Klaudus__ Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ale jakbyście słyszeli,że ktoś w tamte strony zmierza... Quote
Klaudus__ Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Nie potrafię wejść na wątek transportowy. Nie wiem czemu... Jakby ktoś mógł z Was tam napisać... Jutro wraca Pani [najprawdopodobniej] tak bynajmniej było ustalane. Mam dostać dzisiaj potwierdzenie czy znajomy jedzie [na delegacje] do Warszawy - jak tak to obiecał Ją przybrać. Quote
beka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Kontaktowałam się z p. Anią. Czekają na sunię. i co właścicielka przyjechała? Quote
Klaudus__ Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Właścicielka była - i już wyjechała. Widać,że smutno Jej oddawać Lunę... Kilka razy prosiła,aby nie oddwać Jej w złe ręce :) Transportu jak narazie nie mamy. Sunię mogę odebrać kiedy chcę. Wcześniej zdzwonię się z Panią co Ją karmi i problemu nie ma. Mała poprawka - Luna mieszkała w domu prawie 3 lata swojego życia. Ładnie chodzi na smyczy - mówiła właścicielka. Quote
zerduszko Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Klaudus__ napisał(a): Transportu jak narazie nie mamy. Napisz do Figu http://www.dogomania.pl/threads/24359-W%C4%85tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=14509002&viewfull=1#post14509002 Quote
Figu Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ha, a figu już tu jest :) W niedzielę mam wolne miejsce w samochodzie. Jest szansa na dowiezienie mi suni do Katowic? Mam nadzieję że się zmieści :) Quote
zerduszko Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Figu napisał(a):Ha, a figu już tu jest :) W niedzielę mam wolne miejsce w samochodzie. Jest szansa na dowiezienie mi suni do Katowic? Mam nadzieję że się zmieści :) Teraz Cię wszyscy będziemy wykorzystywać ;) :Rose: Quote
togaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ha, ha....ja też chciałam zaproponowac naszą Figu....:razz: Quote
Klaudus__ Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Byłoby fantastycznie. Transport do Katowic załatwię. Jeszcze mam pytanie. Czy trzeba jakioś się dołożyć? Quote
Paula03 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Przepraszam za offa, ale pilnie potrzebna pomoc dla Fary, suni z nużycą: http://www.dogomania.pl/threads/182959-Fara-jasna-suczka-z-%C5%82ysymi-plackami.-Pomocy! Quote
Klaudus__ Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Figu dostałaś moje pw? Transport nadal aktualny? Quote
beka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 też chciałabym wiedziec, nie bedę jutro cały dzień przed komputerem... Quote
Figu Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 transport oczywiście aktualny, dzwońcie do mnie, bo nie wiem czy będę na dogo. Quote
Klaudus__ Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Luna już 3 godziny u mnie. Ponad godzinę Ją czesałam. Wyczesałam z Niej drugiego psa. Masa sierści z Niej wylazła. Na 19:00 jestem umówiona z Figu w Katowicach. Luna to strasznie pogodny pies. Biedna nie umiała się nabiegać jak Ją w ogrodzie puściłam. Quote
beka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 To super że ona taka pogodbna :) a z Twoimi psami ja próbowałaś poznac? Quote
Klaudus__ Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Luna już przekazana Figu i pewnie już w trasie do nowego domu. Z moimi łotrami - ale tylko niektórymi się zapoznała. Krzywdy nie robiła, tylko nie umiała się wolnością nacieszyć. I biegała za Nimi jak szalona. Ogólnie zła była,że Ją czesałam,ale była bardzo zaniedbana. Kołtuny na łapach co Jej zwisały to były długie na ponad 20cm... W aucie grzeczna - zaglądała przez okno. Dużo wrażeń dzisiaj biedulka miała... Quote
beka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Lunka dobrze. Pani Ania i rodzina zachwycona tym ze sunia jest taka milusińska :). Zaakceptowała sunię p. Ani bokserkę. Docelowo bedzie mieszkac u rodziców p. Ani, ale sunie beda się spotykac wiec to fajnie ze się akceptują. Póki co harcuja w ogrodzie :). Tak jak pisała Klaudus, Luna nie moze nacieszyc się wolnością . Dziekuje wszystkim osobom, które przyczyniły sie do tego że Lunka już w nowym domu. Quote
Recommended Posts