Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam pomysł!
Tylko zapytam kuzyna kiedy by nam podwórko udostępnił :D
I tak jak mówiłaś Charly - Psy latają, a my ciasteczko, kawka i szalejemy :D A psy niech się pomęczą :)
I fakt, że było super, i pogoda dopisała! :)

Posted

[quote name='Patyś_']Ładny komplecik :D Tak pasuje Ci do bluzeczki :D
hyhyhy 8)
[quote name='gops']sliczny komplecik ma Gryfia!
a Max jaki usmiechniety :)
Dziękuję! :)
[quote name='Charly']Maksiu szczęściaż:) Komplecik bombowy; super się prezentujecie:)
Czasem uważam, że szczęściarz, a czasem mi go szkoda... bo nie codziennie mogę z nim iść na długi spacer, pozostaje tylko spacer na około bloków i tak 3 razy w ciągu dnia... Potem staram się mu to wynagrodzić. Myślę, że nieszczęśliwy jednak nie jest. :)
[quote name='wasabi81']http://lh4.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TI0pxbodVzI/AAAAAAAAftQ/9KIKgTWmSt8/DSC00673.JPG sliczny zajaczek!!:loveu:

http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TI0pkAiH80I/AAAAAAAAfsk/G5mkFU9yiGY/DSC00647.JPG Jaki dluuugi Maxiu;)
No bo Maxio jest z metra cięty! :D

Cały tydzień nie zobaczę Gryfii!!! :( Tragedia po prostu...

Posted

[quote name='Vitka']

Czasem uważam, że szczęściarz, a czasem mi go szkoda... bo nie codziennie mogę z nim iść na długi spacer, pozostaje tylko spacer na około bloków i tak 3 razy w ciągu dnia... Potem staram się mu to wynagrodzić. Myślę, że nieszczęśliwy jednak nie jest. :)
QUOTE]

no co Ty! on zna inne życie. za kratami na murku przy minusowych temperaturach. a on uparcie nie wchodził do środka przez cały dzien wyjąc i piszcząc żałośnie. Stał tak aż do wieczora, aż każdy włosek był oszroniony i przypominał dziadka mroza:(

ale znam ten ból; mam to samo z Tośką -z tym, że ona akurat łazila sobie wolno po schronisku|(ta świadomość akurat nie jest pomocna)-. ale co zrobić, póki co robie co mogę (wczoraj 6 godzin w bażancie, w sumie ponad 20 km spaceru, psy nie były zmęczone....)...Spacer spacerem ale własny ogród czy działka, gdzie można siedzieć do woli cały dzień (nawet w sniegu czy w deszczu- tak jak to Tośka lubi) to szczyt moich marzen ( ze względu na psy własnie)

Posted

Charly napisał(a):
[quote name='Vitka']

QUOTE]

no co Ty! on zna inne życie. za kratami na murku przy minusowych temperaturach. a on uparcie nie wchodził do środka przez cały dzien wyjąc i piszcząc żałośnie. Stał tak aż do wieczora, aż każdy włosek był oszroniony i przypominał dziadka mroza:(

ale znam ten ból; mam to samo z Tośką -z tym, że ona akurat łazila sobie wolno po schronisku|(ta świadomość akurat nie jest pomocna)-. ale co zrobić, póki co robie co mogę (wczoraj 6 godzin w bażancie, w sumie ponad 20 km spaceru, psy nie były zmęczone....)...Spacer spacerem ale własny ogród czy działka, gdzie można siedzieć do woli cały dzień (nawet w sniegu czy w deszczu- tak jak to Tośka lubi) to szczyt moich marzen ( ze względu na psy własnie)

No masz racje... Maxio w schronisku to była tragedia... jak stał na murku i wył. :(
Nie ma u mnie źle, ale czasem mam żal, że nie mogę mu poświęcić więcej czasu. ;)
My mamy możliwość biegania do woli w Wilkowie, tam gdzie stoi Gryfia, w wakacje codziennie, a teraz 2 lub raz w tygodniu.

paulina122 napisał(a):
Czemu nie zobaczysz Gryfi??
Zapraszamy na post bliźniaczek ;)

Bo nie mam jak w tygodniu tam dojechać i koleżanki, u której Gryfia stoi też nie ma. Ale nadrobimy wszystko w następnym tygodniu. Już sobie wyobrażam ile energii będzie miała Gryfia po takiej przerwie!

Zaglądam do bliźniaczek zawsze jak jest jakiś nowy post, ale jestem tylko czytelnikiem. :)
Dzięki za zaproszenie!