Alicja Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='fioneczka']to wszystko jest takie dość dziwne ... bo jednego dnia jest prawie ok że nawet bez kul daje radę chodzić a następne dni boli, tablety nie pomagają i nawet o kulach ledwo idzie chyba do kolejnej operacji tak będzie, a kiedy kolejna ... nie wiem pewnie dopiero po nowym roku[/QUOTE] Asiu mi dzisiaj też stopami wykręca .... współczuję Krzyśkowi Quote
magda z. Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_7562.jpg fajne z Was kobitki:) Pozdrowienia. Quote
fioneczka Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 dziś Monisia była w perfumerii :mad: a później tego pożałowała w wannie :diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='fioneczka']dziś Monisia była w perfumerii :mad: a później tego pożałowała w wannie :diabloti:[/QUOTE] chanel nr 5 :hmmmm: :diabloti: Quote
Kajusza Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='fioneczka']dziś Monisia była w perfumerii :mad: a później tego pożałowała w wannie :diabloti:[/QUOTE] :-D jak damą być to na całego ;-) Quote
fioneczka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Alicja']chanel nr 5 :hmmmm: :diabloti:[/QUOTE] taaaa zdecydowanie 5 a nawet i 7 :diabloti: [quote name='Kajusza']:-D jak damą być to na całego ;-)[/QUOTE] oj tak ... zasr*na dama :roll: Quote
dusiek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Mój pies nie perfumuje się ale koleżanki i mojej córki tak.Ostatnio sprzeczały się które perfumy najbardziej pachną.Konkurowało ludzkie gó..., padlina i zgniłe jedzenie.:evil_lol: Quote
aida Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Kochana cóś się opózniasz:eviltong: Ja już oblotkę zrobiłam pełną i Cię namierzyłam na wszystkich wątkach. Teraz już mam wiedzę prawie pełną. Skoro dobrowolnie nie chciałaś opowiadać to sama byłam zmuszona poszukać:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 śliczna dziewczynka z Monisi:) zapraszam do Nas Quote
fioneczka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='dusiek']Mój pies nie perfumuje się ale koleżanki i mojej córki tak.Ostatnio sprzeczały się które perfumy najbardziej pachną.Konkurowało ludzkie gó..., padlina i zgniłe jedzenie.:evil_lol:[/QUOTE] u nas jeszcze raz taki numer i śmierdziucha ma wypad z łóżka ... już jej to wytłumaczyłam :diabloti: [quote name='aida']Kochana cóś się opózniasz:eviltong: Ja już oblotkę zrobiłam pełną i Cię namierzyłam na wszystkich wątkach. Teraz już mam wiedzę prawie pełną. Skoro dobrowolnie nie chciałaś opowiadać to sama byłam zmuszona poszukać:diabloti:[/QUOTE] cffffaniaczka ;) czuję się śledzona :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']śliczna dziewczynka z Monisi:) zapraszam do Nas[/QUOTE] dziękujemy za odwiedzinki Quote
Kajusza Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='dusiek']Mój pies nie perfumuje się ale koleżanki i mojej córki tak.Ostatnio sprzeczały się które perfumy najbardziej pachną.Konkurowało ludzkie gó..., padlina i zgniłe jedzenie.:evil_lol:[/QUOTE] u mnie wygrała padlina ... ze sprecyzowaniem - padlina dzika :angryy: wrrrrrrrrrrrrrr ostatnio jednego takiego delikwenta schroniskowego musiałam myć po dosłownie sekundzie nieuwagi ... dobrze, że pies okazał sie ostoją spokoju i nie robił problemów ;-) Quote
aida Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='fioneczka']u nas jeszcze raz taki numer i śmierdziucha ma wypad z łóżka ... już jej to wytłumaczyłam :diabloti: A czy wiesz moja miła że jest to znęcanie się nad Monią za jej upodobania zapachowe:mad: Quote
