Teba Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jak sobie radzicie z nagrodami w przypadku zakładania np. sukienki? Próbowałam przypominać taką malutką saszetkę, ale po pierwsze trudno mi coś z niej wyjąć, a po drugie drażniła mnie jak mi skakała na wszystkie strony... Jakie macie sposoby poza kieszeniami? Quote
Impresja&Simarilion Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 do sukienki mozna założyć np. bolerko z kieszeniami, albo trzymać cały czas w łapie smaczka :P a na czas ustawianie czy biegania mozna włożyć do ust :p Quote
Zuza i Noddy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Impresja napisał(a):do sukienki mozna założyć np. bolerko z kieszeniami, albo trzymać cały czas w łapie smaczka :P a na czas ustawianie czy biegania mozna włożyć do ust :p Oj tak smaczek w ustach, niezawodny sposób :evil_lol: Quote
Shetanka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ja używam nerki/biodrówki (jak zwał tak zwał), baardzo wygodne, przy dużych psach trzeba tylko uważać, żeby mieć z drugiej strony niż pies bo inaczej może być bardzo zainteresowany nerką :P Quote
Darianna Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Albo wystawiać psa bez smaczków ;) Mój Brando na ringu nic nie przełknie, przynajmniej gdy ja go wystawiałam... Teraz to bym musiała Olę pytać, czy stosuje smaczki czy moje dziecko leci o suchym pysku ;) Quote
IrishDevils Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [FONT=Tahoma]Brandulec, na ringu ma smaczki w czterech literach ;). Ale bez nich radzi sobie całkiem nieźle ;). Ja, kiedy nie mam możliwości włożenia ich do kieszeni to podczas biegania trzymam je w ręce, a kiedy ustawiam wkładam do ust ;). Ale zazwyczaj staram się włożyć coś z kieszeniami, żeby nie było problemu ;).[/FONT] Quote
Recommended Posts