nicnasile Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 nooo szkoda że Mona "wycięta" bo bym se hottofflę zrobiła słodziaków z takimi nosami :diabloti: ;-):evil_lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/allegro/IMG_6467.jpg chciałabym zobaczyć zdjęcie tego momentu tego kolesia co tam stoi :lol: Może być ciekawe :evil_lol: A w większości udają im się te triki? Czy tak niekoniecznie. Niezła jazda! Quote
fioneczka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 nicnasile napisał(a)::evil_lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/allegro/IMG_6467.jpg chciałabym zobaczyć zdjęcie tego momentu tego kolesia co tam stoi :lol: Może być ciekawe :evil_lol: jak gdzieś znajdę ... bo pewnie będą gdzieś wystawione to link podeślę nicnasile napisał(a):A w większości udają im się te triki? Czy tak niekoniecznie. Niezła jazda! to zjazdy finałowe, jechali mistrzowie ... gleb było kilka ... ogólnie nieźle wygląda jak koleś z wys ok 6-7 m leci na japę ;) Młodszy kilka takich fot zrobił ;) Quote
Alicja Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 :shock: ja mam sierść postawiona na plerach jak widzę foty a co dopiero jakbym ogladała na żywca :shock: ....przeca to strach , że sie który uszkodzi .... a Młody pomysłowy gostek ;) a Wy w tym ogródku bez piwela ??? Quote
fioneczka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Alicja napisał(a)::shock: ja mam sierść postawiona na plerach jak widzę foty a co dopiero jakbym ogladała na żywca :shock: ....przeca to strach , że sie który uszkodzi .... a Młody pomysłowy gostek ;) a Wy w tym ogródku bez piwela ??? Kris dostał pifffo a ja :placz: kafffę czekam aż Młodszy prawko zrobi (wtedy wszystkie ogródki moje ;)) ale to dopiero październik (o ile zda za pierwszym podejściem :diabloti:) heh a odnośnie uszkodzeń ... miałam tu niedawno takiego jednego co ze trzy tygodnie temu uszkodził se ciut kościec ... śrubki i druciki w obojczyk nawkładali ... jego jedyny problem to to że jeździć nie może ;) ... im takie uszkodzenia to lotto :diabloti: Quote
nicnasile Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 No to jak znajdziesz, to poka, bo jestem baaaaaardzo ciekawa. Troszkę interesuję się fotografią sportową, ale tych ekstremalnych jeszcze nie fociłam, pewnie dużo efektownych upadków tracę :evil_lol: Kurcze, niesamowicie to niebezpieczne! Ale domyślam się, że to świetne uczucie, gdy jest się tyle m nad ziemią i to jeszcze na rowerku :evil_lol: Jednak próbować nie będę :diabloti: czekam aż Młodszy prawko zrobi (wtedy wszystkie ogródki moje ;-)) ale to dopiero październik (o ile zda za pierwszym podejściem :diabloti:)Hahaha! Czy każdy rodzić tak myśli? Ja po roku od zdania prawka sprzedałam samochód, bo już nie mogłam wytrzymać wykorzystywania mnie przez rodziców :mad: ;) Quote
fioneczka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 nicnasile napisał(a):No to jak znajdziesz, to poka, bo jestem baaaaaardzo ciekawa. Troszkę interesuję się fotografią sportową, ale tych ekstremalnych jeszcze nie fociłam, pewnie dużo efektownych upadków tracę :evil_lol: Kurcze, niesamowicie to niebezpieczne! Ale domyślam się, że to świetne uczucie, gdy jest się tyle m nad ziemią i to jeszcze na rowerku :evil_lol: Jednak próbować nie będę :diabloti: Hahaha! Czy każdy rodzić tak myśli? Ja po roku od zdania prawka sprzedałam samochód, bo już nie mogłam wytrzymać wykorzystywania mnie przez rodziców :mad: ;) wybierz się kiedyś na DH ... adrenalina na maxa a gleb :p na pęczki http://vimeo.com/24828974 Quote
