Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']to wszystko jest takie dość dziwne ... bo jednego dnia jest prawie ok że nawet bez kul daje radę chodzić a następne dni boli, tablety nie pomagają i nawet o kulach ledwo idzie
chyba do kolejnej operacji tak będzie, a kiedy kolejna ... nie wiem
pewnie dopiero po nowym roku[/QUOTE]

Asiu mi dzisiaj też stopami wykręca .... współczuję Krzyśkowi

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']chanel nr 5 :hmmmm: :diabloti:[/QUOTE]

taaaa zdecydowanie 5 a nawet i 7 :diabloti:

[quote name='Kajusza']:-D jak damą być to na całego ;-)[/QUOTE]

oj tak ... zasr*na dama :roll:

Posted

Mój pies nie perfumuje się ale koleżanki i mojej córki tak.Ostatnio sprzeczały się które perfumy najbardziej pachną.Konkurowało ludzkie gó..., padlina i zgniłe jedzenie.:evil_lol:

Posted

Kochana cóś się opózniasz:eviltong: Ja już oblotkę zrobiłam pełną i Cię namierzyłam na wszystkich wątkach. Teraz już mam wiedzę prawie pełną. Skoro dobrowolnie nie chciałaś opowiadać to sama byłam zmuszona poszukać:diabloti:

Posted

[quote name='dusiek']Mój pies nie perfumuje się ale koleżanki i mojej córki tak.Ostatnio sprzeczały się które perfumy najbardziej pachną.Konkurowało ludzkie gó..., padlina i zgniłe jedzenie.:evil_lol:[/QUOTE]

u nas jeszcze raz taki numer i śmierdziucha ma wypad z łóżka ... już jej to wytłumaczyłam :diabloti:

[quote name='aida']Kochana cóś się opózniasz:eviltong: Ja już oblotkę zrobiłam pełną i Cię namierzyłam na wszystkich wątkach. Teraz już mam wiedzę prawie pełną. Skoro dobrowolnie nie chciałaś opowiadać to sama byłam zmuszona poszukać:diabloti:[/QUOTE]

cffffaniaczka ;)
czuję się śledzona :evil_lol:

[quote name='unikatowydiament']śliczna dziewczynka z Monisi:)

zapraszam do Nas[/QUOTE]

dziękujemy za odwiedzinki

Posted

[quote name='dusiek']Mój pies nie perfumuje się ale koleżanki i mojej córki tak.Ostatnio sprzeczały się które perfumy najbardziej pachną.Konkurowało ludzkie gó..., padlina i zgniłe jedzenie.:evil_lol:[/QUOTE]

u mnie wygrała padlina ... ze sprecyzowaniem - padlina dzika :angryy: wrrrrrrrrrrrrrr ostatnio jednego takiego delikwenta schroniskowego musiałam myć po dosłownie sekundzie nieuwagi ... dobrze, że pies okazał sie ostoją spokoju i nie robił problemów ;-)

Posted

[quote name='fioneczka']u nas jeszcze raz taki numer i śmierdziucha ma wypad z łóżka ... już jej to wytłumaczyłam :diabloti:

A czy wiesz moja miła że jest to znęcanie się nad Monią za jej upodobania zapachowe:mad:

Posted

[quote name='Kajusza']u mnie wygrała padlina ... ze sprecyzowaniem - padlina dzika :angryy: wrrrrrrrrrrrrrr ostatnio jednego takiego delikwenta schroniskowego musiałam myć po dosłownie sekundzie nieuwagi ... dobrze, że pies okazał sie ostoją spokoju i nie robił problemów ;-)[/QUOTE]

hehe szczęście ze po perfumowaniu nie poczuł nieodpartej chęci na mizianko z ciocią Anią :diabloti:

[quote name='aida']
A czy wiesz moja miła że jest to znęcanie się nad Monią za jej upodobania zapachowe:mad:[/QUOTE]

znoszę śmierdzące Monisiowe stopy w moim nosie, uchu, oku ... znoszę różne wyziewy smaczkowe i mięsne ... zniosę pojedyncze bąki :roll: ale perfumowania wieczornego nie zniosę ... i znęcać się będę :diabloti:

jeszcze jeden taki numer i eksmisja ... koniec ... teraz możecie dzwonić do TOZU :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']no co :hmmmm:[/QUOTE]

:eviltong:

[quote name='aida']A może by tak na przyszłość kupić perfumki "BYĆ MOŻE"[/QUOTE]

taaaa i puder na nosek, koniecznie różowy bo Monisiowej się ciut więcej czarności zrobiło :p

Posted

Bożenko, wczoraj Magda była w Lublinie z Bakusiem
zrobili zeskrobiny na posiewy i krew badali
coś tam trochę wątrobowe podniesione ale nie ma dramatu, reszta "krwi" ok
wyniki będą ok niedzieli i mamy dzwonić
znaleźli chyba zarodniki grzybów w badaniu odciskowym czy coś takiego ale musieli posiać żeby sprawdzić czy to nie pomyłka
mają mi wysłać wyniki na maila ale najwcześniej w niedzielę

Posted

dziewczynka może jechać do hoteliku u Gosi ... furciaczkowej
tajemniczy sponsor :loveu::buzi::p przekazał na Gandzię połowę comiesięcznego kosztu czyli kwotę 200 zł na okres 6 miesięcy, więc przez ten okres musimy uzbierać tylko połowę (teraz to już tylko 30 zł) lecz jeśli dziewczynka domu nie znajdzie to za 6 miesięcy będzie brakowało 230 zł
niestety brakuje deklaracji stałych ... jednorazowych też zabraknie na podróż bo trzeba dziewczynkę zaszczepić i zaczipować

może ktoś z odwiedzających Moniśkę zechce wspomóc chudzielca choćby skromnym piątakiem ... chętnie też przyjmę rzeczy na bazarek

[SIZE="3"]

Posted

dziś nasza latorośl kończy 18 lat :p

to mądry i dobry dzieciak ... może ciut pyskaty ale naprawdę jestem z niego dumna

co prawda impreza dla młodzieży (nie wiem dlaczego ja i Kris nie jesteśmy na nią zaproszeni :diabloti:) dopiero w piątek, spotkanie rodzinne w niedzielę jednak dziś, Kasia dziewczyna Młodszego zrobiła mu niespodziankę w postaci słodkości :p

takiej słodkości

i dziś dotarła nowa rama ... bo zapomniałam napisać ze pani prezes zwróciła pieniążki za poprzednią :p (tu jestem dumna z siebie :diabloti:)

Posted

no to gratujelszyn udanego syna... oby więcej takich na Ziemi chodziło :-) .... a torcik - mniam, smaka narobiłaś nim, a tu pustki w kuchni :-(

Co do ramy - pani prezes nie miała innego wyjścia, jak oddać kasiorkę .... Mona czycha :diabloti: