Paulinka10 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witamy;) Ale śliczny Maxio:loveu:kotek też piękny pozdrawiamy Quote
Vitka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Wczoraj po spacerze Max miał 3 kleszcze, a po mnie chodziło chyba 6 ! :crazyeye: Od razu kupiliśmy obrożę na kleszcze... wcale nie chodziliśmy po lesie! Wystarczył trawnik.... :roll: Okropieństwo! :nerwy: Na spacerze oczywiście Maxiu pokazał jakim jest geniuszem. Staliśmy nad rzeczką, ale się do niej nie zbliżał. Zadzwonił do mnie tata i powiedział, że mam już wracać, bo jedziemy do babci. Powiedziałam Maxowi, że wracamy do domu, a ten bez zastanowienia w stronę rzeki i hop do wody :question: Zatkało mnie, ale cóż zrobić? Musiałam przeskoczyć za nim przez rzekę. :lol: Byliśmy potem u babci i spotkaliśmy małą Paskudę. Znów się wyszaleli. ;) Zrobiłam kilka zdjęć Maxiowi w samochodzie. :evil_lol: Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Znów piękna wiosenna pogoda. :lol: Maxio spacerował dziś po parku. Jest bardzo grzeczny! Mój pies - ideał :loveu: Nawet bawił się z innym psem, znaczy z suczką! Byłam bardzo dumna! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś ją spotkamy. Oczywiście 'kilka' zdjęć z dzisiejszych wojaży Wam pokażę. ;) Ćwiczę robienie zdjęć w ruchu, praaaaawie wychodzi. W ogóle niedługo Max będzie miał więcej zdjęć niż ja. :eviltong: Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 A nie wiem czy robienie psu zdjęć jest takie niesamowite dziwne w naszym mieście, bo ludzie patrzą się co najmniej jakby nigdy nie widzieli takiego zjawiska :) wykałaczka ;p kudłata kita ;) Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Szalona koleżanka ;) Goooonić! :evil_lol: Cały czas robiła fikołki :roll: Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 zmęczyłem się! :evil_lol: Buziaczek :lol: Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Romanse i te sprawy... :cool3: I znów gonitwa! Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 No, ale musieliśmy się pożegnać... Było wesoło ;) Mam nadzieję, że ktoś to ogląda :oops: Quote
gops Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 naparwde on pod pekinczyka podchodzi ;D sliczny jest a obroza jaka ladna ;) Quote
wasabi81 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No pewnie ze ktos oglada;-)!!! Widac ze Maxiu sie dzisiaj wybiegal... naprawde fajne fotki. Trudno wybrac najladniejsza (ta artystyczna to sie na plakat nadaje; wykalaczka tez cudowna:) ) Mogla bym wiedziec jaki masz aparat? Napewno jakis lepszy sprzet... No ale przeciez najwazniejszy jest dobry model:loveu: Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Witam serdecznie ! Mam lustrzankę Sony alfa 350, z obiektywem 3.5-6.3/18-200 :) Bardzo polecam, tylko jeszcze nie opanowałam go do końca ;) Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 No właśnie... tak wygląda mega legowisko Maxia :D Chyba musimy je wymienić :) Quote
wasabi81 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Vitka napisał(a):Witam serdecznie ! Mam lustrzankę Sony alfa 350, z obiektywem 3.5-6.3/18-200 :) Bardzo polecam, tylko jeszcze nie opanowałam go do końca ;) Moze nie do konca opanowalas, ale robisz super fotki... hmmm, no niestety troche za droga ta Sony alpha 350. Myslalam nad Sony alpha 230, mniej kosztuje i chyba sie nadaje dla takich poczatkujacych jak ja;-) Super legowisko Maxiu ma- i poduszeczke zabke do koloru:)... kto by pomyslal ze mozna adoptowac takie slicznosci w Elblaskim schronisku:loveu: Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 To może zamiast Sony jakiegoś Nikona? Trzeba trafić na jakąś promocje i da radę. ;) Ja się długo przymierzałam, aż w końcu się udało :) Widzisz! W naszym schronisku same cuda! :D Quote
wasabi81 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No wlasnie, super zwierzaki!!! Ja niedawno z ciekawosci poszukalam "schronisko Elblag" w google i trafilam na strone schroniska i ten Forum. Ostatni raz bylam w schronisku jakies 10-15 lat temu (nie mieszkam juz w Polsce)... MASAKRA, straszne warunki. Nie ma porownania do dzisiaj... bardzo sie ucieszylam z tych zmian. Super ze wolontariusze sa mile widzeni- pamietam, ze mnie z kuzynka wtedy wygonili:-( No dobra, nie bede dalej "smiecic" Maxia & Magika Galerii. Poczekam na nowe fotki- napewno niedlugo beda;-) Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Ależ nie śmiecisz! :) Jutro, jak dobrze pójdzie idziemy z gops i jej suczką na spacer, więc fotki będą na pewno! :D Quote
wasabi81 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No to zycze wam wspanialej pogody!!! :) Ciesze sie ze juz sie w koncu wiosna zaczyna... bedzie tez latwiej dla zwierzakow w schronie, juz nie beda tak marzly Quote
Vitka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Dokładnie! Więcej spacerków, więcej wolontariuszy, wakacje :) Quote
Feigned Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 http://img691.imageshack.us/img691/3063/dsc00846640x480.jpg ale on ślicznyyyyy :loveu: cudo, uwielbiam takie psy :) i fryzurę ma super :loveu: na pewno będziemy zaglądać :cool3: Quote
Vitka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Witam kolejnego gościa! :D Znów mam kilka zdjęć ze spaceru z Gops i Misią :) Dostaliśmy piękne czarne szeleczki od cioci Gops ! Dziękujemy!:loveu: Quote
Paulinka10 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ja zaglądam bo Maxio jest prześliczny:loveu: I duuuużo zdjęć do pooglądania:multi: Quote
Vitka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Zdjęć nam na pewno nie zabraknie. :D Witaj Paulinko :) Quote
Recommended Posts