WeronikaM Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [url]http://lh3.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/THpESK6oORI/AAAAAAAAfeU/rOlrdlrp35A/s512/DSC00060.JPG[/url] ale słodkie maleństwo :loveu: [url]http://lh3.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/THpEaBNkBWI/AAAAAAAAfe4/FSnHFU4PduI/DSC00171.JPG[/url] jestem gburem - świetne :lol: Quote
Vitka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Trochę olałam galerię - przepraszam! ;) Ostatnio dużo się dzieje... szkoła się zaczęła i już nie jest tak wesoło i kolorowo, choć na razie nie jest najgorzej. ;) Wczoraj wybrałam się z Maxiem, koleżanką i jej Kajtkiem na spacer do parku. Spotkaliśmy tam Gops ze swoimi futrzakami. :) Było jak zawsze miło i psy szalały. Tylko... nie wzięłam aparatu, bo takiego spotkania się nie spodziewałam. Maxiowych zdjęć na razie nie mam. Magik ma się dobrze, choć od podjadania Maxiowej karmy się czasem zatyka... ale trwa to jakąś godzinkę i wszystko wraca do normalności. ;) Generalnie jego kocie życie wygląda normalnie. ;) U Gryfii też wszystko dobrze. Dziś był kowal i zrobił jej pięne kopytka. Ja kupiłam nowy czaprak i owijki w kolorze chabrowym i dziś była jego premiera. Wygląda przepięknie. Po jeździe umyłyśmy (koniożernym) szlauchem nogi i wyprałyśmy ogon. Takich kołtunów to ja w życiu nie widziałam, ale tak na prawdę od czasu kiedy ją mam nie zaglądałam w ogon. W ciągu godziny doszłam do wprawy i wszystkie wstrętne kołtuny wyplątałam. ;) teraz będziemy bardzo dbać o ogon. Będzie bialutki! Ujeżdżeniowo Gryff robi ogromne postępy. Jestem z niej bardzo dumna. :) Jakieś foty niebawem. ;) Quote
Tengusia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 trafilam tu przypadkiem ale z pewnoscia bede zagladac czesciej :grins: kocham konie i od dluzszego czasu mysle zeby wrocic do tego wspanialego sportu i znow zaczac jezdzic konno ale poki co to tylko plany zobaczymy co z nich wyjdzie ... jakos tak jest im czlowiek starszy tym mniej czasu na wszystko ... pamietam czasy jak sie chodzilo do szkoly i kazda wolna chwile spedzalo sie na stadninie :grins: Quote
Vitka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Zapraszamy serdecznie! Jazda konna to cudowna sprawa. :) Wszystkich zachęcam. Wybraliśmy się na spacer z kolanką i jej Kajtkiem, Gops i jej Misią oraz 'panią z parku; i jej Sarą. :) Pieski sobie biegały i choć pogoda była nie taka jak trzeba to zdjęcia jakieś mam. ;) Sara i przybłęda. Misia :) Tego to znacie :D Kajtek Quote
Vitka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Mogliby skosić trawnik w końcu... :evil_lol: Misiowa. Quote
Vitka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Maxiowy zacieszacz ;) Latające psy! Quote
Patyś_ Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Boże ona ciągle się uśmiecha... :) łezka woku normalnie... Quote
Vitka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Zaginął kijek! Sprinterzy! (Maxio jest zbyt leniwy, siedział i patrzył :D ) Quote
Patyś_ Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Maxio tylko przy Volcie motorka w dupce dostaje :D Quote
Vitka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Zawsze czeka aż ktoś mu przyniesie... :D Quote
Vitka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Szczęśliwe ex schroniskowce :) Psia szkółka :) Urocza! Quote
gops Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 slicznie Maxiowi w nowej obrozce ..:diabloti::loveu: Quote
Vitka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 A ja mam foty z dzisiejszego spaceru :) Była z nami: Pati i Volta Charli i Tosia Łukasz i Vega oraz Pani Aneta i Vectra :D Było bardzo wesoło, pieski się wyszalały i wybiegały ( no może prócz Volty ;p) Niedościgniona Volta Banda tricolorów! :) Quote
Vitka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Latająca :) Uciekające berny "Podziel się patyczkiem" Quote
Vitka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Piątka! Morderstwo w biały dzień! Quote
Vitka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 wodopój a ja mam własny! panna na 'kocyku' Quote
Charly Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 te miny magikowe są jedyne ahahahhahah Quote
Vitka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 U nas w parku to takie grzyby teraz rosną... :D Czy Maxio jest tam sam? o nie! :evil_lol: Cała ekipa Quote
Patyś_ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TIvLBvhnllI/AAAAAAAAfow/VP81nkuMjNI/DSC00506.JPG Volta wygląda jakby miała ogon doczepiany :D Ale sprawdzałam, ma naturalną taką ... Yyyy... W(V)itkę :D Quote
Vitka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Kobieta mnie pobiła... :-( Tu to nie wiem co jest co. :D wącha kffiatki ;) Quote
Recommended Posts