Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nicnasile napisał(a):
:evil_lol:

http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/allegro/IMG_6467.jpg chciałabym zobaczyć zdjęcie tego momentu tego kolesia co tam stoi :lol: Może być ciekawe :evil_lol:

jak gdzieś znajdę ... bo pewnie będą gdzieś wystawione to link podeślę

nicnasile napisał(a):
A w większości udają im się te triki? Czy tak niekoniecznie. Niezła jazda!

to zjazdy finałowe, jechali mistrzowie ... gleb było kilka ... ogólnie nieźle wygląda jak koleś z wys ok 6-7 m leci na japę ;)
Młodszy kilka takich fot zrobił ;)

Posted

:shock: ja mam sierść postawiona na plerach jak widzę foty a co dopiero jakbym ogladała na żywca :shock: ....przeca to strach , że sie który uszkodzi .... a Młody pomysłowy gostek ;)

a Wy w tym ogródku bez piwela ???

Posted

Alicja napisał(a):
:shock: ja mam sierść postawiona na plerach jak widzę foty a co dopiero jakbym ogladała na żywca :shock: ....przeca to strach , że sie który uszkodzi .... a Młody pomysłowy gostek ;)

a Wy w tym ogródku bez piwela ???

Kris dostał pifffo a ja :placz: kafffę
czekam aż Młodszy prawko zrobi (wtedy wszystkie ogródki moje ;)) ale to dopiero październik (o ile zda za pierwszym podejściem :diabloti:)

heh a odnośnie uszkodzeń ... miałam tu niedawno takiego jednego co ze trzy tygodnie temu uszkodził se ciut kościec ... śrubki i druciki w obojczyk nawkładali ... jego jedyny problem to to że jeździć nie może ;) ... im takie uszkodzenia to lotto :diabloti:

Posted

No to jak znajdziesz, to poka, bo jestem baaaaaardzo ciekawa. Troszkę interesuję się fotografią sportową, ale tych ekstremalnych jeszcze nie fociłam, pewnie dużo efektownych upadków tracę :evil_lol:
Kurcze, niesamowicie to niebezpieczne! Ale domyślam się, że to świetne uczucie, gdy jest się tyle m nad ziemią i to jeszcze na rowerku :evil_lol: Jednak próbować nie będę :diabloti:

czekam aż Młodszy prawko zrobi (wtedy wszystkie ogródki moje ;-)) ale to dopiero październik (o ile zda za pierwszym podejściem :diabloti:)
Hahaha! Czy każdy rodzić tak myśli? Ja po roku od zdania prawka sprzedałam samochód, bo już nie mogłam wytrzymać wykorzystywania mnie przez rodziców :mad: ;)

Posted

nicnasile napisał(a):
No to jak znajdziesz, to poka, bo jestem baaaaaardzo ciekawa. Troszkę interesuję się fotografią sportową, ale tych ekstremalnych jeszcze nie fociłam, pewnie dużo efektownych upadków tracę :evil_lol:
Kurcze, niesamowicie to niebezpieczne! Ale domyślam się, że to świetne uczucie, gdy jest się tyle m nad ziemią i to jeszcze na rowerku :evil_lol: Jednak próbować nie będę :diabloti:

Hahaha! Czy każdy rodzić tak myśli? Ja po roku od zdania prawka sprzedałam samochód, bo już nie mogłam wytrzymać wykorzystywania mnie przez rodziców :mad: ;)

wybierz się kiedyś na DH ... adrenalina na maxa a gleb :p na pęczki
http://vimeo.com/24828974

Posted

a tak Monka zachowuje się obecnie w obcych miejscach, pełnych ludzi

ziajała, ciekło jej z pysia, trzęsła się jak galareta, czasem musiałam jej przytrzymać łapę bo sobie ją obijała

[video=youtube;VsSsxGxc80U]http://www.youtube.com/watch?v=VsSsxGxc80U[/video]

ale już nie ucieka, potrafi się skupić na tym co mówię ... ogólnie jest o niebo lepiej niż było

Posted

Alicja napisał(a):
masakra :(

kolorowo nie jest jednak najważniejsze że Monka potrafi już przejść ulicą na której jest masa ludzi, nie sika pod siebie choć ogonek głęboko pod doopę schowany
bardzo się boi i choć z zaciekawieniem wypatruje Adriana to cały czas się trzęsie, to jest silniejsze od niej

Posted

baster i lusi napisał(a):
Moniu kochanie:loveu: przy Twojej pańci nic Ci nie grozi:lol:.kiedy to zrozumie?:placz:.az się serce kraje.:shake:

obawiam się Grażynko że nigdy

sacred PIRANHA napisał(a):
jeju jaka bidusia malutka;-(
trzymam kciuki, że postępy były co raz szybsze...

małymi kroczkami idziemy do przodu, często wystarczy jakieś "dziwne" zdarzenie żeby cofnąć się do początku wyjścia i znowu zaczynamy od zera ... ona była nam przeznaczona ;) tak jak Fionusia

• Kajusza napisał(a):
    faktycznie stresuje się dziewczyna :-( oby robiła coraz szybciej postępy i mogła się relaksować ze swoją rodzinką na wypadach!

jeśli wypady są na odludzia to wszystko jest gites ... Monka to bardzo mądra dziewczyna, kuma w lot czego się od niej oczekuje jednak nie potrafi przezwyciężyć strachu a my nie bardzo jej pomóc potrafimy ... szkoleniowiec powiedział wyraźnie że ona już zawsze może w ten sposób postrzegać świat

jonQuilla napisał(a):
  • [FONT=Georgia]:roll: aż żal patrzeć[/FONT]

to co teraz się z nią dzieje to już luzik, wchodzimy w takie miejsca (choć nie często, bo boję się ze jej serce może kiedyś nie wytrzymać stresu), Monka boi się, ma rozbiegany wzrok, trzęsie się, chowa ogon ale potrafi już np powąchać przechodzącą obok nas osobę, już nie robi w tył zwrot i w nogi kiedy ktoś się obok nas zatrzyma