Patyś_ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Deer to raczej mina z serii : Ja? Dziurę? Niiieeee, Vitka, ja nie kopałem żadnej dziury!! :D Quote
wasabi81 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Patyś_ napisał(a):Deer to raczej mina z serii : Ja? Dziurę? Niiieeee, Vitka, ja nie kopałem żadnej dziury!! :D Nieeeee, to nie ja, to juz tak bylo!!!:-D Quote
Patyś_ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dorobiłysmy się! http://www.dogomania.pl/threads/187129-Bo-im-zawsze-ujdzie-na-sucho!-Czyli-Gaja-Volta-i-Finnie-%29 Nasza Galeria :) Quote
QQk Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Hej! http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TA0IfiRRv_I/AAAAAAAAeaY/ZAHJeeMccL0/s512/DSC01005.JPG - kapitalna suknia, bez żadnych podtekstów, podobają mi się stare stroje Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TA0IVEWQb3I/AAAAAAAAeZs/Pl3ktki34ps/DSC00695.JPG Nareszcie pogoda taka, że pies moczy się w wodzie, a nie wchodząc na trawę ;) Świetne wodne szaleństwo :lol: Quote
Vitka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Patyś_']Vitka, Maxio wszędzie ma dobre sesje! Bo to fotogeniczne bydle jest ^^ Moje sukowce nawiedziły w weekend Urowo i powiem Ci, że super było :D Mam kilka fotek z ich wariowania ale byłam bardziej zajęta osobnikami "płci Ludzkiej" :D Racja... bestia fotogeniczna. :) [quote name='deer_1987']http://lh3.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TA0Ig_9yFgI/AAAAAAAAeac/plyY5icmmp0/DSC01087.JPG na cos czeka? Kopał dołek, a ja ośmieliłam się go zawołać. ;) [quote name='Patyś_']Deer to raczej mina z serii : Ja? Dziurę? Niiieeee, Vitka, ja nie kopałem żadnej dziury!! :D Wykopał chyba z 20 dziur, a potem ludzie w nie padali! :D [quote name='wasabi81']Nieeeee, to nie ja, to juz tak bylo!!!:-D 8) [quote name='Patyś_']Dorobiłysmy się! http://www.dogomania.pl/threads/187129-Bo-im-zawsze-ujdzie-na-sucho!-Czyli-Gaja-Volta-i-Finnie-%29 Nasza Galeria :) Brawo! [quote name='QQk']Hej! http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TA0IfiRRv_I/AAAAAAAAeaY/ZAHJeeMccL0/s512/DSC01005.JPG - kapitalna suknia, bez żadnych podtekstów, podobają mi się stare stroje A dziękuję bardzo. ;) Tu jeszcze kilka innych średniowiecznych ciuszków. [quote name='Ania!']http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TA0IVEWQb3I/AAAAAAAAeZs/Pl3ktki34ps/DSC00695.JPG Nareszcie pogoda taka, że pies moczy się w wodzie, a nie wchodząc na trawę ;) Świetne wodne szaleństwo :lol: Pogoda jest piękna, choć dziś trochę popadało. ;) Quote
keciulinka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Maxio to chyba jest tam gdzie cos się dzieje taka gwiazda ;D a stroje świetne ;) Quote
Patyś_ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Vitka, a weekend był wspaniały! :D Jak widać nie tylko moje dziewczyny pokorzystały :d Maxio nigdy nie próżnuje ;) Quote
Vitka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 keciulinka napisał(a):Maxio to chyba jest tam gdzie cos się dzieje taka gwiazda ;D a stroje świetne ;) Pewnie, że gwiazda. ;) Patyś_ napisał(a):Vitka, a weekend był wspaniały! :D Jak widać nie tylko moje dziewczyny pokorzystały :d Maxio nigdy nie próżnuje ;) Zawsze jest tam, gdzie dzieją się niestworzone rzeczy! :D Niestety dziś nic Wam nie wrzucę, bo biegam i się pakuję, a jutro z samego rana wyjeżdżam. :) Zrekompensuję Wam to za tydzień! :) Buziakiiiiii! :**** Quote
wasabi81 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Baw sie dobrze w Londynie!!! ;-) Bedziemy czekac i tesknic!! Quote
wasabi81 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witaj!!!! Wyczytalam ze wrocilas z Londynu. Mam nadzieje ze wyjazd byl udany. Ciekawi mnie jak wypadlo powitanie przez twoje zwierzaki... Pewnie Max sie cieszyl na "Maxa":evil_lol: twoim powrotem!! Quote
