Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

Posted

[url]http://lh3.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/THpESK6oORI/AAAAAAAAfeU/rOlrdlrp35A/s512/DSC00060.JPG[/url]
ale słodkie maleństwo :loveu:

[url]http://lh3.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/THpEaBNkBWI/AAAAAAAAfe4/FSnHFU4PduI/DSC00171.JPG[/url]
jestem gburem - świetne :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę olałam galerię - przepraszam! ;)

Ostatnio dużo się dzieje... szkoła się zaczęła i już nie jest tak wesoło i kolorowo, choć na razie nie jest najgorzej. ;)
Wczoraj wybrałam się z Maxiem, koleżanką i jej Kajtkiem na spacer do parku. Spotkaliśmy tam Gops ze swoimi futrzakami. :) Było jak zawsze miło i psy szalały. Tylko... nie wzięłam aparatu, bo takiego spotkania się nie spodziewałam.
Maxiowych zdjęć na razie nie mam.

Magik ma się dobrze, choć od podjadania Maxiowej karmy się czasem zatyka... ale trwa to jakąś godzinkę i wszystko wraca do normalności. ;)
Generalnie jego kocie życie wygląda normalnie. ;)

U Gryfii też wszystko dobrze. Dziś był kowal i zrobił jej pięne kopytka. Ja kupiłam nowy czaprak i owijki w kolorze chabrowym i dziś była jego premiera. Wygląda przepięknie. Po jeździe umyłyśmy (koniożernym) szlauchem nogi i wyprałyśmy ogon. Takich kołtunów to ja w życiu nie widziałam, ale tak na prawdę od czasu kiedy ją mam nie zaglądałam w ogon. W ciągu godziny doszłam do wprawy i wszystkie wstrętne kołtuny wyplątałam. ;) teraz będziemy bardzo dbać o ogon. Będzie bialutki!
Ujeżdżeniowo Gryff robi ogromne postępy. Jestem z niej bardzo dumna. :)

Jakieś foty niebawem. ;)

Posted

trafilam tu przypadkiem ale z pewnoscia bede zagladac czesciej :grins: kocham konie i od dluzszego czasu mysle zeby wrocic do tego wspanialego sportu i znow zaczac jezdzic konno ale poki co to tylko plany zobaczymy co z nich wyjdzie ... jakos tak jest im czlowiek starszy tym mniej czasu na wszystko ... pamietam czasy jak sie chodzilo do szkoly i kazda wolna chwile spedzalo sie na stadninie :grins:

Posted

Zapraszamy serdecznie! Jazda konna to cudowna sprawa. :)
Wszystkich zachęcam.

Wybraliśmy się na spacer z kolanką i jej Kajtkiem, Gops i jej Misią oraz 'panią z parku; i jej Sarą. :)
Pieski sobie biegały i choć pogoda była nie taka jak trzeba to zdjęcia jakieś mam. ;)

Sara i przybłęda.

Misia :)

Tego to znacie :D

Kajtek

Posted

A ja mam foty z dzisiejszego spaceru :)
Była z nami:
Pati i Volta
Charli i Tosia
Łukasz i Vega
oraz Pani Aneta i Vectra :D
Było bardzo wesoło, pieski się wyszalały i wybiegały ( no może prócz Volty ;p)

Niedościgniona Volta

Banda tricolorów! :)