Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vitka ja jednak nie dałam rady podjechać... Tu paznokcie, tu jeszcze psy wykąpać, tu zakupy, dopiero skonczylam pakować samochod - masakra a w nocy pobudka i w drogę ...
Jeszcze musialam jeża oddać na tydzien pod jacka skrzydła :( ... TZn niby nic jej nie zrobi, ale wiesz...

• 2 weeks later...
Posted

Wróciłam w niedzielę z Malborka, ale wciąż nie mogę się ogarnąć.
Maxio oszalał z radości jak mnie zobaczył, Magik spał mi na głowie, więc zwierzyniec tęsknił. :loveu: U Gryfii też już byłam, ma się dobrze, rozrabia razem z Balbinką. Wczoraj uciekły z pastwiska i biegły na około domu, a dziś w nocy obaliły siatę leśną! :crazyeye: Dewastatorki...

Odebrałam też dziś prezenciki od wasabi! Bardzo dziękuję w imieniu moich potworków. :)
Maxio zadowolony z nowej zabawki, smakołyki bardzo mu smakują, a Magik jak słyszy szelest już biegnie by dostać coś dobrego. :)
I te piękne smyczki w schronisku! :loveu: Jesteś cudowna!

Posted

Ciesze sie, ze prezenciki sie podobaja;-) Spike, nasz pies rodzinny to te smakolyki doslownie polyka... wiec chyba smakuja;-)
Dajcie mi prosze znac czy smycze sie na spacerach spisuja... t.zn. czy sa wystarczajaco mocne... bede wiedziala w razie nastepnych zakupow;-)

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie!!!
Sto lat nas nie było, zapuściliśmy galeryjkę do granic możliwości... wybaczcie.
Tyle się wydarzyło. Chłopaki przez tydzień mieszkali u babci, bo ja sobie bezczelnie wyjechałam. Znieśli wzorowo, nie broili, nawet tęsknili mniej niż ostatnio. :)
Ale teraz już jesteśmy razem, leżymy we trójkę na łóżku i leniuchujemy. ;)
W ten weekend była wystawa psów w Sopocie, pracowałam jako sekretarz na ringu jacków i berneńczyków. :) Tyle nowych doświadczeń, wiele się nauczyłam, strasznie mi się podobało. :)
Z Gryfią miałam małe problemy, bo wyszło z niej okropnie dużo strachu, jest trochę nieobliczalna... spadłam dwa razy, już nawet myślałyśmy z koleżanką o sprzedaży, ale Gryff dostała jeszcze jedną szansę. :) Ona jest taka kochana. Na pastwisku podbiega do mnie i się tuli, chodzi za mną. A najlepsze jest to, że ona tak najczęściej do mnie. :) Chyba w piątek na noc zostały kobyłki w stajni i Gryfinka zrobiła sobie dodatkowe okno. :D
Wczoraj jeździłyśmy i była wzorowa. Stęp, kłus, galop, skoki. Szkoda, że taki z niej strachliwy potworek... :<

Z Maxiem idę dziś do weta, bo zauważyłam coś brzydkiego, ale powiem wam wszystko po wizycie... :(

Zdjęcia mam na razie tylko końskie, ale postaram się uwiecznić Maxia przy najbliższej okazji. :)

Mój brat (rycerz), Balbinka i tchórz - Gryfia

Ja na Gryfii (Bardzo brzydko siedzę... ;p)

Nasze skoki (jeździmy wieczorami, żeby konie nie denerwowały się, bo gryzą je muchy końskie... i było chłodniej)

Na Gracji.

Zdjęcie z turnieju rycerskiego w Gniewie. Może kiedyś wrzucę więcej fotek, bo nieźle i nawet wyszły. :)

Posted

Moje akrobacje na Bułce - woltyżerka.

Oczywiście tylko Buła machnęła mocniej zadem i Vitka poleciała na ziemię, ciągnąc za sobą koleżankę. :D

Śmiesznie było, Buła się nie obraziła, kochana jest. Siła spokoju nasza. :loveu:

Posted

Po wizycie u weta.
Na szczęście to nie grzyb!!! :multi:
Po prostu rana (po zębach Beni?) brzydko się rozbabrała. :roll:

Maxio już wykąpany w nowym szamponie, a jutro wizyta u fryzjera. :)

• 2 weeks later...