Vitka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Witajcie! Tak, wróciłam. Było niesamowicie, Anglia jest piękna. :) Jak sama obejrzę zdjęcia to kilka pewnie wrzucę. Co do powitania... to byłam zaskoczona, bo Maxio trochę pomachał ogonkiem, poskakał i koniec... za to Magik odstawił niezłą szopkę! :D Weszłam do domu, jak zawsze przybiegł się witać, jak zobaczył mnie zaczął tak miauczeć, wspinał mi się po nodze, tulił, mało co się nie popłakałam. Mój cudowny kot! Nie wiedziałam, że koty są takie wylewne. Całą noc spał mi przy głowie i mruczał, ciągle za mną chodzi. Maxio bardzo kocha mojego tatę, na pewno było mu dobrze jak mnie nie było, a Magicznego tylko ja głaszczę tak długo i cierpliwie. :) Niestety przywitał mnie też przed domem nieznajomy rudy kocur. Bardzo kochany, przybiegał na kici kici, tulił się. Widać, że bardzo zagubiony bo nie wiedział co ma robić... ufnie podchodził do każdego, nawet do Maxia. Jakby podszedł do innego psa to pewnie skończyłoby się to źle... dlatego wpuściłam go do domu, nakarmiłam i niestety odwiozłam do schroniska... strasznie chudy biedaczek. Jest rudy, więc szanse na dom ma większe niż zwykły kot. Jestem ciekawa skąd się wziął... Quote
QQk Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Anglia nie dla mnie, fajnie wyskoczyć na parę dni ale Anglia i piękno to jak wódka i trzeźwość :) Quote
Vitka Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Przepraszam Was za zaniedbanie... Muszę się ogarnąć po Londynie. ;) Już na szczęście oceny w szkole wystawione i będę miała więcej czasu. Maxio ma się świetnie, zaprzyjaźnili się z Magikiem na dobre. Cały czas biegają, zaczepiają się, razem śpią, Magik wylizuje futerko Maxiowi. :) Moja kochana dwójeczka. A z nowości to mam pewną niespodziankę. Sama jeszcze w to nie wierzę.... ale kupiłam wczoraj konia!!! Jestem w siódmym niebie, bo kobyłka jest cudowna, takiej właśnie szukałam od dłuższego czasu. :) Konik nazywa się Gryfia. Będzie z nią trochę pracy, ale temat ogarniemy. To ta po lewej. :) Po prawej stoi Balbinka. Quote
wasabi81 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Wow!!! To naprawde niespodzianka:crazyeye::crazyeye: Gratuluje, Gryfia pieknie wyglada!!:loveu: Quote
Vitka Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 wasabi81 napisał(a):Wow!!! To naprawde niespodzianka:crazyeye::crazyeye: Gratuluje, Gryfia pieknie wyglada!!:loveu: Najśmieszniejsze jest to, że ma taki sam kolor sierści jak Max! :D Szary przesiany na biało. :) Dziękuję! Quote
Patyś_ Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Czyli dopięłaś swego!! Bardzo się cieszę - klaczka ma piękną głowę ^^ Nie mogę się doczekać aż ją zobaczę na żywo! Quote
Cavy Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 gratuluję konika. Piękna jest. :multi: ;) Co do Anglii - uwielbiam :loveu: Londyn i jego wszystkie atrakcje są przepiękne. najpiękniej jest pod pałacem Królowej. Te wszystkie kwiaty, cudownie wręcz. :loveu: Jeżeli dobrze pójdzie, to w tym roku kolejny raz tam pojadę. Czekam na zdjęcia. :multi: Quote
QQk Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 O, to masz konicę wyklepać i wygłaskać. Gratulację! Quote
Rupak Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 A widziesz? tak ci się nie chciało jechać do tej Anglii :D Kobyłka piękna, mam nadzieję, że niedługo będę mogła osobiście ją przywitać :oops: Mnie teraz nie ma w domu i jakbyś miała trochę czasu to wstaw pare zdjęć z tego naszego wyjazdu do Wilkowa, co? Trzymaj się ciepło, causki w kakao! :* Quote
Vitka Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 QQk napisał(a):O, to masz konicę wyklepać i wygłaskać. Gratulację! Zrobione! :) Rupak napisał(a):A widziesz? tak ci się nie chciało jechać do tej Anglii :D Kobyłka piękna, mam nadzieję, że niedługo będę mogła osobiście ją przywitać :oops: Mnie teraz nie ma w domu i jakbyś miała trochę czasu to wstaw pare zdjęć z tego naszego wyjazdu do Wilkowa, co? Trzymaj się ciepło, causki w kakao! :* Pewnie, że będziesz mogła. :) Wstawię zdjęcia, ale wciąż nie mogę się ogarnąć... trochę mnie moje zwierzaki pochłonęły. Maxio dziś znów był średniowieczny, a potem do Gryfci, pojechałyśmy w teren! :) A teraz przytulanie Magika. :) Mam dwa z dziś, przysłane przez koleżankę. ;) Quote
Patyś_ Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Jaka radość! :) Jechałam w piątek koło Wilkowo i widziałam kobyłki - ale chyba jeszcze bez twojej niuni - na pastwisku :) Też bym chciałą strasznie na żywca je ujrzeć ^^ Vitka co 3 zwierzaki, to nie dwa :) Pochłaniją człowieka :D Quote
Recommended Posts