Confess Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Maks to niezwykle sympatyczny 3 letni mieszaniec. Nie jest maluszkiem , co widać na pierwszy rzut oka, jednak jego wielkośc jest proporcjonalna do miłości jaka gromadzi się w jego serduchu ! :loveu: Jest pogodnym , dostojnym psem. Początkowo można odnieść wrażenie, że jest niezwykle stonowany. Owszem , cechuje go spokój , jednak kiedy poczuje powiew wiatru i zew wolności , w jego oczach budzi się radość . Jak każdy młody pies ma w sobie energię i ciekawość . Lubi bliskośc człowieka , głaskanie i zabawy ;) Do schroniska został oddany przez właściciela, z powodów osobistych. Maksio nie sprawiał kłopotów w poprzednim domu, był posłuszny . Czy dostanie drugą szansę? Kontakt: Monika: 600 343 414 Ania: 693 633 211 Quote
Confess Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [SIZE="2"]Kolejna sesja :) Co prawda pogoda nie dopisała, ale Maksowi wcale nie przeszkadzał deszcz , skakał biegał i pozował :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Confess Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [SIZE="2"]Po świątecznej przerwie, Maksio doczekał się kolejnego spacerku i zabawy :) Na rozgrzewkę : zabawa z róziową piłeczką xD A po piłeczkowych szaleństwach , poszliśmy na długi leśny spacer :) No rzuć mi wreszcie ! :diabloti: [SIZE="2"]Popatrz jak wysoko skaczę :multi: [SIZE="2"]Chyba mam konkurencję:icon_roc: [SIZE="2"]Co mi zrobisz jak mnie złapiesz:razz: Quote
Confess Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kolejny dzień, kolejny spacer, kolejne promyki nadziei ...:-([/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1013329569 Quote
Confess Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Dziś dotarła do mnie świetna nowinka! MAKSIO znalazł domek!!! :):):):) Tak długo czekał, ale było warto :):) Powodzenia kochany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::loveu: Quote
Recommended Posts