Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Na pewno Ci się uda! :)

Bardzo dziękuję! :) Trzymaj kciuki.

Wiecie jaka jestem szczęśliwa?
Maxio i Magik już długo żyją w zgodzie, ale nigdy nie chcieli spać obok siebie, ani w ogóle siedzieć i dotykać się ciałkami. Zawsze Magik oburzony odchodził. :)
A od jakiegoś czasu, Magiczny sam podchodzi do śpiącego Maxia i się do niego przytula i tak sobie słodko śpią. Niestety jeszcze tego nie uwieczniłam, bo zazwyczaj leżę wtedy w łóżku, a oni na mojej kołdrze i jak wstaje to oboje się budzą i wstają ze mną. :)
Ale widzicie... czekałam ponad rok na taką ich współpracę i w końcu się udało! :D

Posted

[quote name='Korciaczki']Magik cudny, M&G też : )))
fajne zdjęcia koni

pozdrowienia :loveu:
Dziękujemy! :)

Kilka zdjęć ze spaceru z Gops. :)

Posted

Egzamin się nie odbył, ale spokojnie - zdamy w czerwcu! :)

Dziś byliśmy na spacerze w parku. Spotkaliśmy bardzo dużo psów. ;) Max się wyszalał!

Cleo

• 3 weeks later...
Posted

W głębi serca wierzę, że ktoś te zdjęcia jednak obejrzał. ;)

Maxio miał dziś trening przy rowerze. Zaskoczył mnie niesamowicie, bo zasuwał jak torpeda! Zanim dojechaliśmy do lasu miał siedzieć w koszyku, protestował, wył i piszczał, ale dojechał. W lesie go puściliśmy, gonił nas bardzo dzielnie. Oczywiście tempo nie było zbyt szybkie, bo to pierwszy raz w tym roku, ale świetnie mu szło. Jak już się bardzo zmęczył to trafił z powrotem do kosza, ale tym razem już nie protestował i dojechał do domu. :D Zrobił jakoś na oko 7 km za rowerem, a 10 na rowerze. ;)
Oczywiście w domu w ogóle nie okazywał zmęczenia. ;) Twardziel.

Magiczny w końcu powolutku zarasta. Nie będę robiła mu zdjęć, żeby Was nie przerażać. ;p

Gryfia jest aktualnie daleko ode mnie u ogiera. Nie chce dać się pokryć, dlatego zostanie tam do kolejnej rui. Szkoda... no ale mogę się skupić na maturze. ;) Będzie piękny źrebaczek!

Ja mam już za sobą 3/7 matury. Zostało najgorsze.

I to tyle od nas. Buziaki! :D