Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania!']No ja nie wiem ... te oczy mówią co innego;) :evil_lol::evil_lol:
Ach ten mój Maxio... :evil_lol:
[quote name='WeronikaM']http://img26.imageshack.us/img26/5971/dsc07897a640x480.jpg
prześliczny :loveu:
:loveu:
[quote name='Valeur248']Trafiły Ci się Vitka fotogeniczne futerka :D Modele
Nooo.. jestem z nich bardzo dumna!
Dawno się nie widziałyśmy Karolinko! :)

Wczoraj wieczorem Magik oszalał! Mama wyprała dywanik, który kupiliśmy dla Maxia, ale oczywiście Magik na nim więcej leży.
Dywanik leży na przedpokoju, gdzie jest sporo miejsca. Magik rozpędza się i wbiega na dywanik i tak sobie jeździ na dywaniku po całym pokoju :D
Wygląda to zabawnie. Oprócz tego wczoraj chyba ze dwa razy wbiegł w ścianę, przewrócił krzesło, wchodził pod dywan, wyciągnął z uchylonej szuflady prawie wszystkie skarpetki! :D
Wariat normalnie.

Nawet wczoraj słońce świeciło! Maxiowemu zrobiło się na spacerze gorąco i szybko zdecydował, że wraca do domu.
Może dziś jakieś zdjęcia zrobimy. ;)

Posted

I poszliśmy na spacer sami, bo nikt nie mógł wyjść z nami.. :(
Było trochę nudno, ale daliśmy radę :)
Mała fotorelacja ze słonecznego (do przesady) spaceru. Mój aparat zwariował na tym słońcu :D (wcale nie narzekam :) )

Gdzie ta piłka...?

Posted

Wariat!

Smrodek musi być! :evil_lol:

Ludzie z mostu podziwiali jak Maxiu skacze przez rzeczkę, aż tu nagle bęc! i Maxio w wodzie :evil_lol:

Nieproporcjonalne to moje stworzenie...

Posted

Maxio bardzo fotogeniczny zwierz ^^
Ja tam liczę na to, że w ten weekend, Maxiowy pozna nową koleżankę :D Małą też była właśnie na bieganku ogródkowym :D Właśnie śpi, i jeż po niej biega! :D Uwielbiam te ssaki ^^

Posted

Patyś_ napisał(a):
Maxio bardzo fotogeniczny zwierz ^^
Ja tam liczę na to, że w ten weekend, Maxiowy pozna nową koleżankę :D Małą też była właśnie na bieganku ogródkowym :D Właśnie śpi, i jeż po niej biega! :D Uwielbiam te ssaki ^^

Patyś! Ja pragnę ujrzeć zdjęcie jeża. Pokażesz nam go tu? :>
gops napisał(a):
Vitka szalejesz !
haha

swietne fotki!
nastepnym razem mam nadzieje ze bd mogla isc z wami

Hihihi :) Kupiłam z okazji mojej osiemnastki, żeby mi do włosów pasowała :evil_lol:
Ja też mam taką nadzieję. Już sobie muszę grafik rozpisać, kiedy z kim i gdzie ;p

Posted

no, Dorotko. Wzięłam Klaudię na tymczas (zmienie jej imie, bo klaudia źle mi się kojarzy) dlatego możemy już planować wspólne spacerki i zdjęcia zdjęcia zdjęcia :D :D
Buziaki dla Maksia i Magika dzielnego :*

Posted

Rupak napisał(a):
no, Dorotko. Wzięłam Klaudię na tymczas (zmienie jej imie, bo klaudia źle mi się kojarzy) dlatego możemy już planować wspólne spacerki i zdjęcia zdjęcia zdjęcia :D :D
Buziaki dla Maksia i Magika dzielnego :*

Jak cudownie i wspaniale!!!! :loveu::multi:

Dziś byliśy na spacerze z Gops i Misią. Maxio pływał w rzeczce :loveu: Ale zdjęcia potem wrzucę, bo idę teraz na koniki! :)

Posted

Chantell napisał(a):
cóż to za jeżyk?

Jezyk to akurat część mojego zwierzyńca ;) Afrykański jeż pigmejski biało brzuchy :) Nie bójcie sie nie podebrałam zwierzaka z lasu :) Ma na imię Finnie :)
Vitka, czekamy na jutro, zobaczymy jak tam nam spacerek wyjdzie :D

Posted

[quote name='Patyś_']Jezyk to akurat część mojego zwierzyńca ;) Afrykański jeż pigmejski biało brzuchy :) Nie bójcie sie nie podebrałam zwierzaka z lasu :) Ma na imię Finnie :)
Vitka, czekamy na jutro, zobaczymy jak tam nam spacerek wyjdzie :D
Ooooo, to zrobcie koniecznie fotki;-)!!!