Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakoś tydzień po moich urodzinach był kurier ... przeżył :lol:
przez tydzień mi gadali że super piłę dostanę :o
otworzyli ... i co widzę :roll: ... strusie, twarde jajo nienadające się do użytku

znudzona i zawiedziona byłam co okazywałam przez całe popołudnie :roll:

poszliśmy z tym czymś na dwór ... lipa !!! ... skakać toto nie chce ... wiatrować z tym nie można, musiałabym mieć szczękę węża żeby to do pyska wsadzić !!!

całe szczęście kobieta wzięła mi moją ulubioną zieloną :D

no i zaczęła się prawdziwa zabawa ;)
przeciąganko...

Posted

kilka dni później widząc moje rozczarowanie kupili mi nową piłkę ... ze sznurem !!!
to jest dopiero zabawa !!!
śmigam za nią przez całe boisko
zielonej ulubionej mamuśka nie ma siły cisnąć tak daleko ... a ta leccccccciiii ... heh tak jak lubię !!!

Posted

noooo super ... piłeczka też się schłodzi ... i będę ją miała na oku :mrgreen:

mojemu Krisowi też się chyba spodobała bo nie chciał mi jej oddać :roll:

ale udało się ... rzucił !!! ... już mu jej nie oddam ;)

Posted

później przyszedł Brutek ... dałam mu potrzymać piłkę ... ale tylko chwilę :mrgreen:

oj ciężki był dzień !!! ... chciałam pospać wygodnie ale kobieta miejscówkę mi zajęła !!! i to moją privat :roll:

Posted

baster i lusi napisał(a):
świetna fotorelacja.Monia nawet się troszeczkę pobrudziła.

nooo ... szkoda ze nie możesz jej teraz zobaczyć
zdjęcia nie oddadzą jej stanu czystości ale musisz mi uwierzyć na słowo że każdego niemalże dnia to co przynosi "na sobie" z wieczornego szaleństwa ... wyciera w pościel (częściowo)

Mona przytyła niestety ... jedyny spacerek biegający jest wieczorem, w ciągu dnia krótkie wyjścia bo Kris nie daje rady z nią wyjść
dwie kule i próbujący ciągłej ucieczki pies (bo wszędzie czai się ZUO) nie idą w parze

Posted

evel napisał(a):
A ten kolega biały to shih? Spory jakiś :evil_lol:

heh ... Pani właścicielka twierdzi że to rodowodowy shih :evil_lol: ale jak poprosiłam ją o pokazanie metryki to powiedziała że rodowód jest u jej mamy bo ona go kupowała u nas na rynku :mdleje:
tatao nie stwierdziłam :)

evel napisał(a):
Moja też przytyła, właśnie jedzie do nas karma light :oops:

u nas light nic nie wniesie do sprawy bo Monica nie je suchej karmy :roll:

jej dzienna porcja jedzenia to puszka animondy i korpus kurczaka (odarty ze skóry bo tłusta)
jakieś tam smaczki na nagrody i to wsio
doopiata się zrobiła ździebko ... co prawda nie jest zapasiona tak jak w czasie kiedy do nas trafiła ale jednak zmniejszona ilość ruchu daje się we znaki

Posted

[FONT=Georgia]kumpel rewelacyjny :) i fajnie się ze sobą bawią :)
zazdroszczę jednego, mianowicie że Mona potrafi się dzielić zabawkami i nie broni ich :roll: moje to to inne psy od siebie odgania a jak jakiś jest zbyt natrętny to nawet i zaczyna się jadka

zdjęcie z koszyczkiem na głowie mi się strasznie podoba :loveu:
[/FONT]

Posted

nooo wreszcie zdjeciów troche!!!! Moniasta jak zwykle powalajaca i swietnie uwieczniona na zdjeciach, a jakich przyjaciół ma nowych! a to jajo strusie to do koszyka wielkanocnego Moniki miało byc? :evil_lol: