł na okres 6 miesięcy, więc przez ten okres musimy uzbierać tylko połowę (teraz to już tylko 30 zł) lecz jeśli dziewczynka domu nie znajdzie to za 6 miesięcy będzie brakowało 230 zł
niestety brakuje deklaracji stałych ... jednorazowych też zabraknie na podróż bo trzeba dziewczynkę zaszczepić i zaczipować

może ktoś z odwiedzających Moniśkę zechce wspomóc chudzielca choćby skromnym piątakiem ... chętnie też przyjmę rzeczy na bazarek

właśnie koncze przygotowywac bazarek z ciuszkami jesienno zimowymi dla dziewczynki. naszemu Nerusiowi....sie z Wami podzielimy pół na pół jak chcecie :p

Posted

Hanuś ja wiem że Ty się podzielisz :buzi: ale u Nerusia deklaracji nie ma,znaczy mało jest, kasy potrzebujecie a dziewczynka póki co pieniążki ma ... zbieraj dla chłopczyka kasiorę, jak będzie brakowało to poprosimy o pomoc

Posted

aida napisał(a):
Jak zwykle jestem bez zasięgu.:diabloti: Załatwiłam Wam robotę . Możecie teraz z Hanią robić bazarki do spólki:loveu:

taaa już widziałam ... Bożenko jesteś niemożliwa :mdleje:

:buzi:

Posted

aida napisał(a):
Jak zwykle jestem bez zasięgu.:diabloti: Załatwiłam Wam robotę . Możecie teraz z Hanią robić bazarki do spólki:loveu:

fioneczka napisał(a):

Ja tez widziałam:crazyeye:, jeszcze butów szukam!!!!! To co Asiu, bazarek wystawiam jeszcze raz na Gandziule!:p

Posted

aida napisał(a):

fioneczka napisał(a):

hankasanok napisał(a):
Ja tez widziałam:crazyeye:, jeszcze butów szukam!!!!! To co Asiu, bazarek wystawiam jeszcze raz na Gandziule!:p

ale o co chodzi :razz: :razz:..... gdzie lecieć na zakupy :lol:

Posted

hankasanok napisał(a):
To co Asiu, bazarek wystawiam jeszcze raz na Gandziule!:p

A tak dobrze to nie ma:diabloti:. Wygodne towarzystwo się zrobiło. Bazarek chciałyście zrobić
wspólnie. Sama Haneczko to zaproponowałaś. To Ty laleczko chciałaś pomóc w połowie
Nerusiowi i Gandzi. Czyli to o czym marzyłaś:evil_lol: zostało spełnione

Posted

i CACUNIO :loveu: Młodszego ... dziś złożył ... była nawet jazda testowa

qrcze mi też zaczął się podobać ten sprzęcik ... i gdybym odważniejsza była to może ... eeee :splat: baba z menopauzą i DH :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='aida']A tak dobrze to nie ma:diabloti:. Wygodne towarzystwo się zrobiło. Bazarek chciałyście zrobić
wspólnie. Sama Haneczko to zaproponowałaś. To Ty laleczko chciałaś pomóc w połowie
Nerusiowi i Gandzi. Czyli to o czym marzyłaś:evil_lol: zostało spełnione

Bazarek, bedzie wspólny, po rozmowie z Asia ustaliłysmy wszystko!
Z racji tego ze Nero juz skorzystał z tego bazarku i to w takim stopniu o jakim nawet mi sie nie sniło, NA MAXA! Cała kaska z TEGO bazarku zostanie w całosci przekazana na innego psiaka, wszyskie szczegóły poda Asia. :p

[quote name='fioneczka']a ja mam dla Was "uśmiech specjalny"

no, no, no PIES ZABÓJCA!!!!:evil_lol: no i ta słodzina niby miała dziabnac qumpla?!:lol:

Posted

[quote name='hankasanok']Bazarek, bedzie wspólny, po rozmowie z Asia ustaliłysmy wszystko!
Z racji tego ze Nero juz skorzystał z tego bazarku i to w takim stopniu o jakim nawet mi sie nie sniło, NA MAXA! Cała kaska z TEGO bazarku zostanie w całosci przekazana na innego psiaka, wszyskie szczegóły poda Asia. :p

No kochaniutkie to ja zajmuję się przelewikiem a Wy wspólnie próbujecie wymigać się od roboty:mad:Zamiast stać na bazarku to wy spiskujecie:diabloti:

Posted

aida napisał(a):
[quote name='hankasanok']Bazarek, bedzie wspólny, po rozmowie z Asia ustaliłysmy wszystko!

No kochaniutkie to ja zajmuję się przelewikiem a Wy wspólnie próbujecie wymigać się od roboty:mad:Zamiast stać na bazarku to wy spiskujecie:diabloti:

no cos Ty , nie migamy sie! moze źle napisałam, bazarek po zakonczeniu zostanie wystawiony jeszcze raz, od nowa z wszystkimi fantami oprócz nr 1! Bedziemy pracowac jak pszółki!:p