Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vitka napisał(a):
Osoba na koniu to nie ja, ale też jeżdżę. Kocham konie. :)
Jeździsz?
/ciach

Od dziecka jestem uczulony na konie, niestety. Parę lat temu myślałem, że na starość przeszło. Byliśmy gdzieś 'w Polcse' i po łące biegał koń, którego wyklepałem, ukochałem itd. Prawie tydzień wysypki i swędzenia :(

Posted

Czesc Vitko, czesc Maxiu :-)
Dzisiaj rano trafilam na bazarek taks... ona szyje piekne obroze!!
Poogladalam, poczytalam i stwierdzilam ze tobie sie spodobala niebieska obrozka w kratke. Ja mysle, ze Max bosko by w niej wygladal i dlatego chcialam sie spytac czy moglabym zrobic Maxowi maly prezent ;-) (Oczywiscie tylko jezeli sie zgadzasz).
Ja bym kupila obrozke, zrobila przelew (oczywiscie poinformowala taks o tym ze przesylka idzie do Ciebie) ...a ty bys jej podala twoj adres.
Co ty na to??

Posted

QQk napisał(a):
Od dziecka jestem uczulony na konie, niestety. Parę lat temu myślałem, że na starość przeszło. Byliśmy gdzieś 'w Polcse' i po łące biegał koń, którego wyklepałem, ukochałem itd. Prawie tydzień wysypki i swędzenia :(

Oooo.. strasznie współczuję! Konie to cudowne zwierzęta...

deer_1987 napisał(a):
no wlasnie mialam napisac ze malutki przy koniu :D

:D

wasabi81 napisał(a):
Czesc Vitko, czesc Maxiu :-)
Dzisiaj rano trafilam na bazarek taks... ona szyje piekne obroze!!
Poogladalam, poczytalam i stwierdzilam ze tobie sie spodobala niebieska obrozka w kratke. Ja mysle, ze Max bosko by w niej wygladal i dlatego chcialam sie spytac czy moglabym zrobic Maxowi maly prezent ;-) (Oczywiscie tylko jezeli sie zgadzasz).
Ja bym kupila obrozke, zrobila przelew (oczywiscie poinformowala taks o tym ze przesylka idzie do Ciebie) ...a ty bys jej podala twoj adres.
Co ty na to??

Haha! Jejku dziewczyny, nie wypłacę się Wam, muszę coś w zamian wymyślić, bo aż mi głupio. Oczywiście Maxiu będzie bardzo, bardzo zadowolony z tej pięknej obróżki! Więc jeżeli naprawdę masz ochotę, to oczywiście, że się zgadzam! :) I bardzo dziękuję!

Posted

Vitka znów musi uczyć się fizyki, więc poszła z Maxiem, Gops i Misią na spacer do parku :evil_lol:
Trochę piesków spotkaliśmy i nie było już tak strasznie, Max się przyzwyczaja, bo inne ignorują jego warczenie i jakoś pomalutku już się socjalizuje ;)

Spajk w tarapatach :lol:

Znudzona Misia.

Prawie jak na wystawie :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Brakuje mi takich spotkan z innymi psami..

Nie macie możliwości spotkać innych psów?
Sądzę, że takie spotkania są bardzo fajne i ważne, bo pies się socjalizuje. ;)
My zauważyliśmy, że Westa w obecności Maxia nie szczeka na ludzi, a Max nie gania innych psów.

Posted

Vitka napisał(a):
Nie macie możliwości spotkać innych psów?
Sądzę, że takie spotkania są bardzo fajne i ważne, bo pies się socjalizuje. ;)
My zauważyliśmy, że Westa w obecności Maxia nie szczeka na ludzi, a Max nie gania innych psów.

tutaj ludzie sa dosc zamknieci i nie chca sie spotykac...

Posted

Vitka napisał(a):
oł... to niefajnie... :( Długo tam mieszkasz?

6 lat

ja sie ciesze ze mam dwa psy - moga sie zawsze bawic + opiekujemy sie 3 (zaczealm wrzucac zdjecia z wycieczki wspolnej we 3)

Posted

Valeur248 napisał(a):
Te najlepsze :D wyciszenie

Tak, hahahaha :D
To było pozowane, ale Miśka bała się Maxa, bo on skakał za patykiem prawie na nią :)

Posted

QQk napisał(a):
Bry!
czemu Max jest nieostry? :angryy::eviltong:

No bo był na drugim planie ;p Prawie nie widać, że jest nieostry ;p

Posted

QQk napisał(a):
Ale się czepiam, ale nieostry też śliczny :)

Ktoś musi! :)
Byłoby tu zbyt słodko, gdyby nikt się nie czepiał ;)

Posted

Obejrzałam całą galerię od początku i jestem pod wrażeniem ;) Po pierwsze gratuluje aż tak udanej adopcji! Bardzo fajnie, że Maxio od początku był bardzo posłuszny i nie miałaś z nim większych problemów ;) Szkoda, że w moim przypadku tak nie było :evil_lol: Ale z drugiej strony, miałam co robić (i nadal mam :P) :cool3:.

http://img175.imageshack.us/img175/3116/dsc03829.jpg
To zdjęcie jest zdecydowanie najlepsze z całej galerii!

Będę odwiedzać, bo Max jest kompletnie obłędny :loveu: