phantomka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Witam, od kilku dni jestem szczesliwa posiadaczka suczki rasy sznaucer miniaturowy. Mloda siedzi jeszcze w domu ze wzgledow oczywistych, ale mam pytanie, czy moge ja zabrac do domu, w ktorym sa koty? Nie jestem pewna, czy byly odrobaczane na biezaco i boje sie troche, zeby nasza Neska nie zlapala czegos. Pozdrawiam:) Quote
LadyS Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jeśli nie jesteś pewna, to lepiej nie ryzykuj - a czy koty wychodzące? Jeśli nie, to bezpieczeństwo jest duże, ale jeśli tak - mogły cokolwiek przynieść na sobie. Quote
phantomka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Koty nie wychodza na dwor, generalnie sa zdrowe i b. zadbane. Musze sie dowiedziec, czy byly odrobaczane ostatnio. Quote
LadyS Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 phantomka napisał(a):Koty nie wychodza na dwor, generalnie sa zdrowe i b. zadbane. Musze sie dowiedziec, czy byly odrobaczane ostatnio. Jeśli tak, to myślę, że nie ma problemu... Quote
niunka04 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 sprawdź najlepiej czy nie mają świerzba. Nawet zadbane koty łapią to paskudztwo. Quote
przeszlus Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 niunka04 ma rację.Lepiej być nad gorliwym niż potem mieć na sumienu zdrowiepsiaka Quote
niunka04 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dokładnie ja mam w domu kota też jest zadbany a jednak bakterie świerzba miał i też się właśnie ze sznaucerką miniaturową męczyłam z tym koło miesiąca... Quote
Recommended Posts