fioneczka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 krótki filmik o lataniu :) [video=youtube;Vqwo-ZznIQA]http://www.youtube.com/watch?v=Vqwo-ZznIQA[/video] Quote
jonQuilla Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [FONT=Georgia]super! bardzo lubię sporty tego typu :) jest na co popatrzeć :loveu:[/FONT] Quote
baster i lusi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 No i warto było czekać na te foty.rewelacja Quote
fioneczka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 to mi się bardzo podoba ... prawie jak ptak Quote
fioneczka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Aluś to jest ta fotka ... ptaki dwa ;) Quote
Alicja Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 :klacz::klacz: SUPER , brawa dla Młodszego za fotasy :cool2: swietne ujęcie http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/allegro/IMG_4077-Kopia.jpg Quote
fioneczka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 a tak Monka zachowuje się obecnie w obcych miejscach, pełnych ludzi ziajała, ciekło jej z pysia, trzęsła się jak galareta, czasem musiałam jej przytrzymać łapę bo sobie ją obijała [video=youtube;VsSsxGxc80U]http://www.youtube.com/watch?v=VsSsxGxc80U[/video] ale już nie ucieka, potrafi się skupić na tym co mówię ... ogólnie jest o niebo lepiej niż było Quote
baster i lusi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Moniu kochanie:loveu: przy Twojej pańci nic Ci nie grozi:lol:.kiedy to zrozumie?:placz:.az się serce kraje.:shake: Quote
fioneczka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Alicja napisał(a):masakra :( kolorowo nie jest jednak najważniejsze że Monka potrafi już przejść ulicą na której jest masa ludzi, nie sika pod siebie choć ogonek głęboko pod doopę schowany bardzo się boi i choć z zaciekawieniem wypatruje Adriana to cały czas się trzęsie, to jest silniejsze od niej Quote
sacred PIRANHA Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 jeju jaka bidusia malutka;-( trzymam kciuki, że postępy były co raz szybsze... Quote
Kajusza Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 faktycznie stresuje się dziewczyna :-( oby robiła coraz szybciej postępy i mogła się relaksować ze swoją rodzinką na wypadach! Quote
fioneczka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 baster i lusi napisał(a):Moniu kochanie:loveu: przy Twojej pańci nic Ci nie grozi:lol:.kiedy to zrozumie?:placz:.az się serce kraje.:shake: obawiam się Grażynko że nigdy sacred PIRANHA napisał(a):jeju jaka bidusia malutka;-( trzymam kciuki, że postępy były co raz szybsze... małymi kroczkami idziemy do przodu, często wystarczy jakieś "dziwne" zdarzenie żeby cofnąć się do początku wyjścia i znowu zaczynamy od zera ... ona była nam przeznaczona ;) tak jak Fionusia Kajusza napisał(a):faktycznie stresuje się dziewczyna :-( oby robiła coraz szybciej postępy i mogła się relaksować ze swoją rodzinką na wypadach! jeśli wypady są na odludzia to wszystko jest gites ... Monka to bardzo mądra dziewczyna, kuma w lot czego się od niej oczekuje jednak nie potrafi przezwyciężyć strachu a my nie bardzo jej pomóc potrafimy ... szkoleniowiec powiedział wyraźnie że ona już zawsze może w ten sposób postrzegać świat jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:roll: aż żal patrzeć[/FONT] to co teraz się z nią dzieje to już luzik, wchodzimy w takie miejsca (choć nie często, bo boję się ze jej serce może kiedyś nie wytrzymać stresu), Monka boi się, ma rozbiegany wzrok, trzęsie się, chowa ogon ale potrafi już np powąchać przechodzącą obok nas osobę, już nie robi w tył zwrot i w nogi kiedy ktoś się obok nas zatrzyma Quote
Recommended Posts