Kosmaty Gałganek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wspaniałe zdjęcia i jaka radość z nich bije, aż miło oglądać :lol: Życzymy ... [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Vitka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Dziękujemy ! :) Życzymy wszystkim wesołych i radosnych świąt!!! :D Quote
Valeur248 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Haaa...!! Nareszcie tu trafiłam! :razz: Ale Maksiu Ci wydobrzał... piękny :loveu: Quote
Vitka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Heeeej! :* Miło Cię tu widzieć :) Maxiowy się dziś obżarł świeżutkim mięskiem, gdy tata pichcił coś w kuchni :D Kochany łobuziak mój! Jestem w nim po uszy zakochana! Właśnie jestem w trakcie plecenia dla niego smyczy :) Quote
Vitka Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 I po świętach! ;) Dziś byliśmy u babci, Maxiu się wybiegał na podwórku, ale oczywiście sam nie chciał biegać. :) Dostał do zabawy pluszową żółtą kaczuszkę, która zginęła śmiercią tragiczną. ;p Max zrobił jej trepanacje czaszki. Po powrocie padł jak zabity. Tyle czasu w samochodzie, potem każdy woła, gada i się zachwyca i znów podróż... tez bym chyba padła ;) Taki jestem malutki ! :) Podaję łapkę wszystkim po kolei ... z kaczką. hop! Quote
Vitka Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Z panem :loveu: Kaczucha woła pomocy! :evil_lol: Quote
wasabi81 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Chlopak wie, jak sie nalezy zachowac :-) http://img195.imageshack.us/img195/1825/dsc03031j.jpg jak tak patrze na ta fotke, to tymbardziej jestem pewna, ze z zolta obroza bedzie bosko wygladal!! http://img682.imageshack.us/img682/2494/dsc03037b.jpg A jak tam smyczka??? Chyba nam pokazesz jak bedzie gotowa? ;-) Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Smyczka już gotowa, pokażę Wam, ale to na razie prototyp :) Za godzinkę idziemy na spacerek z Valeur i Westą. ;) Quote
Valeur248 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Vitka']Smyczka już gotowa, pokażę Wam, ale to na razie prototyp :) Za godzinkę idziemy na spacerek z Valeur i Westą. ;)[/QUOTE] O taaak...! Ale się nachodziłyśmy... A Max to już szczególnie tymi króciutkimi łapciami :razz: A ja jak wróciłam, to Westi od razu padła :evil_lol: I czekam na zdjęcia z szalonej wyprawy :diabloti: Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 O taaak! Się nachodziłyśmy :) Na górze Chrobrego byłyśmy nawet. :) Fajnie było. Maxiowy padł i teraz śpi. Ja też padam. Najpierw dodam zdjecia schroniskowe na wątek schroniska, a potem zajmę się naszą wyprawą ;) Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Zapraszamy do lasu :) A oto Westa, nasza nowa przyjaciółka ;) Wąchamy kwiatki ;p Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Spotkaliśmy zielonego ptaszka, co to w drzewo stuka :lol: Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Westa robi minki :D Ktoś upuścił kiełbaskę ! :evil_lol: mniaaaaaaaam! :loveu: Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Westa i jej pani ;) Szalone psiaki. Widok na miasto ;) Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Pan samowyzwalacz zrobił nam zdjęcia pamiątkowe :D a nawet kilka... :) Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 I koniec :D Dziękuję Ci Karolinko za ten spacer! :) Musimy powtórzyć koniecznie. A w ogóle Westa też jest pieskiem z naszego, elbląskiego schroniska. Wzięta za czasów poprzedniego kierownictwa, prawie 3 lata temu :) Mam jeszcze do pokazania zdjecia Maxia w łóżku, ale to innym razem. :) Quote
taxelina Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 W lesie to zawsze trudniej focic ale ja przyszlam pochwalic Twoj fotki! i zaprosic do nas bo u nas codziennie sa foty :) Quote
Vitka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 A dziękuję bardzo! :) Codziennie Was odwiedzam. ;) Quote
Valeur248 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Vitka'] I koniec :D Dziękuję Ci Karolinko za ten spacer! :) Musimy powtórzyć koniecznie. A w ogóle Westa też jest pieskiem z naszego, elbląskiego schroniska. Wzięta za czasów poprzedniego kierownictwa, prawie 3 lata temu :) Mam jeszcze do pokazania zdjecia Maxia w łóżku, ale to innym razem. :)[/QUOTE] Oooohhoooo... Świetne te zdjęcia, ale te z szalonej gonitwy i z kiełbaską (:diabloti:) najlepsze. A Pan Samowyzwalacz... miały być zdjęcia z widokiem :evil_lol: No, koniecznie musi być powtórka. Dnie coraz dłuższe i wiesz... :eviltong: Bajorka, bagna i te sprawy. Quote
Vitka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 No przecież są widoki ;p Tak, tak... bajorka, błotka, padlinka i te sprawy :D To jest to! W niedzielę z Rybcią powtarzamy! :) Quote
Valeur248 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Powtarzamy?! :multi::multi: No to... czekam do niedzieli. Im więcej psów tym większy szał. :cool1: Quote
Recommended Posts