Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z kombinowaniem jest największa frajda, szczególnie jak coś super wyjdzie ;) Bo nie oszukujmy się, na auto nie zrobi się tak dobrego zdjęcia, jak na manualu...
Chociaż przyznam, że miałam ostatnio w ręku tego Nikona D90 na urodzinach koleżanki i obsługa jakaś taka mało intuicyjna jest...Wolę swojego Sony, u mnie wszystko jest jasne przynajmniej przy ustawianiu ;)

Posted

Właśnie skończyłam czytać nowy numer PP i przeglądam MP. Zastanawiam się nad wzięciem udziału w konkursie fotograficznym ''urokliwe szczenięta''. Jest też konkurs ''niegrzeczny pies'', świetnie pasuje do Figo :evil_lol: Możecie proponować odpowiednie zdjęcia, będę wdzięczna ;)

Posted

Gratuluję zakupu aparatu jak i obiektywu :)
Teraz przejdź może na manual, bo aż szkoda nie wykorzystać możliwości Twojego sprzętu ;) Mi na początku też było ciężko z ustawieniami i pytałam się innych, ale pamiętam tą radość jak po raz pierwszy sama dobrze pokombinowałam z ustawieniami :diabloti:
A tak w ogóle mam to samo body ty ;)

Będę zaglądać i mam nadzieję, że ty również zajrzysz do nas :cool3:

Posted

Właśnie wracam z przegranej walki z psią sierścią. Nie sądziłam, że Figo może tak linieć :mdleje: Kashdog aparat jest taty, nie mój. Teraz w ogóle nie robię zdjęć, bo zaraz się denerwuje :shake: Dzisiaj miał pierwsze szczepienie przeciw wściekliźnie ;) I dostaliśmy ''medalik'' z potwierdzeniem o szczepieniu. Figo, teraz możesz ugryźć kogo chcesz - masz zaświadczone szczepienie :evil_lol: Po za tym Figo ''łysieje'', wyskoczyły mu na niegdyś czarnym grzbiecie białe plamki :loveu: Po obu bokach szyi i jedna po środku :loveu: Zamówiliśmy też nową adresówkę, bo pierwsza, plastikowa zaraz się cała zabrudziła i nie widać napisu. Wybraliśmy tą. Ja chciałam w kształcie kości, ale rodzice woleli zwykłą, okrągłą, żeby go nie kłuła. Kość jest ładniejsza :placz: Zrobimy z niego żywy dzwonek :evil_lol: Zdjęcia niestety ze starego aparatu:

Ale jak tata będzie miał lepszy humor i go poproszę, może będzie coś z Nikona :evil_lol: