Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj po spacerze Max miał 3 kleszcze, a po mnie chodziło chyba 6 ! :crazyeye:
Od razu kupiliśmy obrożę na kleszcze... wcale nie chodziliśmy po lesie! Wystarczył trawnik.... :roll:
Okropieństwo! :nerwy:

Na spacerze oczywiście Maxiu pokazał jakim jest geniuszem. Staliśmy nad rzeczką, ale się do niej nie zbliżał. Zadzwonił do mnie tata i powiedział, że mam już wracać, bo jedziemy do babci. Powiedziałam Maxowi, że wracamy do domu, a ten bez zastanowienia w stronę rzeki i hop do wody :question:
Zatkało mnie, ale cóż zrobić? Musiałam przeskoczyć za nim przez rzekę. :lol:

Byliśmy potem u babci i spotkaliśmy małą Paskudę. Znów się wyszaleli. ;)
Zrobiłam kilka zdjęć Maxiowi w samochodzie.

:evil_lol:

Posted

Znów piękna wiosenna pogoda. :lol:
Maxio spacerował dziś po parku. Jest bardzo grzeczny! Mój pies - ideał :loveu:
Nawet bawił się z innym psem, znaczy z suczką! Byłam bardzo dumna!
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś ją spotkamy.
Oczywiście 'kilka' zdjęć z dzisiejszych wojaży Wam pokażę. ;)
Ćwiczę robienie zdjęć w ruchu, praaaaawie wychodzi. W ogóle niedługo Max będzie miał więcej zdjęć niż ja. :eviltong:

Posted

A nie wiem czy robienie psu zdjęć jest takie niesamowite dziwne w naszym mieście, bo ludzie patrzą się co najmniej jakby nigdy nie widzieli takiego zjawiska :)

wykałaczka ;p

kudłata kita ;)

Posted

No pewnie ze ktos oglada;-)!!!
Widac ze Maxiu sie dzisiaj wybiegal... naprawde fajne fotki. Trudno wybrac najladniejsza (ta artystyczna to sie na plakat nadaje; wykalaczka tez cudowna:) )
Mogla bym wiedziec jaki masz aparat? Napewno jakis lepszy sprzet... No ale przeciez najwazniejszy jest dobry model:loveu:

Posted

Witam serdecznie !
Mam lustrzankę Sony alfa 350, z obiektywem 3.5-6.3/18-200 :)
Bardzo polecam, tylko jeszcze nie opanowałam go do końca ;)

Posted

Vitka napisał(a):
Witam serdecznie !
Mam lustrzankę Sony alfa 350, z obiektywem 3.5-6.3/18-200 :)
Bardzo polecam, tylko jeszcze nie opanowałam go do końca ;)

Moze nie do konca opanowalas, ale robisz super fotki... hmmm, no niestety troche za droga ta Sony alpha 350. Myslalam nad Sony alpha 230, mniej kosztuje i chyba sie nadaje dla takich poczatkujacych jak ja;-)

Super legowisko Maxiu ma- i poduszeczke zabke do koloru:)... kto by pomyslal ze mozna adoptowac takie slicznosci w Elblaskim schronisku:loveu:

Posted

To może zamiast Sony jakiegoś Nikona? Trzeba trafić na jakąś promocje i da radę. ;) Ja się długo przymierzałam, aż w końcu się udało :)

Widzisz! W naszym schronisku same cuda! :D

Posted

No wlasnie, super zwierzaki!!! Ja niedawno z ciekawosci poszukalam "schronisko Elblag" w google i trafilam na strone schroniska i ten Forum. Ostatni raz bylam w schronisku jakies 10-15 lat temu (nie mieszkam juz w Polsce)... MASAKRA, straszne warunki. Nie ma porownania do dzisiaj... bardzo sie ucieszylam z tych zmian. Super ze wolontariusze sa mile widzeni- pamietam, ze mnie z kuzynka wtedy wygonili:-(

No dobra, nie bede dalej "smiecic" Maxia & Magika Galerii.
Poczekam na nowe fotki- napewno niedlugo beda;-)

Posted

Witam kolejnego gościa! :D
Znów mam kilka zdjęć ze spaceru z Gops i Misią :)
Dostaliśmy piękne czarne szeleczki od cioci Gops ! Dziękujemy!:loveu: