Blood Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A postaniwilam ukazac tu moje wszystkie malenstwa i stałe i DT;):loveu::loveu::loveu: To nr.1 Wipus moj slodki 7 mies ;) Tak wygladal na poczatku:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To moja Sasha jest niewidoma ale cudowna ma ok 10 lat;) :loveu::loveu::loveu::loveu: To Perelka na DT;):evil_lol::evil_lol: No i Mi tez na DT :evil_lol::evil_lol: Obie sunie po DT u mnie w domu stałym u Kasi;) gdy okazało sie ze na maciejach Mi prawie umarła z głodu...Uf... ze SoS poszło po rozum do głowy i wyadoptowała kasi psa;) Quote
Blood Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Wipe z Cleopatrą Cleopatra Zimą cudowna spokojna opiekunka i przyjaciolka wszystkich dzieci;) Nie ma spokojniejszego kota..... Tu z Sasi w parku;) 2010 I Cleopatra i Luna moje Maine coony;)7 i 4 miesiące A wiecej zdjec http://picasaweb.google.com/116201132107560011120/Cleo# Z Luna Dzikim zwierzem totalnym mięsozerca;) Quote
kuba123 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Blood napisał(a): gdy okazało sie ze na maciejach Mi prawie umarła z głodu...Uf... ze SoS poszło po rozum do głowy i wyadoptowała kasi psa;) jakie ''prawie umarła z głodu''? co ty bredzisz?? masz zupełnie chory umysł czemu nie pochwaliłaś się Bellą, i warunkami w jakich ją trzymałaś?? jesteś na prawdę chora Quote
Blood Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 chwale sie jest w reszcie zdjec jesli umiesz czytac .... Jest wiecej osób ktore wiedza wiecej i sa poszkodowane przez ta Tzw "Fundacje" Zapraszam wszystkich chętnych do odwiedzin moich "złych" warunków zreszta widac to po moich zwierzetach ktore sa moja duma zreszta jest jedna z nich Sasha Dziwne ze cały czas odwiedzaliscie mnie i mialam swietne warunki a nagle gdy wytknelam niedopatrzenia i bledy ,niedokonywanie swoich obowiazkow to nagle bylam zla? Jak sie stało ze ta zła Kasia jest teraz dobra dla psa?? Mi u mnie spala ze mna bawila sie ze mna i sasiadem byla zeby nie powiedziec "tłusciutka" a widzialam jak wygladala po powrocie od was....brudna wystraszona chuda;/" class="ipsImage" alt=""> p.Motak sama mowila ze pies byl trzymany w kojcu i by zdechl gdyby nie oddanie jej do kasi.... Załosni jestescie ale to nie watek waszej "sekty" wiec zegnam i moje maleństwa;) " class="ipsImage" alt=""> Quote
martaipieski Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 piekna gromadka!! a koty, słodziaki uwielbiam takie puszyste kiciulki Quote
Blood Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 no piekny psiak podobny...biedactwo;( dzieki za wpis;) Quote
kuba123 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ''cieszę się'' tylko, że nie jesteśmy jedynymi, którzy poznali Twoje ''wspaniałe'' warunki szkoda tylko, że ucierpiały na tym zwierzaki Quote
Blood Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Cierpienie mialy u was to na szczescie ludzie mysla samodzielnie jak sysza sos to wiedza co za jendni Quote
Blood Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 A to moj niedawno adoptowany 6 mies szczeniaczek Leonidas rasy Leonberger z pełnymi papierami;) Leon z Pato Leon z Wipem Quote
martaipieski Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 sliczny:) to ile juz masz tych psiaków bo sie pogubiłam:0 Quote
Blood Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 4 w sumie;) od najwiekszego do najmniejszego na szczescie jest duzo miejsca;) Quote
marta0731 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Najpierw się rozpisałam, ale chyba szkoda nerwów... Ciąża suki w dt (Belli) której nawet nigdy nie komentujesz, no bo jakie możesz mieć wytłumaczenie... mówi wszystko... Mam tylko nadzieję, że inne psy się "nie przejadą"................................. Quote
Blood Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Laska odczep sie i zajmij swoimi sprawami jak nie znasz syt wypowiadac sie mozesz jakbys znala mnie i choc raz tu byla zreszta poco mam piac o psie nie na jego watku Quote
Qeeriefire Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Coś kłótnia się zrobiła .... Piękny zwierzyniec , czekamy na zdjęcia ;) Quote
Blood Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 :evil_lol:Wspolne spanie;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Blood Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 No slodko razem wygladaja w roznych kombinacjach;p Tu z moim szczeniaczkiem;p Quote
Blood Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Mój nowy nabytek do hodowli 4 mies Aisza po cudownym CHAMPIONIE ... Quote
Qeeriefire Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Piękny kociak , sprawia wrażenie takiego dostojnego :) Quote
Blood Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Ciesze sie ze sie podoba trudno inne zdj zrobic bo szaleje ciagle ;) Aisza od niedawna jest z nami i juz ja bardzo kochamy i zadomowiła sie szybko;) mam nadzieje ze zrobie nowe fotki to wrzucę ;) Ale mam spokój z muchami bo wszystkie wyłapuje ...no i jak mruczy........ Quote
Blood Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 3 muszkieterów przypadkowo w tym samym kolorku;p Wipe;)PatoKochana babulinka Sasha Leonberger Leon -rodowodowa duma;) Cleopatra 5tyg w ciazy;) prosto od fryzjera;) Wiecej zdjec poszczególnych psiaków w opisie zapraszam na temat Leona;) Quote
Qeeriefire Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Słodziaki :) W takim razie Cleopatra nie jest wysterylizowana ? Quote
Recommended Posts