QQk Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Bry! http://img683.imageshack.us/img683/2671/dsc04417c.jpg - jak ja Ci zazdroszczę /pozytywnie/ ;) Quote
Vitka Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='QQk']Bry! http://img683.imageshack.us/img683/2671/dsc04417c.jpg - jak ja Ci zazdroszczę /pozytywnie/ ;) Osoba na koniu to nie ja, ale też jeżdżę. Kocham konie. :) Jeździsz? [quote name='Korciaczki']Tane :loveu: izabelowata, prawda? Śliczne zdjęcia. Tak jest. Tane jest haflingerem, a Gracja hucułem ;) Quote
QQk Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Vitka napisał(a):Osoba na koniu to nie ja, ale też jeżdżę. Kocham konie. :) Jeździsz? /ciach Od dziecka jestem uczulony na konie, niestety. Parę lat temu myślałem, że na starość przeszło. Byliśmy gdzieś 'w Polcse' i po łące biegał koń, którego wyklepałem, ukochałem itd. Prawie tydzień wysypki i swędzenia :( Quote
taxelina Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no wlasnie mialam napisac ze malutki przy koniu :D Quote
wasabi81 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Czesc Vitko, czesc Maxiu :-) Dzisiaj rano trafilam na bazarek taks... ona szyje piekne obroze!! Poogladalam, poczytalam i stwierdzilam ze tobie sie spodobala niebieska obrozka w kratke. Ja mysle, ze Max bosko by w niej wygladal i dlatego chcialam sie spytac czy moglabym zrobic Maxowi maly prezent ;-) (Oczywiscie tylko jezeli sie zgadzasz). Ja bym kupila obrozke, zrobila przelew (oczywiscie poinformowala taks o tym ze przesylka idzie do Ciebie) ...a ty bys jej podala twoj adres. Co ty na to?? Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 QQk napisał(a):Od dziecka jestem uczulony na konie, niestety. Parę lat temu myślałem, że na starość przeszło. Byliśmy gdzieś 'w Polcse' i po łące biegał koń, którego wyklepałem, ukochałem itd. Prawie tydzień wysypki i swędzenia :( Oooo.. strasznie współczuję! Konie to cudowne zwierzęta... deer_1987 napisał(a):no wlasnie mialam napisac ze malutki przy koniu :D :D wasabi81 napisał(a):Czesc Vitko, czesc Maxiu :-) Dzisiaj rano trafilam na bazarek taks... ona szyje piekne obroze!! Poogladalam, poczytalam i stwierdzilam ze tobie sie spodobala niebieska obrozka w kratke. Ja mysle, ze Max bosko by w niej wygladal i dlatego chcialam sie spytac czy moglabym zrobic Maxowi maly prezent ;-) (Oczywiscie tylko jezeli sie zgadzasz). Ja bym kupila obrozke, zrobila przelew (oczywiscie poinformowala taks o tym ze przesylka idzie do Ciebie) ...a ty bys jej podala twoj adres. Co ty na to?? Haha! Jejku dziewczyny, nie wypłacę się Wam, muszę coś w zamian wymyślić, bo aż mi głupio. Oczywiście Maxiu będzie bardzo, bardzo zadowolony z tej pięknej obróżki! Więc jeżeli naprawdę masz ochotę, to oczywiście, że się zgadzam! :) I bardzo dziękuję! Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Vitka znów musi uczyć się fizyki, więc poszła z Maxiem, Gops i Misią na spacer do parku :evil_lol: Trochę piesków spotkaliśmy i nie było już tak strasznie, Max się przyzwyczaja, bo inne ignorują jego warczenie i jakoś pomalutku już się socjalizuje ;) Spajk w tarapatach :lol: Znudzona Misia. Prawie jak na wystawie :loveu: Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Piękny Misiek :) Jakiś pokręcony piesek, Maxiu nie mógł odkryć jakiej jest płci :evil_lol: Misia i jej minka. :lol: Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Fotka pamiątkowa :loveu: Zazdrość... bo pańcia bawi się z innym... :diabloti: Kajtek w tarapatach :) Osaczony Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Niuch niuch... Zdziwko. I koniec. Oczywiście pozdrawiamy! :loveu: Quote
