Vitka Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 hop! napisał(a):A co po maturze? Weterynaria! :) Mam nadzieję... Quote
hop! Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Vitka napisał(a):Weterynaria! :) Mam nadzieję... Na pewno Ci się uda! :) Quote
Vitka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 hop! napisał(a):Na pewno Ci się uda! :) Bardzo dziękuję! :) Trzymaj kciuki. Wiecie jaka jestem szczęśliwa? Maxio i Magik już długo żyją w zgodzie, ale nigdy nie chcieli spać obok siebie, ani w ogóle siedzieć i dotykać się ciałkami. Zawsze Magik oburzony odchodził. :) A od jakiegoś czasu, Magiczny sam podchodzi do śpiącego Maxia i się do niego przytula i tak sobie słodko śpią. Niestety jeszcze tego nie uwieczniłam, bo zazwyczaj leżę wtedy w łóżku, a oni na mojej kołdrze i jak wstaje to oboje się budzą i wstają ze mną. :) Ale widzicie... czekałam ponad rok na taką ich współpracę i w końcu się udało! :D Quote
Korciaczki Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Magik cudny, M&G też : ))) fajne zdjęcia koni pozdrowienia :loveu: Quote
Vitka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='Korciaczki']Magik cudny, M&G też : ))) fajne zdjęcia koni pozdrowienia :loveu: Dziękujemy! :) Kilka zdjęć ze spaceru z Gops. :) Quote
Vitka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Maxio wkurzał Misię, a ta wyrywała mi kłaki... :eviltong: Maxio w kagańcu Miśki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vitka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 "Ty biały! Ty lepiej nie podskakuj! :cool3:" Quote
Vitka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 A tu spacer z Vegusią. ;) Spotkałyśmy yorki... Quote
Vitka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Ta suczka była mega uległa ciągle CS'y. Zero złych zamiarów i od razu mówiła to Maxowi i Vedze. ;) Quote
Patyś_ Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dobrze że napisałaś, że to Yorki, bo myślałam, że jakieś szynszyle, albo coś xD A jak Maxowi poszło 17.04? Zdał czy nie ?;> :) Quote
Vitka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Egzamin się nie odbył, ale spokojnie - zdamy w czerwcu! :) Dziś byliśmy na spacerze w parku. Spotkaliśmy bardzo dużo psów. ;) Max się wyszalał! Cleo Quote
Vitka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Takie piękne pomniki stoją u nas w parku :evil_lol: Quote
Vitka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 W głębi serca wierzę, że ktoś te zdjęcia jednak obejrzał. ;) Maxio miał dziś trening przy rowerze. Zaskoczył mnie niesamowicie, bo zasuwał jak torpeda! Zanim dojechaliśmy do lasu miał siedzieć w koszyku, protestował, wył i piszczał, ale dojechał. W lesie go puściliśmy, gonił nas bardzo dzielnie. Oczywiście tempo nie było zbyt szybkie, bo to pierwszy raz w tym roku, ale świetnie mu szło. Jak już się bardzo zmęczył to trafił z powrotem do kosza, ale tym razem już nie protestował i dojechał do domu. :D Zrobił jakoś na oko 7 km za rowerem, a 10 na rowerze. ;) Oczywiście w domu w ogóle nie okazywał zmęczenia. ;) Twardziel. Magiczny w końcu powolutku zarasta. Nie będę robiła mu zdjęć, żeby Was nie przerażać. ;p Gryfia jest aktualnie daleko ode mnie u ogiera. Nie chce dać się pokryć, dlatego zostanie tam do kolejnej rui. Szkoda... no ale mogę się skupić na maturze. ;) Będzie piękny źrebaczek! Ja mam już za sobą 3/7 matury. Zostało najgorsze. I to tyle od nas. Buziaki! :D Quote
hop! Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Melduję, że zdjęcia obejrzałam, wiadomości przeczytałam i trzymam kciuki za Twoją maturę. ;) Quote
Recommended Posts