Vitka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Pitbull :evil_lol: Kto tak potrafi? Quote
Vitka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 I tym latającym akcentem zakańczam dodawanie zdjęć... gdyż się skończyły. :D Quote
Patyś_ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Tośka powinnam z cała masą TTB wystartować w springu!! :D Quote
Charly Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 hehehe;) dzięki Vitka za świetne zdjęcia i opisy i dzięki dziewczyny za ten spacer. Ciężko samemu zmęczyć psa:) Quote
Vitka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Polecamy się częściej! :) Będę Ci dawała znaki, jakby co. A jak ty masz pomysł to też zapodawaj. ;) Quote
Patyś_ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja mam pomysł! Tylko zapytam kuzyna kiedy by nam podwórko udostępnił :D I tak jak mówiłaś Charly - Psy latają, a my ciasteczko, kawka i szalejemy :D A psy niech się pomęczą :) I fakt, że było super, i pogoda dopisała! :) Quote
Charly Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ja tylko siedzieć. kości muszę szanować heheh Quote
Patyś_ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Tak, szlaeć będziemy na siedząco :D Jedząc sobie ciastko i pijąc kawkę :D Quote
gops Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 zazdroszcze spaceru :) mam nadzieje ze na nastepnym juz bd mogla sie zjawic Quote
Vitka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Dziś spędziliśmy cały dzień w Wilkowie, u Gryfii. :) Maxio się wyszalał z Primą. Prima... ...i Maxio :) Quote
Vitka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 A tu nam kolory gdzieś zwiały :D Spojrzenie... :) Duża ta łąka... Quote
Vitka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Primulinka :loveu: Vitka (znaczy ja :eviltong:) na Bułeczce :) Prezentujemy nasz nowy komplecik. :cool3: Mała zamiana koni. :) Quote
Vitka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Jakaś dziwna ta moja pozycja... Dogonimy Balbinkę!!! Neri seniorka :) No i dobranoc na dziś! :) Quote
Patyś_ Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ładny komplecik :D Tak pasuje Ci do bluzeczki :D Quote
gops Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 sliczny komplecik ma Gryfia! a Max jaki usmiechniety :) Quote
Charly Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Maksiu szczęściaż:) Komplecik bombowy; super się prezentujecie:) Quote
wasabi81 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 http://lh4.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TI0pxbodVzI/AAAAAAAAftQ/9KIKgTWmSt8/DSC00673.JPG sliczny zajaczek!!:loveu: http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TI0pkAiH80I/AAAAAAAAfsk/G5mkFU9yiGY/DSC00647.JPG Jaki dluuugi Maxiu;) Quote
Vitka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Patyś_']Ładny komplecik :D Tak pasuje Ci do bluzeczki :D hyhyhy 8) [quote name='gops']sliczny komplecik ma Gryfia! a Max jaki usmiechniety :) Dziękuję! :) [quote name='Charly']Maksiu szczęściaż:) Komplecik bombowy; super się prezentujecie:) Czasem uważam, że szczęściarz, a czasem mi go szkoda... bo nie codziennie mogę z nim iść na długi spacer, pozostaje tylko spacer na około bloków i tak 3 razy w ciągu dnia... Potem staram się mu to wynagrodzić. Myślę, że nieszczęśliwy jednak nie jest. :) [quote name='wasabi81']http://lh4.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TI0pxbodVzI/AAAAAAAAftQ/9KIKgTWmSt8/DSC00673.JPG sliczny zajaczek!!:loveu: http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TI0pkAiH80I/AAAAAAAAfsk/G5mkFU9yiGY/DSC00647.JPG Jaki dluuugi Maxiu;) No bo Maxio jest z metra cięty! :D Cały tydzień nie zobaczę Gryfii!!! :( Tragedia po prostu... Quote
Charly Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Vitka'] Czasem uważam, że szczęściarz, a czasem mi go szkoda... bo nie codziennie mogę z nim iść na długi spacer, pozostaje tylko spacer na około bloków i tak 3 razy w ciągu dnia... Potem staram się mu to wynagrodzić. Myślę, że nieszczęśliwy jednak nie jest. :) QUOTE] no co Ty! on zna inne życie. za kratami na murku przy minusowych temperaturach. a on uparcie nie wchodził do środka przez cały dzien wyjąc i piszcząc żałośnie. Stał tak aż do wieczora, aż każdy włosek był oszroniony i przypominał dziadka mroza:( ale znam ten ból; mam to samo z Tośką -z tym, że ona akurat łazila sobie wolno po schronisku|(ta świadomość akurat nie jest pomocna)-. ale co zrobić, póki co robie co mogę (wczoraj 6 godzin w bażancie, w sumie ponad 20 km spaceru, psy nie były zmęczone....)...Spacer spacerem ale własny ogród czy działka, gdzie można siedzieć do woli cały dzień (nawet w sniegu czy w deszczu- tak jak to Tośka lubi) to szczyt moich marzen ( ze względu na psy własnie) Quote
paulina122 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Czemu nie zobaczysz Gryfi?? Zapraszamy na post bliźniaczek ;) Quote
Vitka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Charly napisał(a):[quote name='Vitka'] Czasem uważam, że szczęściarz, a czasem mi go szkoda... bo nie codziennie mogę z nim iść na długi spacer, pozostaje tylko spacer na około bloków i tak 3 razy w ciągu dnia... Potem staram się mu to wynagrodzić. Myślę, że nieszczęśliwy jednak nie jest. :) QUOTE] no co Ty! on zna inne życie. za kratami na murku przy minusowych temperaturach. a on uparcie nie wchodził do środka przez cały dzien wyjąc i piszcząc żałośnie. Stał tak aż do wieczora, aż każdy włosek był oszroniony i przypominał dziadka mroza:( ale znam ten ból; mam to samo z Tośką -z tym, że ona akurat łazila sobie wolno po schronisku|(ta świadomość akurat nie jest pomocna)-. ale co zrobić, póki co robie co mogę (wczoraj 6 godzin w bażancie, w sumie ponad 20 km spaceru, psy nie były zmęczone....)...Spacer spacerem ale własny ogród czy działka, gdzie można siedzieć do woli cały dzień (nawet w sniegu czy w deszczu- tak jak to Tośka lubi) to szczyt moich marzen ( ze względu na psy własnie) No masz racje... Maxio w schronisku to była tragedia... jak stał na murku i wył. :( Nie ma u mnie źle, ale czasem mam żal, że nie mogę mu poświęcić więcej czasu. ;) My mamy możliwość biegania do woli w Wilkowie, tam gdzie stoi Gryfia, w wakacje codziennie, a teraz 2 lub raz w tygodniu. paulina122 napisał(a):Czemu nie zobaczysz Gryfi?? Zapraszamy na post bliźniaczek ;) Bo nie mam jak w tygodniu tam dojechać i koleżanki, u której Gryfia stoi też nie ma. Ale nadrobimy wszystko w następnym tygodniu. Już sobie wyobrażam ile energii będzie miała Gryfia po takiej przerwie! Zaglądam do bliźniaczek zawsze jak jest jakiś nowy post, ale jestem tylko czytelnikiem. :) Dzięki za zaproszenie! Quote
Vitka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Maxio Torpeda z dzisiejszego spacerku. :) Quote
Recommended Posts