fioneczka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Kajusza']u mnie wygrała padlina ... ze sprecyzowaniem - padlina dzika :angryy: wrrrrrrrrrrrrrr ostatnio jednego takiego delikwenta schroniskowego musiałam myć po dosłownie sekundzie nieuwagi ... dobrze, że pies okazał sie ostoją spokoju i nie robił problemów ;-)[/QUOTE] hehe szczęście ze po perfumowaniu nie poczuł nieodpartej chęci na mizianko z ciocią Anią :diabloti: [quote name='aida'] A czy wiesz moja miła że jest to znęcanie się nad Monią za jej upodobania zapachowe:mad:[/QUOTE] znoszę śmierdzące Monisiowe stopy w moim nosie, uchu, oku ... znoszę różne wyziewy smaczkowe i mięsne ... zniosę pojedyncze bąki :roll: ale perfumowania wieczornego nie zniosę ... i znęcać się będę :diabloti: jeszcze jeden taki numer i eksmisja ... koniec ... teraz możecie dzwonić do TOZU :evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Alicja']zadzwonie pod 112 :grins:[/QUOTE] zdrajca :obrazic: Quote
Alicja Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='fioneczka']zdrajca :obrazic:[/QUOTE] no co :hmmmm: Quote
aida Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 A może by tak na przyszłość kupić perfumki "BYĆ MOŻE" Quote
fioneczka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Alicja']no co :hmmmm:[/QUOTE] :eviltong: [quote name='aida']A może by tak na przyszłość kupić perfumki "BYĆ MOŻE"[/QUOTE] taaaa i puder na nosek, koniecznie różowy bo Monisiowej się ciut więcej czarności zrobiło :p Quote
aida Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Całkiem niezły pomysł. Uważaj na Kuriera z przesyłką:evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Bożenko, wczoraj Magda była w Lublinie z Bakusiem zrobili zeskrobiny na posiewy i krew badali coś tam trochę wątrobowe podniesione ale nie ma dramatu, reszta "krwi" ok wyniki będą ok niedzieli i mamy dzwonić znaleźli chyba zarodniki grzybów w badaniu odciskowym czy coś takiego ale musieli posiać żeby sprawdzić czy to nie pomyłka mają mi wysłać wyniki na maila ale najwcześniej w niedzielę Quote
fioneczka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [SIZE="3"]Gandzia... Gandzia... Gandzia... http://www.dogomania.pl/threads/215761-Gandzia-jedzie-do-Furciaczkowej-)-brakuje-20zł-ORAZ-POTRZEBNY-TRANSPORT dziewczynka może jechać do hoteliku u Gosi ... furciaczkowej tajemniczy sponsor :loveu::buzi::p przekazał na Gandzię połowę comiesięcznego kosztu czyli kwotę 200 zł na okres 6 miesięcy, więc przez ten okres musimy uzbierać tylko połowę (teraz to już tylko 30 zł) lecz jeśli dziewczynka domu nie znajdzie to za 6 miesięcy będzie brakowało 230 zł niestety brakuje deklaracji stałych ... jednorazowych też zabraknie na podróż bo trzeba dziewczynkę zaszczepić i zaczipować może ktoś z odwiedzających Moniśkę zechce wspomóc chudzielca choćby skromnym piątakiem ... chętnie też przyjmę rzeczy na bazarek [SIZE="3"] Quote
fioneczka Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 dziś nasza latorośl kończy 18 lat :p to mądry i dobry dzieciak ... może ciut pyskaty ale naprawdę jestem z niego dumna co prawda impreza dla młodzieży (nie wiem dlaczego ja i Kris nie jesteśmy na nią zaproszeni :diabloti:) dopiero w piątek, spotkanie rodzinne w niedzielę jednak dziś, Kasia dziewczyna Młodszego zrobiła mu niespodziankę w postaci słodkości :p takiej słodkości i dziś dotarła nowa rama ... bo zapomniałam napisać ze pani prezes zwróciła pieniążki za poprzednią :p (tu jestem dumna z siebie :diabloti:) Quote
Alicja Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 mniammmmmmmmmmmm http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_7890.jpg [FONT=Arial Black]100 lat dla Młodego z okazji pierwszej 18 tki :Rose:[/FONT] Quote
Kajusza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 no to gratujelszyn udanego syna... oby więcej takich na Ziemi chodziło :-) .... a torcik - mniam, smaka narobiłaś nim, a tu pustki w kuchni :-( Co do ramy - pani prezes nie miała innego wyjścia, jak oddać kasiorkę .... Mona czycha :diabloti: Quote
fioneczka Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 w imieniu dziecia dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts