Cheryl Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_3463.jpg Jaka ona urocza <3 Quote
fioneczka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 za odwiedzinki dziękujemy :p mam jeszcze filmik z motorówką ;) [video=youtube;Ka5pAYiU8iw]http://www.youtube.com/watch?v=Ka5pAYiU8iw[/video] Quote
jonQuilla Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [FONT=Georgia]fajny filmik :) Salsa nigdy na takim luzie do wody nie weszła :evil_lol:[/FONT] Quote
fioneczka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]fajny filmik :) Salsa nigdy na takim luzie do wody nie weszła :evil_lol:[/FONT] na luzie to Fionusia wchodziła do wody ... Mona raczej za wodą nie przepada ;) [video=youtube;70oXIUGg2bw]http://www.youtube.com/watch?v=70oXIUGg2bw[/video] Quote
jonQuilla Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [FONT=Georgia]o kurcze :-o Fioneczka dawała czadu w wodzie :) jednak ja byłabym zachwycona gdyby Salsa chociaż tak jak Mona zachowywała się w wodzie...niestety trzęsie się, wchodzi tylko tam gdzie ma grunt i ogólnie panikuje strasznie przy tym ;) woda to zdecydowanie nie jej żywioł[/FONT] Quote
chita Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Fionka zachowywala sie zupelnia jak arina, totalna szajba nad wodą... Quote
fioneczka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 ten filmik to z 2009 roku ... wtedy już niunia była tak bardzo chora :-( poproszę Krisa żeby wrzucił filmik z pierwszego "spotkania" Fioneczki z wodą 2008 r ... zobaczyła i zwariowała :loveu: był wrzucony ale zniknął z youtuba ... nie wiem dlaczego :shake: Quote
dusiek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Może wody Monka nie kocha,ale swoją piłeczkę tak :lol: i poświęca się żeby ją wyłowić.Tylko czasami szuka i szuka i nie może znaleźć :roflt: Bardzo różnią się od siebie twoje dziewczyny ,wyglądem i temperamentem.Zdarza Ci się je do siebie porównywać? Quote
fioneczka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 dusiek napisał(a):Bardzo różnią się od siebie twoje dziewczyny ,wyglądem i temperamentem.Zdarza Ci się je do siebie porównywać? zasadniczo staram się nie porównywać jednak bardzo często wspominam co w danej chwili/sytuacji zrobiły by moje psiaki ... Biniek , Sarunia i Fioneczka choroba Fionusi wytworzyła pomiędzy nami jakąś taką "inną" więź ... bardzo nam Jej brakuje, pomimo że Monka jest z nami i że kochamy ją bardzo Fionusia była taka ... jak ja :oops: ... wszędzie Jej było pełno, ciągle gadała, ciągle biegiem, często na myślenie nie miała czasu bo trzeba było zrobić coś już, tu i teraz ;) Moni jest taka Krzysiowa ;) ... pomyśli, ogarnie temat, przekalkuluje czy warto ;) dwa skrajne charaktery ... tak jak ja i Kris :evil_lol: Quote
dusiek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Mój mąż też mi mówi że mamy z moim psem podobne charaktery,coś w tych podobieństwach musi być:evil_lol: Twoja Fionka jest trochę w zachowaniu podobna do psa mojej córki,z taką torpedą w dupci.Nawet choroba ją nie wyhamowała :smile: Piękne te twoje dziewczyny,a nosek Monki do zacałowania :kiss_2: Quote
nicnasile Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 04:09 ale świetnie szuka tej piłki! Uwielbiam oglądać Wasze zdjęcia/filmy :) Jestem zakochana w pyszczku Mony :) Quote
fioneczka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 dusiek napisał(a):Twoja Fionka jest trochę w zachowaniu podobna do psa mojej córki,z taką torpedą w dupci.Nawet choroba ją nie wyhamowała :smile: :( ... to była taka maleńka Iskierka nicnasile napisał(a):04:09 ale świetnie szuka tej piłki! Uwielbiam oglądać Wasze zdjęcia/filmy :) Jestem zakochana w pyszczku Mony :) możemy się dogadać ... ale tanio nie oddam :diabloti:;) Quote
nicnasile Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 fioneczka napisał(a): możemy się dogadać ... ale tanio nie oddam :diabloti:;) Haha! Jak kiedyś będę gotowa, by mieć takiego psa, będę się rozglądała za jej klonem. Pewnie taniej mnie to wyjdzie, niż wykup Mony :evil_lol: Quote
dusiek Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 No,no niezłe handelki :cool3:,a Monka nieświadoma co za jej plecami knujecie :shake: :eviltong: Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Asiu widziałaś te szczeniaki?cudne sa i maja noski podobne do Moni http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=6239&sid=8721511e91e2cf6a723f37a46ae2a7df Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Alicja napisał(a):Gdzie TA fota ?????????????? i ja też o to pytam:mad: bo widziałam zapowiedz na wątku Ozzego:placz: Quote
fioneczka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 nicnasile napisał(a):Haha! Jak kiedyś będę gotowa, by mieć takiego psa, będę się rozglądała za jej klonem. Pewnie taniej mnie to wyjdzie, niż wykup Mony :evil_lol: nooo szkoda że Mona "wycięta" bo bym se hottofflę zrobiła słodziaków z takimi nosami :diabloti: ;) dusiek napisał(a):No,no niezłe handelki :cool3:,a Monka nieświadoma co za jej plecami knujecie :shake: :eviltong: mniej wie, lepiej śpi :evil_lol: baster i lusi napisał(a):Asiu widziałaś te szczeniaki?cudne sa i maja noski podobne do Moni http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=6239&sid=8721511e91e2cf6a723f37a46ae2a7df widziałam bidulki :-( Rozeta napisał(a):Świetny filmik :) dziękujemy :calus: Alicja napisał(a):Gdzie TA fota ?????????????? Młodszy ma ... jeszcze nie dostałam :placz: ale wstawię ... może nawet kilka :p zdolne mam dziecię ubrał se kamizelkę "organizacyjną" z napisem BIKE coś tam i poszedł foty trzaskać przy samych rampach z profesjonalistami :p nawet go nie pogonili bo nie wiedzieli o co kaman :evil_lol: baster i lusi napisał(a):i ja też o to pytam:mad: bo widziałam zapowiedz na wątku Ozzego:placz: chyba będzie ... tylko nie wiem kiedy :niewiem: Quote
fioneczka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 ale póki co, mam kilka fotek trzaśniętych z daleka przez Krisa ... tym co nam zostało czyli S3 ;) my se z Monką z ogródka pifffnego lukałyśmy przez trochę ... laska delira, ziajanko, ślinionko, trzęsawka ... ludzi fullll, głośno jak cholera ale dała radę Quote
fioneczka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 dirt to niezwykle widowiskowy sport ... widzisz wszystko począwszy od startu do lądowania (często na pychu :diabloti:) Quote
Recommended Posts