Vitka Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='deer_1987']Wow gratulacje :) [quote name='paulina122']Gratuluje :) Wstawiaj fotki maluchów [quote name='Chantell']o jaa xD dawaj bernie! :D Dziękuję! :) Już wstawiam! Wiadomo nie są jakieś cudowne, bo stres był silniejszy. Pierwszego szczeniaczka nam suczka urodziła w samochodzie!!! A potem już było pięknie :) Quote
gops Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 sliczne kluchy!! a ile jest szczeniakow ? tylko 2 na fotkach widac chyba Quote
paulina122 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tylko 2 szczeniaczki się urodziły?? Śliczne są Quote
wasabi81 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 paulina122 napisał(a):Tylko 2 szczeniaczki się urodziły?? Śliczne są Vitka pisala wczoraj ze jest ich 7. Naprawde sliczne te "gluciki";-) Mysle ze wieczorem beda nowe fotki jezeli Vitka tam dzisiaj jedzie!! :-) Quote
Vitka Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Mam zdjęcia, kilka, bo nie chciałyśmy tam za bardzo męczyć Sabusi ;) Pierwsza suczka urodziła się w samochodzie i dlatego nazywa się Vectra (Opel Vectra) :D Drugi był piesek - Vigo Trzecia suczka nazywa się Vitka!!!! :D Jestem bardzo dumna, bo suczka jest niepowtarzalna i piękna. :) Ogólnie cały miot nazywa się na V. Jest jeszcze Vega, Vesta... i nie pamiętam, imię dla jednego pieska jeszcze nie wybrane, bo się żadne nie podoba. ;) Emocja wczoraj po prostu były nieziemskie! Gluciki już tak urosły od wczoraj ;) Oczywiście jutro też zobaczę kochane kluseczki. Jestem ich ciocią chrzestną. :D Zdjęcia wrzucę później, muszę się trochę ogarnąć. Maxio dziś bawił się Gają i Voltą. Dziewczyny były u fryzjera i wyglądają tak świeżo. ;) Gaji nie widziałam po strzyżeniu, ale Volta wygląda uroczo. ;) Malta nadal w schronisku... :( Quote
Vitka Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Wydaje mi się, że to Vega. :) Ten szczeniorek z plamkami na grzbiecie to Vitka! :D (drugi od lewej) Quote
gops Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Molli napisał(a):Te szczeniaczki są rasowe? bernenski pies pasterski :) Vitka pisala juz kiedys Quote
Molli Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 gops napisał(a):bernenski pies pasterski :) Vitka pisala juz kiedys Wiem, nie miałam na myśli rasy, tylko to czy "są z rodowodem" ;) Quote
gops Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Molli napisał(a):Wiem, nie miałam na myśli rasy, tylko to czy "są z rodowodem" ;) aaaa ;D tego to nie wiem Quote
wasabi81 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 http://lh3.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TAaz98QB7qI/AAAAAAAAeYE/yQiLYKXFsSc/DSC00337.JPG Jejku Vitka, jakie one sa slodkie:loveu::loveu::loveu: Takie malutkie sliczniutkie, czysciutkie kluseczki... no i Vitka oczywiscie najcudowniejsza!!! ;-) Quote
Vitka Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Pewnie, że najcudowniejsza jest Vitka :D A pieski są z rodowodem. Zaraz znów jadę je zobaczyć. ;) Ale ze mnie dobra ciocia, w końcu to ja je przywitałam na tym świecie... :) Wczoraj były ważone... oczywiście Vitka jest największa :D Quote
Patyś_ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Pogłaszcz małe glutki ode mnie! :D Vitka kluska ;P Quote
paulina122 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Vitka robi furrorę :P Jeszcze moich znajomych nie ma ale jak będą to im odrazu pokaże Malte ;) Quote
Recommended Posts