taxelina Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Brakuje mi takich spotkan z innymi psami.. Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 deer_1987 napisał(a):Brakuje mi takich spotkan z innymi psami.. Nie macie możliwości spotkać innych psów? Sądzę, że takie spotkania są bardzo fajne i ważne, bo pies się socjalizuje. ;) My zauważyliśmy, że Westa w obecności Maxia nie szczeka na ludzi, a Max nie gania innych psów. Quote
taxelina Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Vitka napisał(a):Nie macie możliwości spotkać innych psów? Sądzę, że takie spotkania są bardzo fajne i ważne, bo pies się socjalizuje. ;) My zauważyliśmy, że Westa w obecności Maxia nie szczeka na ludzi, a Max nie gania innych psów. tutaj ludzie sa dosc zamknieci i nie chca sie spotykac... Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 deer_1987 napisał(a):tutaj ludzie sa dosc zamknieci i nie chca sie spotykac... oł... to niefajnie... :( Długo tam mieszkasz? Quote
taxelina Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Vitka napisał(a):oł... to niefajnie... :( Długo tam mieszkasz? 6 lat ja sie ciesze ze mam dwa psy - moga sie zawsze bawic + opiekujemy sie 3 (zaczealm wrzucac zdjecia z wycieczki wspolnej we 3) Quote
Valeur248 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Vitka']Fotka pamiątkowa :loveu: Te najlepsze :D wyciszenie Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 To kupa czasu... ja bym nie dała rady. ;) Zaraz wskoczę do galeryjki :) Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Valeur248 napisał(a):Te najlepsze :D wyciszenie Tak, hahahaha :D To było pozowane, ale Miśka bała się Maxa, bo on skakał za patykiem prawie na nią :) Quote
QQk Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Bry! http://img651.imageshack.us/img651/4866/dsc04540f.jpg - jak posąg :) http://img714.imageshack.us/img714/982/dsc04593h.jpg - czemu Max jest nieostry? :angryy::eviltong: http://img38.imageshack.us/img38/7491/dsc04574w.jpg - i to jakie zdziwko :) Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 QQk napisał(a):Bry! czemu Max jest nieostry? :angryy::eviltong: No bo był na drugim planie ;p Prawie nie widać, że jest nieostry ;p Quote
Vitka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 QQk napisał(a):Ale się czepiam, ale nieostry też śliczny :) Ktoś musi! :) Byłoby tu zbyt słodko, gdyby nikt się nie czepiał ;) Quote
taxelina Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Vitka napisał(a):To kupa czasu... ja bym nie dała rady. ;) Zaraz wskoczę do galeryjki :) czemu bys nie dala rady? tz juz prawie 10 lat jest Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jaka śliczna ta fotka pamiątkowa ... no ale jak się ma takich modeli ;):lol: http://img686.imageshack.us/img686/8498/dsc04572k.jpg :roflt::roflt: Quote
brjagata Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Obejrzałam całą galerię od początku i jestem pod wrażeniem ;) Po pierwsze gratuluje aż tak udanej adopcji! Bardzo fajnie, że Maxio od początku był bardzo posłuszny i nie miałaś z nim większych problemów ;) Szkoda, że w moim przypadku tak nie było :evil_lol: Ale z drugiej strony, miałam co robić (i nadal mam :P) :cool3:. http://img175.imageshack.us/img175/3116/dsc03829.jpg To zdjęcie jest zdecydowanie najlepsze z całej galerii! Będę odwiedzać, bo Max jest kompletnie obłędny :loveu: Quote
Recommended Posts