Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

Posted

Dziś gościnnie w galerii będzie Misia, suczka Gops. :)
Poszliśmy sobie do parku. Na początki pieski się ignorowały, ale potem Max odpowiednio zmotywował Misię do zabawy :evil_lol:

Gops rozdaje smakołyki! :diabloti:

Misia pozuje :cool3:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Maxiu ma powodzenie u dziewczyn- same slodkie kolezanki;-)
I do tego super szczescie, ze trafil do Ciebie.. codzienne szalenstwa na spacerkach, ciekawe wycieczki (dzisiaj bazantaria) i napewno duzo milosci:)

Ciekawa jestem w jaki sposob Max trafil do schroniska; zostal oddany czy znaleziony? Nigdzie nie znalazlam informacji o tym. Mniejsza z tym, najwazniejsze ze teraz ma boskie zycie!!!

Posted

Maxiu był już w schronisku w wakacje, lecz odebrał go jego pan. Sytuacja powtórzyła się niedawno, pan został powiadomiony o tym, że pies jest, ale nie raczył po niego przyjechać :( Widocznie mu się znudził... no ale... ja tam z tego powodu nie płaczę!! :D Nie wyobrażam sobie teraz mojego domu bez Maxia! :)

Spacerek bardzo udany, Paulinka (Pralinka) zrobiła nam piękne wspólne zdjęcia. :*
Wyszalał się i wybiegał. Wykopał tyyyyle dziur! :)

Posted

W tym wypadku mozna powiedziec: "Dobrze ze mu sie znudzil";-) Lepiej dla Ciebie i tym bardziej dla Maxia!!![quote name='Vitka']Wyszalał się i wybiegał. Wykopał tyyyyle dziur! :)[/QUOTE]
Napewno chlopak przekopal pol bazantarii ;-)

Posted

Ja sobie nie wyobrażam, że Maxiu chodził sobie sam na spacerki... mimo tego bardzo szybko się przyzwyczaił, że trzeba się pilnować, myślę, że nawet to lubi. :)
Kocha dzieci, pięknie jeździ autobusem... jak to nie kochać takiego 'ideała'? :D

Posted

Zdjęcia z bażantarnii. ;)
Trochę wspólnych zdjęć w końcu mamy.

Koparka

Wymyśliłam, że Maxiowi będzie pięknie w żółtej obroży. Co wy na to?:cool3:

Posted

[quote name='Vitka']

Wymyśliłam, że Maxiowi będzie pięknie w żółtej obroży. Co wy na to?:cool3:

Jakie Maxiu ma fajne nozki;-)!!!!!
W zoltej obrozy napewno mu bedzie do "twarzy"-tak wiosennie; zreszta mysle ze jemu pasuja wszystkie jaskrawe kolory (zolty, niebieski,czerwony...)

Posted

[quote name='Vitka']

Wybaczcie za tak wielką ilość mojej twarzy, ale strasznie podobają mi się te zdjęcia :loveu::oops:

Ej tam, za co przepraszasz??;-) Naprawde wszystkie zdjecia swietne- widac ze spedziliscie super dzien!!! A na tej fotce szczegolnie ladnie wyszlas!!

Posted

[quote name='AgaiTheta']Noooo boskie są!!!!!!!!!!!

Szczęście emanuje![/QUOTE]
Dziękuję! :)
Jeszcze trudno mi uwierzyć, że mama zgodziła się na psa! :D

[quote name='Lapeno']Jakie on ma "ludzkie" oczy.Niebywałe.[/QUOTE]
A jak o coś prosi to ma takie spojrzenie, że trudno odmówić. ;)

[quote name='wasabi81']Jakie Maxiu ma fajne nozki;-)!!!!!
W zoltej obrozy napewno mu bedzie do "twarzy"-tak wiosennie; zreszta mysle ze jemu pasuja wszystkie jaskrawe kolory (zolty, niebieski,czerwony...)[/QUOTE]
Niebieską mamy i bardzo mu pasuje. :) A jego nóżki są urocze :D
[quote name='wasabi81']Ej tam, za co przepraszasz??;-) Naprawde wszystkie zdjecia swietne- widac ze spedziliscie super dzien!!! A na tej fotce szczegolnie ladnie wyszlas!![/QUOTE]
Dziękuję!
Dzień był wspaniały. :)

Posted

[quote name='deer_1987']Witamy sie po raz pierwszy ale nie ostatni! i zapraszamy do nas![/QUOTE]
Witam, witam! :)

[quote name='gops']zolta obroza jak najbardziej!
zdjecia siwetne! jak wszystkie w tej galeri ;D[/QUOTE]
Hihi :) Dziękujemy! :D