Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Nie znam Jej imienia,ale znam Jej historię,która jest smutna... Bo pomimo,że nie była bita,katowana to jest bardzo samotna.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jakiś czas temu śmierć zabrała Jej Pana... Przewieziona została więc do Pani... Ale i Pani Ją zostawiła... Wyjechała za granicę do córki, i zostaje tam na stałe.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Sunia została tu... Biega przy domu, którego jeszcze właścicielką jest Jej Pani... Piszę "jeszcze", ponieważ w maju wprowadzają się do tego domu nowi właściciele... Ostatecznie w maju zostaną dopełnione ostatnie formalności i sunia zostanie na pastwę losu...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Bo przecież kto by chciał 5 letniego psa...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Z tego co się dowiedziałam to jest Ona bezproblemowa. Miała kontakt z małymi dziećmi, jak byłam porobić zdjęcia to biegał po terenie,który został Jej odgrodzony - kot. Nie zwracała na Niego uwagi.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jest strasznie przyjazna, potrzebuje człowieka...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Do maja niewiele zostało...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kontakt do mnie:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT]

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna :):)
My jesteśmy w trakcie szukania domku i w sumie szukania kredytu a z tym nie jest łatwo i jeśli by nam się udało załatwić te dwie sprawy to liczę na to że mąż zgodzi się na drugiego psa no i pewnie to będzie wilk ale kiedy i czy wogóle się uda to nie wiem dlatego nie chcę nie potrzebnie rezerwować suni ale na uwadze będę miała ten wątek .

Posted

beka napisał(a):
Mogę ją wzią na dt jeśli ma byc na ulicy.....
513 490 780

potrzebowałabym tylko wsparcia w zakupie karmy

Właśnie chciałam do Ciebie wysłać:)

Posted

[quote name='beka']Bedzie miec ds pod warszawą :)
Klaudus panswo poczekają na sunie

Byłoby wspaniale! Tylko jeszcze transport trzeba zgrać na połowę kwietnia.
Bardzo prosimy o pomoc w tej kwesti.

Posted

[quote name='Klaudus__']Byłoby wspaniale! Tylko jeszcze transport trzeba zgrać na połowę kwietnia.
Bardzo prosimy o pomoc w tej kwesti.

Być może w następny weekend będę jechała w okolice Wawy.

Posted

Kamila DS (jeżeli nadal jest aktualny) to może Ją przyjąć w każdej chwili - jednak aktualna właścicielka wraca dopiero 15 kwietnia. Jeżeli możecie pomóc z transportem około 16 myślę,że będzie można Ją zabrać to byłoby super.
Teraz już mam dostęp do neta, więc będę tu zaglądać.