Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale z niego przystojniak:loveu:
Jest cudowny:loveu::loveu:
Wygląda trochę jakby miał gdzieś w krewnych ONka:cool3::cool3::cool3:
I jamnika :loveu::LOVEU::loveu::loveu:

Posted

Hej Wam :hand:
Z tego co tam wcześniej czytałam masz stałkę 50kę Nikorra. Fajna jest? :D Bo tak się zastanawiam czy na początek nie kupić dobie body i ta stałka, a później jak kasy trochę przybędzie to jakiś zoom.

Posted

Fajna :D Zdjęcia bardzo wyraźne, świetnie robi moje ulubione rozmazane tło za postacią (nawet za biegającym bez przerwy psem :cool3:). Minusem jest, że przybliżać i oddalać można niestety tylko spacerując :evil_lol: A właśnie, przydały by się nowe fotki :razz:

Posted

Jedziemy samochodem. Gorąco. Zastanawiam się, czemu ten pies tak się cieszy. A czemu? Jako jedyny jest w całkowitym cieniu, siedzi sobie po środku siedzenia, pod nosem ma wentylator a za nim głośniki z muzyką, a przed nim doskonały widok na ulicę. Eh :evil_lol: Na zakrętach śmiesznie chwytał się pazurami siedzenia, żeby nie polecieć. Nie jest taki głupi (na jakiego wygląda :evil_lol:). Niedługo dodam dwie serie zdjęć. Będziecie musieli zgadnąć, która jest ze starego, a która z Nikona :lol:

Posted

SabaNera napisał(a):
Fajna :D Zdjęcia bardzo wyraźne, świetnie robi moje ulubione rozmazane tło za postacią (nawet za biegającym bez przerwy psem :cool3:). Minusem jest, że przybliżać i oddalać można niestety tylko spacerując :evil_lol: A właśnie, przydały by się nowe fotki :razz:

Chyba się na nią skuszę ;) Chociaż mi będzie służyć bardziej do portretów i to pewnie znajomych niż psa :p.
Na nowe fotki czekam.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...