Vitka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Dziś gościnnie w galerii będzie Misia, suczka Gops. :) Poszliśmy sobie do parku. Na początki pieski się ignorowały, ale potem Max odpowiednio zmotywował Misię do zabawy :evil_lol: Gops rozdaje smakołyki! :diabloti: Misia pozuje :cool3: Quote
Vitka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 "A co tam znalazłaś?" :razz: kreciki Bawmy się ! :loveu: Quote
Vitka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Radość... ... i gniew! Bańkogłowy :evil_lol: Razem patrzymy na gops. ;) Quote
Vitka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Piękność :loveu: Najpiękniejszy zadek na świecie :evil_lol: wiewióra Pięknyyyy... Quote
Vitka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 "I tak mnie nie złapiesz!!! :eviltong:" Quote
Vitka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Nad wodopojem :lol: I koniec. :) A jutro idziemy do bażantarnii, to znaczy, że też będą fotki! :loveu: Quote
wasabi81 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ale Maxiu ma powodzenie u dziewczyn- same slodkie kolezanki;-) I do tego super szczescie, ze trafil do Ciebie.. codzienne szalenstwa na spacerkach, ciekawe wycieczki (dzisiaj bazantaria) i napewno duzo milosci:) Ciekawa jestem w jaki sposob Max trafil do schroniska; zostal oddany czy znaleziony? Nigdzie nie znalazlam informacji o tym. Mniejsza z tym, najwazniejsze ze teraz ma boskie zycie!!! Quote
Vitka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Maxiu był już w schronisku w wakacje, lecz odebrał go jego pan. Sytuacja powtórzyła się niedawno, pan został powiadomiony o tym, że pies jest, ale nie raczył po niego przyjechać :( Widocznie mu się znudził... no ale... ja tam z tego powodu nie płaczę!! :D Nie wyobrażam sobie teraz mojego domu bez Maxia! :) Spacerek bardzo udany, Paulinka (Pralinka) zrobiła nam piękne wspólne zdjęcia. :* Wyszalał się i wybiegał. Wykopał tyyyyle dziur! :) Quote
wasabi81 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 W tym wypadku mozna powiedziec: "Dobrze ze mu sie znudzil";-) Lepiej dla Ciebie i tym bardziej dla Maxia!!![quote name='Vitka']Wyszalał się i wybiegał. Wykopał tyyyyle dziur! :)[/QUOTE] Napewno chlopak przekopal pol bazantarii ;-) Quote
Vitka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Ja sobie nie wyobrażam, że Maxiu chodził sobie sam na spacerki... mimo tego bardzo szybko się przyzwyczaił, że trzeba się pilnować, myślę, że nawet to lubi. :) Kocha dzieci, pięknie jeździ autobusem... jak to nie kochać takiego 'ideała'? :D Quote
Vitka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Zdjęcia z bażantarnii. ;) Trochę wspólnych zdjęć w końcu mamy. Koparka Wymyśliłam, że Maxiowi będzie pięknie w żółtej obroży. Co wy na to?:cool3: Quote
Vitka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Tulimy! Buziakiiiii :lol: Czyż on nie jest słodki? :loveu: Quote
Vitka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 :evil_lol::evil_lol: Moja mina mnie powala :) Quote
Vitka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Wybaczcie za tak wielką ilość mojej twarzy, ale strasznie podobają mi się te zdjęcia :loveu::oops: Quote
AgaiTheta Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Noooo boskie są!!!!!!!!!!! Szczęście emanuje! Quote
wasabi81 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Vitka'] Wymyśliłam, że Maxiowi będzie pięknie w żółtej obroży. Co wy na to?:cool3: Jakie Maxiu ma fajne nozki;-)!!!!! W zoltej obrozy napewno mu bedzie do "twarzy"-tak wiosennie; zreszta mysle ze jemu pasuja wszystkie jaskrawe kolory (zolty, niebieski,czerwony...) Quote
wasabi81 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Vitka'] Wybaczcie za tak wielką ilość mojej twarzy, ale strasznie podobają mi się te zdjęcia :loveu::oops: Ej tam, za co przepraszasz??;-) Naprawde wszystkie zdjecia swietne- widac ze spedziliscie super dzien!!! A na tej fotce szczegolnie ladnie wyszlas!! Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='AgaiTheta']Noooo boskie są!!!!!!!!!!! Szczęście emanuje![/QUOTE] Dziękuję! :) Jeszcze trudno mi uwierzyć, że mama zgodziła się na psa! :D [quote name='Lapeno']Jakie on ma "ludzkie" oczy.Niebywałe.[/QUOTE] A jak o coś prosi to ma takie spojrzenie, że trudno odmówić. ;) [quote name='wasabi81']Jakie Maxiu ma fajne nozki;-)!!!!! W zoltej obrozy napewno mu bedzie do "twarzy"-tak wiosennie; zreszta mysle ze jemu pasuja wszystkie jaskrawe kolory (zolty, niebieski,czerwony...)[/QUOTE] Niebieską mamy i bardzo mu pasuje. :) A jego nóżki są urocze :D [quote name='wasabi81']Ej tam, za co przepraszasz??;-) Naprawde wszystkie zdjecia swietne- widac ze spedziliscie super dzien!!! A na tej fotce szczegolnie ladnie wyszlas!![/QUOTE] Dziękuję! Dzień był wspaniały. :) Quote
taxelina Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witamy sie po raz pierwszy ale nie ostatni! i zapraszamy do nas! Quote
gops Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 zolta obroza jak najbardziej! zdjecia siwetne! jak wszystkie w tej galeri ;D Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='deer_1987']Witamy sie po raz pierwszy ale nie ostatni! i zapraszamy do nas![/QUOTE] Witam, witam! :) [quote name='gops']zolta obroza jak najbardziej! zdjecia siwetne! jak wszystkie w tej galeri ;D[/QUOTE] Hihi :) Dziękujemy! :D Quote
Aga3006 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Vitka'] :evil_lol::evil_lol: Morderczyni! Pamiętaj, że detektyw ma na Ciebie oko:diabloti: Quote
Recommended Posts