fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 park, który jest coraz mniej straszny :) chodź idziemy na boisko ... masz piłkę ?!?! wmawiali mi że kwiatki pachną blllllleee!!! Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 o rany znowu coś kosmatego !!!! królik ?!?!?! :o jakoś dziwnie pachnie !! eeeeee wolę swoją zieloną !! Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 o qrde chyba się zlało :roll: nie całuj mnie ! ;) Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 nuda !! róbmy coś ! no i pojechaliśmy w góry ;) młodszy się ubrudził :mrgreen: ja trochę też :mrgreen: Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 święta po psiemu :p coś mi tu słodko pachnie :roll: aaaa to mąż owcy ... łowieczek :mrgreen: Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 jakoś tydzień po moich urodzinach był kurier ... przeżył :lol: przez tydzień mi gadali że super piłę dostanę :o otworzyli ... i co widzę :roll: ... strusie, twarde jajo nienadające się do użytku znudzona i zawiedziona byłam co okazywałam przez całe popołudnie :roll: poszliśmy z tym czymś na dwór ... lipa !!! ... skakać toto nie chce ... wiatrować z tym nie można, musiałabym mieć szczękę węża żeby to do pyska wsadzić !!! całe szczęście kobieta wzięła mi moją ulubioną zieloną :D no i zaczęła się prawdziwa zabawa ;) przeciąganko... Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 kilka dni później widząc moje rozczarowanie kupili mi nową piłkę ... ze sznurem !!! to jest dopiero zabawa !!! śmigam za nią przez całe boisko zielonej ulubionej mamuśka nie ma siły cisnąć tak daleko ... a ta leccccccciiii ... heh tak jak lubię !!! Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 oj zabawa na całego !!! ale dogonić jej nie potrafię :roll: Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 śmigam sobie z nią aż się kurzy :D słonko dało popalić ... masz wodę kobieto ?? ;) Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 noooo super ... piłeczka też się schłodzi ... i będę ją miała na oku :mrgreen: mojemu Krisowi też się chyba spodobała bo nie chciał mi jej oddać :roll: ale udało się ... rzucił !!! ... już mu jej nie oddam ;) Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 później przyszedł Brutek ... dałam mu potrzymać piłkę ... ale tylko chwilę :mrgreen: oj ciężki był dzień !!! ... chciałam pospać wygodnie ale kobieta miejscówkę mi zajęła !!! i to moją privat :roll: Quote
baster i lusi Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 świetna fotorelacja.Monia nawet się troszeczkę pobrudziła. Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 baster i lusi napisał(a):świetna fotorelacja.Monia nawet się troszeczkę pobrudziła. nooo ... szkoda ze nie możesz jej teraz zobaczyć zdjęcia nie oddadzą jej stanu czystości ale musisz mi uwierzyć na słowo że każdego niemalże dnia to co przynosi "na sobie" z wieczornego szaleństwa ... wyciera w pościel (częściowo) Mona przytyła niestety ... jedyny spacerek biegający jest wieczorem, w ciągu dnia krótkie wyjścia bo Kris nie daje rady z nią wyjść dwie kule i próbujący ciągłej ucieczki pies (bo wszędzie czai się ZUO) nie idą w parze Quote
evel Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_2141.jpg :loveu: I w ogóle foty świetne jak zawsze, Monka z koszykiem powalająca :roflt: A ten kolega biały to shih? Spory jakiś :evil_lol: Moja też przytyła, właśnie jedzie do nas karma light :oops: Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 evel napisał(a):A ten kolega biały to shih? Spory jakiś :evil_lol: heh ... Pani właścicielka twierdzi że to rodowodowy shih :evil_lol: ale jak poprosiłam ją o pokazanie metryki to powiedziała że rodowód jest u jej mamy bo ona go kupowała u nas na rynku :mdleje: tatao nie stwierdziłam :) evel napisał(a):Moja też przytyła, właśnie jedzie do nas karma light :oops: u nas light nic nie wniesie do sprawy bo Monica nie je suchej karmy :roll: jej dzienna porcja jedzenia to puszka animondy i korpus kurczaka (odarty ze skóry bo tłusta) jakieś tam smaczki na nagrody i to wsio doopiata się zrobiła ździebko ... co prawda nie jest zapasiona tak jak w czasie kiedy do nas trafiła ale jednak zmniejszona ilość ruchu daje się we znaki Quote
Misia&Ruby Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Pięknotka, a ten jej nochalek http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_2142.jpg ...:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [FONT=Georgia]kumpel rewelacyjny :) i fajnie się ze sobą bawią :) zazdroszczę jednego, mianowicie że Mona potrafi się dzielić zabawkami i nie broni ich :roll: moje to to inne psy od siebie odgania a jak jakiś jest zbyt natrętny to nawet i zaczyna się jadka zdjęcie z koszyczkiem na głowie mi się strasznie podoba :loveu:[/FONT] Quote
baster i lusi Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Monia dała wyraz jak się to jajko podoba http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_2245.jpg Quote
hankasanok Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 nooo wreszcie zdjeciów troche!!!! Moniasta jak zwykle powalajaca i swietnie uwieczniona na zdjeciach, a jakich przyjaciół ma nowych! a to jajo strusie to do koszyka wielkanocnego Moniki miało byc? :evil_lol: Quote
chita Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 a ten wielkolud to jakis sznupek czy cus? http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_2128.jpg no i faktycznie fota w kasku wymiata:evil_lol: Quote
magda z. Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ale ona fajna:) I w góry macie blisko.... Buziaki Quote
dorota k. Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Fotonowelka - rewelacja:) Buziole ogromniaste dla Was i Monisi :loveu: Quote
baster i lusi Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 DLA WSZYSTKICH MAM W DNIU ICH ŚWIĘTA. http://www.youtube.com/watch?v=yNYdzHoc3A4 http://www.youtube.com/watch?v=1mmviE3NerE Quote
Recommended Posts