Vitka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Natura zgubiła proporcje jak tworzyła Maxia :evil_lol: Misia w akcji! Quote
Vitka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 "Ostrzegam Cię!" - " No dobra, już dobra... " :D Jak pobiegamy to szybciej wyschniemy! A na foty z koni nie mam już dziś siły, więc innym razem :eviltong: Quote
Patyś_ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dotarłyśmy :D Volta uzupełnia siły - dorwała się do michy :D Czeamy Vitko, aż podołasz tym fotkom XD My zaraz kąpiemy sierściucha :D Quote
Vitka Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Zdradzę Wam, że zdjęć jest od groma! :D Wyszły super! Maxio uwielbia Voltę i chyba z wzajemnością :) Teraz oczywiście padł i regeneruje siły przed spacerem z Rupaczkiem z Soją ;) Pogoda jest piękna! Dzięki Pati! :) Teraz poczekajcie na zdjęcia, to potrwa 8) Quote
Patyś_ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Volta na moje tez go pokochała ^^ Fajnie by było gdyby w przyszły weekend Urowie wypaliło :D Trzeba t jeszcze obgadać 8) My też ślicznie dziękujemy ^^ Volta po kąpieli - wyciera mi się o wszystkie ściany xP Uwielbia to :) Wiesz Vitka mam wrażenie, że ona by tak jeszcze mogła kolejną taką rundkę walnąć już teraz xD Przeraża mnie jej energia :D Quote
wasabi81 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Vitka'] Natura zgubiła proporcje jak tworzyła Maxia :evil_lol: A mi sie proporcje Maxia bardzo podobaja!!:loveu::loveu: [quote name='Vitka'] Jego usmiech jest bezcenny:loveu::loveu: Czekam na nowe fotki... Volta to sliczna panienka;-) Mysle ze Soja tez Maxiowi do gustu przypadnie;-) Quote
Vitka Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Pati... Maxio właśnie pojechał z moim tatą do Gronowa :D Biegł na dwór jakby dziś jeszcze nie był! :) Wasabi, Maxio Soję widział już w schronisku, więc pewnie będą się świetnie bawić :) Zdjęcia już się wgrywają. :loveu: Quote
Patyś_ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Wariaty nie psy ! One muszą w Urowie poszaleć! 2 dni ciągle na dworze może je okiełzna :D Quote
Vitka Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 To ja teraz zasypię wszystko zdjęciami :D Niektóre są lekko nieostre lub prześwietlone, ale wrzucę, bo utrwalają fajne chwile :) Buziaki :D Quote
wasabi81 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Vitka'] http://img34.imageshack.us/img34/2710/dsc08184h.jpg Ciekawe co Maxiu szeptal panience na uszko!!;-) Quote
Patyś_ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Oho Volto, Volto nie bądź, że taka wysoka, bo nie moge cię cmoknąc w nosa :D Wasabi - oni sobie kawały opowiadali :D Bardzo ich co chwila to cieszyło :D i latali wariowali mordowali się na wzajem, i Volta taranowała maxia xP " Boże, ona znów po nim przebiegła... Maxiu Maxiu, wybacz, że po tobie biegam, ale mogłeś bardziej urosnąc xD " Quote
wasabi81 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Vitka'] http://img94.imageshack.us/img94/5584/dsc08284o.jpg Jaki dluuuuuugi jezyk!! ;-) Quote
Vitka Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Staaary... ale masz zębiska... :) Spójrz na moje :D Ładne, nie? :evil_lol: Quote
Patyś_ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Hmmm... Fakt, że ten język jakiś taki tu nadprogramowy wyszedł xD Motyw z zębami jest boski ^^ Slicznie się wtedy ciumkali :D Quote
wasabi81 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Patyś_']Oho Volto, Volto nie bądź, że taka wysoka, bo nie moge cię cmoknąc w nosa :D Wasabi - oni sobie kawały opowiadali :D Bardzo ich co chwila to cieszyło :D i latali wariowali mordowali się na wzajem, i Volta taranowała maxia xP " Boże, ona znów po nim przebiegła... Maxiu Maxiu, wybacz, że po tobie biegam, ale mogłeś bardziej urosnąc xD " http://img690.imageshack.us/img690/4152/dsc08201q.jpg Na tym zdjeciu widac, ze Volta zna bardzo dobre kawaly:megagrin: Quote
Recommended Posts