Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]łaa jaki tort :cool3: zjadłabym sobie kawałeczek, smakowicie wygląda :)

wszystkiego dobrego dla Młodszego... hucznej imprezy :multi:
[/FONT]

a dziękuję ... przekazałam :p

mam trochę "zbieraniny" z ostatnich dni to se wrzucę

wieczorno pospacerowy Moniś

mały chrumkający koleś który bardzo spodobał się Moniśce

popołudniowy pospacerowy Moniś (Babcia za kazdym razem owija dziewczynkę bo przecież zimno jest ;))

parkowa dziewczynka

Posted

Właśnie robiłam transfuzję:angryy: Podgryzałam gardła na "niebieskim".
Asiu przyrzekam publicznie że więcej na "niebieski" nie wejdę jak czytam "Wybacz nie zdążyłam":-( to od razu scyzoryk w kieszeni się otwiera. Fakt chyba podchodzę za bardzo emocjonalnie - musisz jednak chyba przyjechać do W-wki i dostukać mi klepeczek pod sufit:mad:

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']Jaka ona piękna :) Liza takiego kawalera wlasnie wczoraj chciała zjeść :) uciekał aż sie kurzylo

Mona czasem też ma ochotę ciamknąć niektóre czterołape ale wie że niestety mamusia nie pozwala :diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]fruwają Mona :cool3: uważaj bo kiedyś Ci całkiem odleci :evil_lol:
[/FONT]

eeee ona to ma dupę za ciężką zeby odlecieć ale Fionusia to z wróbelkami latała :loveu:, nie powiem

[quote name='Alicja']noooo nareszcie Monia :)

:razz: stęskniłaś się :diabloti: ... spakować i podesłać na kilka dni?

[quote name='Uru']Kluseczka wspaniała z Monisi... i taka ona śnieżnobiała:) zdrowa jak byczek,stad taka piękna! :)

jak będzie dalej tyle żarła to będzie wyglądała jak pampuch a nie kluseczka :diabloti:
Babcia dba o wnusię, oj dba :roll:

[quote name='aida']Właśnie robiłam transfuzję:angryy: Podgryzałam gardła na "niebieskim".
Asiu przyrzekam publicznie że więcej na "niebieski" nie wejdę jak czytam "Wybacz nie zdążyłam":-( to od razu scyzoryk w kieszeni się otwiera. Fakt chyba podchodzę za bardzo emocjonalnie - musisz jednak chyba przyjechać do W-wki i dostukać mi klepeczek pod sufit:mad:

neta nie miałam ale już idę zobaczyć gdzie rozrabiałaś
chyba o tym krwiopijstwie jak wczoraj gadałyśmy to sobie do serca wzięłaś ;)
a do Wawki przyjadę ... muszę przyjechać

Posted

Asiulka już dostałam za swoje łącznie z tym że mam tasiemca i muszę się leczyć. Napisałam tylko co myślę w poście co was wnerwia i tu dostaję za swoje ale jak wiesz nie bardzo się tym przejmuję. Małemu Kajtkowi pomogę bo normalnie łzy lecą jak groch po uśpieniu Amorka.

Posted

aida napisał(a):
Właśnie robiłam transfuzję:angryy: Podgryzałam gardła na "niebieskim".

poczytałam Twoje wpisy:lol:.Nie opuszczaj mojego Cześka:placz:

Posted

aida napisał(a):
Asiulka już dostałam za swoje łącznie z tym że mam tasiemca i muszę się leczyć. Napisałam tylko co myślę w poście co was wnerwia i tu dostaję za swoje ale jak wiesz nie bardzo się tym przejmuję. Małemu Kajtkowi pomogę bo normalnie łzy lecą jak groch po uśpieniu Amorka.

eeee ja myślę Bożenko, że każdy ma prawo do wypowiedzenia własnego zdania ... widzisz tylko jeśli jest ono inne niż zdanie większości to wtedy "niepokornego pac"

wiem w jakim kontekście napisany był Twój post i ja go doskonale rozumiem, inni nie ... ale to nie pierwszy i nie ostatni przypadek (podobną sytuację znasz)

widzisz, mi np nie podobają się żylasto/mięsiste psy ... te które dyndają na gałęziach i innych gryzakach, ciągają za sobą opony od busów, noszą obroże z obciążnikami zamiast gustownych obróżek ... mają prawo mi się nie podobać choć inni piszczą na ich widok z zachwytu

olać temat kochana ;)

Posted

aida napisał(a):
Oczywiście że tak robię w żaden sposób mnie to nie dotknęło. Cieszę się że Ty doskonale rozumiesz co poeta miał na myśli:lol:

no w końcu siostra to siostra ;)

Posted

Asiu , masz rację , najważniejsze olać ,,dziwne komenty,, ...z nie takimi ,,dziwnymi osobnikami,, miało się do czynienia

co do spakowania Monisi ....przyjeżdżasz oczywiście z Monią ?? :)

Posted

[quote name='fioneczka']u nas jeszcze raz taki numer i śmierdziucha ma wypad z łóżka ... już jej to wytłumaczyłam :diabloti:

.....na pewno wzięła sobie to GŁĘBOKO.........do serca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='fioneczka']

i fruwająco/piłeczkowo/zziajana ... ale to już nic nowego ;)

czy Mona potrafi bez piłeczki zyc :p?!

Posted

[quote name='aida']Święta prawda:lol:

no czasem uda mi się coś powiedzieć logicznego :p

[quote name='Alicja']Asiu , masz rację , najważniejsze olać ,,dziwne komenty,, ...z nie takimi ,,dziwnymi osobnikami,, miało się do czynienia

wiesz że Cię kocham :diabloti:

[quote name='Alicja']co do spakowania Monisi ....przyjeżdżasz oczywiście z Monią ?? :)

taaa i z Krisem :eviltong:
Ty sobie z Krisem o foceniu pogadasz ... ciekawe ile wytrzymasz :evil_lol:
Ozzulek ugości Moniśkę :p
a ja sobie z C popalimy, pogadamy o kolankach, może nawet piffo wypijemy

no to się pakujemy :evil_lol:

[quote name='Kajusza']to Moniasta zakochana widzę ;-) .... a co tam, że chłop trochę mniejszy ... liczy się uczucie a nie wygląd :evil_lol:

:hmmmm: ona raczej próbowała rozkminić CO TO jest :evil_lol:
Fionusia kiedyś jak takiego spotkała to schowała się za mnie i patrzyła jakby pytała :hmmmm: zwariowałam ? :evil_lol:

[quote name='hankasanok'].....na pewno wzięła sobie to GŁĘBOKO.........do serca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj tak na 100% do ... serca :diabloti:

[quote name='hankasanok']czy Mona potrafi bez piłeczki zyc :p?!

NIE
ona jak je to piłka jest w misce, jak pije też, jak śpi to śpimy w trójkę i piłka z nami ... a ostatnio jak się wyperfumiła to kąpać się poszła też z piłeczką :roll:

Posted

fioneczka napisał(a):

NIE
ona jak je to piłka jest w misce, jak pije też, jak śpi to śpimy w trójkę i piłka z nami ... a ostatnio jak się wyperfumiła to kąpać się poszła też z piłeczką :roll:

ciekawe co Monie Mikołaj przyniesie pod choinke :evil_lol:

Posted

hankasanok napisał(a):
ciekawe co Monie Mikołaj przyniesie pod choinke :evil_lol:

się koleżance Hani dowcip wyostrzył :diabloti:

aida napisał(a):
Ja to wiem bo mam układy z Mikołajem:evil_lol:

czy o układach z Mikołajem to Kazimierz wie ? :diabloti::diabloti: