Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak sobie radzicie z nagrodami w przypadku zakładania np. sukienki?

Próbowałam przypominać taką malutką saszetkę, ale po pierwsze trudno mi coś z niej wyjąć, a po drugie drażniła mnie jak mi skakała na wszystkie strony...

Jakie macie sposoby poza kieszeniami?

Posted

Impresja napisał(a):
do sukienki mozna założyć np. bolerko z kieszeniami, albo trzymać cały czas w łapie smaczka :P a na czas ustawianie czy biegania mozna włożyć do ust :p

Oj tak smaczek w ustach, niezawodny sposób :evil_lol:

Posted

ja używam nerki/biodrówki (jak zwał tak zwał), baardzo wygodne, przy dużych psach trzeba tylko uważać, żeby mieć z drugiej strony niż pies bo inaczej może być bardzo zainteresowany nerką :P

Posted

Albo wystawiać psa bez smaczków ;) Mój Brando na ringu nic nie przełknie, przynajmniej gdy ja go wystawiałam... Teraz to bym musiała Olę pytać, czy stosuje smaczki czy moje dziecko leci o suchym pysku ;)

Posted

[FONT=Tahoma]Brandulec, na ringu ma smaczki w czterech literach ;). Ale bez nich radzi sobie całkiem nieźle ;).

Ja, kiedy nie mam możliwości włożenia ich do kieszeni to podczas biegania trzymam je w ręce, a kiedy ustawiam wkładam do ust ;). Ale zazwyczaj staram się włożyć coś z kieszeniami, żeby nie było problemu ;).[/FONT]