Patyś_ Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Vitka ja jednak nie dałam rady podjechać... Tu paznokcie, tu jeszcze psy wykąpać, tu zakupy, dopiero skonczylam pakować samochod - masakra a w nocy pobudka i w drogę ... Jeszcze musialam jeża oddać na tydzien pod jacka skrzydła :( ... TZn niby nic jej nie zrobi, ale wiesz... Quote
Vitka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Wróciłam w niedzielę z Malborka, ale wciąż nie mogę się ogarnąć. Maxio oszalał z radości jak mnie zobaczył, Magik spał mi na głowie, więc zwierzyniec tęsknił. :loveu: U Gryfii też już byłam, ma się dobrze, rozrabia razem z Balbinką. Wczoraj uciekły z pastwiska i biegły na około domu, a dziś w nocy obaliły siatę leśną! :crazyeye: Dewastatorki... Odebrałam też dziś prezenciki od wasabi! Bardzo dziękuję w imieniu moich potworków. :) Maxio zadowolony z nowej zabawki, smakołyki bardzo mu smakują, a Magik jak słyszy szelest już biegnie by dostać coś dobrego. :) I te piękne smyczki w schronisku! :loveu: Jesteś cudowna! Quote
wasabi81 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ciesze sie, ze prezenciki sie podobaja;-) Spike, nasz pies rodzinny to te smakolyki doslownie polyka... wiec chyba smakuja;-) Dajcie mi prosze znac czy smycze sie na spacerach spisuja... t.zn. czy sa wystarczajaco mocne... bede wiedziala w razie nastepnych zakupow;-) Quote
WeronikaM Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 hej !!!! ale dawno do was nie zaglądałam :) nowy domownik super :) sama marzę o koniu :) Quote
Vitka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Witajcie!!! Sto lat nas nie było, zapuściliśmy galeryjkę do granic możliwości... wybaczcie. Tyle się wydarzyło. Chłopaki przez tydzień mieszkali u babci, bo ja sobie bezczelnie wyjechałam. Znieśli wzorowo, nie broili, nawet tęsknili mniej niż ostatnio. :) Ale teraz już jesteśmy razem, leżymy we trójkę na łóżku i leniuchujemy. ;) W ten weekend była wystawa psów w Sopocie, pracowałam jako sekretarz na ringu jacków i berneńczyków. :) Tyle nowych doświadczeń, wiele się nauczyłam, strasznie mi się podobało. :) Z Gryfią miałam małe problemy, bo wyszło z niej okropnie dużo strachu, jest trochę nieobliczalna... spadłam dwa razy, już nawet myślałyśmy z koleżanką o sprzedaży, ale Gryff dostała jeszcze jedną szansę. :) Ona jest taka kochana. Na pastwisku podbiega do mnie i się tuli, chodzi za mną. A najlepsze jest to, że ona tak najczęściej do mnie. :) Chyba w piątek na noc zostały kobyłki w stajni i Gryfinka zrobiła sobie dodatkowe okno. :D Wczoraj jeździłyśmy i była wzorowa. Stęp, kłus, galop, skoki. Szkoda, że taki z niej strachliwy potworek... :< Z Maxiem idę dziś do weta, bo zauważyłam coś brzydkiego, ale powiem wam wszystko po wizycie... :( Zdjęcia mam na razie tylko końskie, ale postaram się uwiecznić Maxia przy najbliższej okazji. :) Mój brat (rycerz), Balbinka i tchórz - Gryfia Ja na Gryfii (Bardzo brzydko siedzę... ;p) Nasze skoki (jeździmy wieczorami, żeby konie nie denerwowały się, bo gryzą je muchy końskie... i było chłodniej) Na Gracji. Zdjęcie z turnieju rycerskiego w Gniewie. Może kiedyś wrzucę więcej fotek, bo nieźle i nawet wyszły. :) Quote
Vitka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Moje akrobacje na Bułce - woltyżerka. Oczywiście tylko Buła machnęła mocniej zadem i Vitka poleciała na ziemię, ciągnąc za sobą koleżankę. :D Śmiesznie było, Buła się nie obraziła, kochana jest. Siła spokoju nasza. :loveu: Quote
Patyś_ Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Czekam z niecierpliwościa na wieści, mam nadzieje, że pozytywne! wierze, że to po obroży albo od zębów ! Quote
Vitka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Po wizycie u weta. Na szczęście to nie grzyb!!! :multi: Po prostu rana (po zębach Beni?) brzydko się rozbabrała. :roll: Maxio już wykąpany w nowym szamponie, a jutro wizyta u fryzjera. :) Quote
Vitka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Jeżeli ktoś jeszcze o nas pamięta to zapodam kilka dzisiejszych zdjęć. :) Z Primą. :) Quote
Patyś_ Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 hehe, maksio po fryzjerze, widać :D U nas zdjęcia i filmy z bposkiego jeziora! Poszczuję Ci nimi, żebyś bardziej chciałą przyjechać! :D Quote
Vitka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Prima jest ciut większa i silniejsza, więc Maxio latał. :D Quote
Vitka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 u wodopoju. :D Z Gryff... Z Vegusią. Quote
Vitka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Dafne i Sabi Prima Benia Tak mu było wygodnie... :D Quote
Vitka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Poranny relaks ;) Balbinka i Gryfia Wysportowana :) Pomaga robić foty :) Quote
Vitka Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Szczenior waży tyle co dwa Maxie. :diabloti: Został jużtylko Vigo bez domku. :) Quote
WeronikaM Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TGxFHOvNcjI/AAAAAAAAfIk/CS2wVNLULx0/DSC09133%20%5B640x480%5D.JPG bidulek :lol: fajnie was sobie pooglądać :) Quote
Obama Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Jestem tu pierwszy raz,ale ten pies ujął mnie za serce! Zdecydowanie będę tu wpadać.:) http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TGxFSWnvywI/AAAAAAAAfJc/E5FYakTreGY/DSC09154%20%5B640x480%5D.JPG Quote
Vitka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Witamy i serdecznie zapraszamy! :) Bardzo miło, że nas odwiedzacie. :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TGxIn4mCgUI/AAAAAAAAfQk/dsipWA32mr0/s800/DSC08706.JPG Też bym chciała takiego pomocnika ;):lol: Vitka, bardzo ładny bannerek :grins: Quote
Martinee Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TGxIn4mCgUI/AAAAAAAAfQk/dsipWA32mr0/s800/DSC08706.JPG to zdjęcie jest genialne .. Foty rewelacja a Maxio uroczy jak i większość ekipy :) Quote
wasabi81 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 To jest slodkie http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TGxFI0yFk_I/AAAAAAAAfIs/eFfr-JRS3H4/DSC09135%20%5B640x480%5D.JPG:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts