Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś była mała sesyjka bernusi. :)
Każdy osobno, na podusi obfocony. ;)
Niestety jeden jest bardzo słaby i raczej mu się nie uda... :( Ale to pewnie dlatego, że był ostatni i leżał w niekorzystnym miejscu, w takim gdzie krew najsłabiej dochodzi... niestety się zdarza..

Vitka to taka mała indywidualistka. Wszystkie śpią z mamusią, a ona przy drzwiach, wszystkie śpią przy głowie mamy, a ona przy ogonie :D
Już wszystkie rozpoznajemy bez problemów.
Będą foty później. ;)

Posted

Patyś_ napisał(a):
Powiem Ci, że mi najbardziej podoba się Vitka i Vader! Mają piekne głowy! A Vesna.. Boskie imie :d Wiosna :D Pozytywne ;)

gops napisał(a):
cudne!
ale dla mnie wszystkie z pyszczkow takie same ;p

Każdy pyszczek ma w sobie coś innego. Ja już znam je na pamięć. :D
Maluchy codziennie rosną i tyją :)

Posted

Rupak napisał(a):
o masakra, jakie niuniuchy śliczne :D aż chce się pocałować je w te różowe dzioby :loveu:

Powiem Ci, że jutro będziesz miała okazję! :D
Maxio w sobotę był z nami na historycznym pokazie. Pływał z Zalewie i ogólnie szalał. Jak załaduję zdjęcia to Wam pokażę. :)

Zalatana ostatnio jestem. Jeździmy tu i tam... wszędzie szybko szybko. W środę jadę na wycieczkę, więc cały tydzień nie będzie zdjęć!
Wytrzymacie... ;)

Posted

Vitka napisał(a):
Powiem Ci, że jutro będziesz miała okazję! :D
Maxio w sobotę był z nami na historycznym pokazie. Pływał z Zalewie i ogólnie szalał. Jak załaduję zdjęcia to Wam pokażę. :)

Zalatana ostatnio jestem. Jeździmy tu i tam... wszędzie szybko szybko. W środę jadę na wycieczkę, więc cały tydzień nie będzie zdjęć!
Wytrzymacie... ;)

Ciezko bedzie, no ale nie mamy innego wyjscia;-) Mysle ze po twojej wycieczce bedzie "odszkodowanie;-)"
Zabierasz Maxia ze soba??? On to jest szczesciaz... zawsze jakies przygody. Czekam na fotki!!!
A co slychac u Magika? Juz calkowicie wyzdrowial? A u Malty??? Byly jakies telefony w jej sprawie?

Posted

Niestety nie zabieram Maxia ze sobą, bo to wycieczka szkolna. Jedziemy do Londynu. ;)

Magiczny zdrowy, badamy mu mocz co jakiś czas. Ale biega skacze i wariuje. Już nawet trochę zarósł. ;)
Teraz wygrzewa dupcię na parapecie. :)

Posted

http://lh3.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TA0IWm_X9DI/AAAAAAAAeZw/-BiLpTu1EFg/s512/DSC00705.JPG
Krzywe nozki sie przypominaja!!!:loveu::loveu:
http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TA0IfiRRv_I/AAAAAAAAeaY/ZAHJeeMccL0/s512/DSC01005.JPG
razem wygladacie cudownie!!!:loveu::loveu: A tobie Vitka w zielonym baaaardzo do twarzy (+ wlosow;-)) No i suknia = cudo

[quote name='Vitka']
Niestety nie zabieram Maxia ze sobą, bo to wycieczka szkolna. Jedziemy do Londynu. ;)

Magiczny zdrowy, badamy mu mocz co jakiś czas. Ale biega skacze i wariuje. Już nawet trochę zarósł. ;)
Teraz wygrzewa dupcię na parapecie. :)
No, jak szkolna to raczej by bylo trudno- chociaz fotki Maxa na tle Big Bena....;-)

Posted

paulina122 napisał(a):
Jak Maltunia?? Super fotki

Maltunia nadal w schronisku... nie miałam ani jednego telefonu w jej sprawie ! :(

Posted

[quote name='wasabi81']http://lh3.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TA0IWm_X9DI/AAAAAAAAeZw/-BiLpTu1EFg/s512/DSC00705.JPG
Krzywe nozki sie przypominaja!!!:loveu::loveu:
http://lh5.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/TA0IfiRRv_I/AAAAAAAAeaY/ZAHJeeMccL0/s512/DSC01005.JPG
razem wygladacie cudownie!!!:loveu::loveu: A tobie Vitka w zielonym baaaardzo do twarzy (+ wlosow;-)) No i suknia = cudo

No, jak szkolna to raczej by bylo trudno- chociaz fotki Maxa na tle Big Bena....;-)
Dziękuję Wasabi! :)

Tak, Maxio w Londynie miałby świetną sesję! Szkoda, że nie mogę go zabrać...

Posted

Vitka, Maxio wszędzie ma dobre sesje! Bo to fotogeniczne bydle jest ^^ Moje sukowce nawiedziły w weekend Urowo i powiem Ci, że super było :D Mam kilka fotek z ich wariowania ale byłam bardziej zajęta osobnikami "płci Ludzkiej" :D

Posted

Patyś_ napisał(a):
Vitka, Maxio wszędzie ma dobre sesje! Bo to fotogeniczne bydle jest ^^ Moje sukowce nawiedziły w weekend Urowo i powiem Ci, że super było :D Mam kilka fotek z ich wariowania ale byłam bardziej zajęta osobnikami "płci Ludzkiej" :D

Patys, a ty masz moze galerie??? Chetnie bym sobie fotki poogladala, bo Volta jest przesliczna:loveu::loveu: twojej innej suni chyba jeszcze nie znam:shake:

Posted

Wasabi własnie zbieram zdjęcie i myślę, że jeszcze dziś coś powstanie :)
A moja druga sunia - Gaja - jest na psich metamorfozach, na ostatniej stronie chyba ;) Taka czarno biała :D

Posted

Patyś_ napisał(a):
Wasabi własnie zbieram zdjęcie i myślę, że jeszcze dziś coś powstanie :)
A moja druga sunia - Gaja - jest na psich metamorfozach, na ostatniej stronie chyba ;) Taka czarno biała :D

Jak cos powstanie to daj tutaj znac;-)... a ja ide poszukac Gaji!!

No i znalazlam... Gaja sliczna!!! Uwielbiam takie czarno-biale psiaki (ze "skarpetkami"):loveu::loveu::loveu: