Klaudus__ Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nie znam Jej imienia,ale znam Jej historię,która jest smutna... Bo pomimo,że nie była bita,katowana to jest bardzo samotna.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jakiś czas temu śmierć zabrała Jej Pana... Przewieziona została więc do Pani... Ale i Pani Ją zostawiła... Wyjechała za granicę do córki, i zostaje tam na stałe.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sunia została tu... Biega przy domu, którego jeszcze właścicielką jest Jej Pani... Piszę "jeszcze", ponieważ w maju wprowadzają się do tego domu nowi właściciele... Ostatecznie w maju zostaną dopełnione ostatnie formalności i sunia zostanie na pastwę losu...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo przecież kto by chciał 5 letniego psa...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Z tego co się dowiedziałam to jest Ona bezproblemowa. Miała kontakt z małymi dziećmi, jak byłam porobić zdjęcia to biegał po terenie,który został Jej odgrodzony - kot. Nie zwracała na Niego uwagi.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest strasznie przyjazna, potrzebuje człowieka...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Do maja niewiele zostało...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt do mnie:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT] Quote
Wet-siostra Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Słodka.Na pewno szybko znajdzie się na nią chętny. Quote
Klaudus__ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='megii1']Zapisuję i porozsyłam:) Bardzo dziękuję! To ogromna pomoc! ;) Quote
Diegula Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Piękna :):) My jesteśmy w trakcie szukania domku i w sumie szukania kredytu a z tym nie jest łatwo i jeśli by nam się udało załatwić te dwie sprawy to liczę na to że mąż zgodzi się na drugiego psa no i pewnie to będzie wilk ale kiedy i czy wogóle się uda to nie wiem dlatego nie chcę nie potrzebnie rezerwować suni ale na uwadze będę miała ten wątek . Quote
beka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Mogę ją wzią na dt jeśli ma byc na ulicy..... 513 490 780 potrzebowałabym tylko wsparcia w zakupie karmy Quote
megii1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 beka napisał(a):Mogę ją wzią na dt jeśli ma byc na ulicy..... 513 490 780 potrzebowałabym tylko wsparcia w zakupie karmy Właśnie chciałam do Ciebie wysłać:) Quote
beka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Bedzie miec ds pod warszawą :) Klaudus panswo poczekają na sunie Quote
Klaudus__ Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='beka']Bedzie miec ds pod warszawą :) Klaudus panswo poczekają na sunie Byłoby wspaniale! Tylko jeszcze transport trzeba zgrać na połowę kwietnia. Bardzo prosimy o pomoc w tej kwesti. Quote
zerduszko Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Klaudus__']Byłoby wspaniale! Tylko jeszcze transport trzeba zgrać na połowę kwietnia. Bardzo prosimy o pomoc w tej kwesti. Być może w następny weekend będę jechała w okolice Wawy. Quote
Klaudus__ Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Kurcze Zerducho byłoby świetnie,ale Pani wraca z zagranicy dopiero 15 kwietnia, teraz tam nikogo nie ma i nie można Jej zabrać... Quote
zerduszko Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Hmmm - może uda się znaleźć jakiś TDT na te kilka dni? http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=14®ion=7 Quote
beka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 to nie problem z dt, tylko właścicielka suni wraca dopiero 15 kwietnia i trzeba na nią poczakac.. Quote
zerduszko Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='beka']to nie problem z dt, tylko właścicielka suni wraca dopiero 15 kwietnia i trzeba na nią poczakac..[/QUOTE] Nic nie rozumiem? Ta obecna?? Quote
Klaudus__ Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Kamila DS (jeżeli nadal jest aktualny) to może Ją przyjąć w każdej chwili - jednak aktualna właścicielka wraca dopiero 15 kwietnia. Jeżeli możecie pomóc z transportem około 16 myślę,że będzie można Ją zabrać to byłoby super. Teraz już mam dostęp do neta, więc będę tu zaglądać. Quote
zerduszko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Niestety, wróciliśmy wczoraj i więcej się w taką trasę nie wybieram. Quote
Recommended Posts