Vitka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='deer_1987']Co tu tak cicho? jakbys chciala przeczytac to opisalam chorobe niuni https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B9nlMGq-IR29NDQ4ZTI0NzUtYjVlMy00M2U1LTliYWYtMzExNzJhZWRkNGZm&hl=en_US Przeczytałam, bardzo ładnie wszytsko opisałaś! Gratuluję i współczuję doświadczeń... U nas spokojnie. Pogoda beznadziejna, ciągle pada. Z piątku na sobotę nocowaliśmy (z Maxiem) pod namiotem w Iławie. Max miał spać w domku, ale nad ranem otworzył sobie okno (!!!) i uciekł. Nie wiem jakim cudem znalazł mnie w namiocie, bo nawet nie widział, że go rozkładamy! Jest geniuszem. W najgorszym wypadku nigdzie by nie uciekł, bo to była wyspa i mnóstwo ludzi tam znał. W każdym razie, wbiegł do namiotu, wylizał mi twarz, wybiegł, zaraz wrócił i z radością wepchnął mi się do śpiwora, a tam... skonsumował znalezioną przy wygaszonym ognisku kiełbaskę! :D Miał zdać wczoraj egzamin na psa terapeutę (w końcu!), ale był przemoczony i humor zdecydowanie mu nie dopisywał... dlatego daliśmy sobie spokój, innym razem. Dziś już pogoda ładniejsza, wybraliśmy się na spacer z Kajtkiem. Maxio mnie zaskoczył. Już nie jest taki 'agresywny' do obcych psów. W parku go puściłam, to bardzo grzecznie tylko warknął na zaborczego shitzu, a na dwa (przepiękne) terriery szkockie zupełnie zero reakcji! Grzecznie się przywitał, a potem kawałek z nimi szliśmy to nawet się bawili. :) Jestem dumna. To wszystko dzięki temu, że spotykamy coraz więcej psów i nie ma wyjścia, musi się z nimi zgadzać. ;) Quote
taxelina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Vitka']Przeczytałam, bardzo ładnie wszytsko opisałaś! Gratuluję i współczuję doświadczeń... [/QUOTE] Wiesz co dobrze czasem miec doswiadczenia, bo mozna sie dzielic z innymi :) Swoje przezylysmy ale tylko dlatego ze Niunia chciala i chce walczyc! Quote
taxelina Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Vitka']Znęcasz się nad nami.... :([/QUOTE] W jaki sposob sie znecam? :razz: Quote
Vitka Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='deer_1987']W jaki sposob sie znecam? :razz:[/QUOTE] Dodając zdjęcia tak pojedynczo. ;p Quote
taxelina Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Vitka']Dodając zdjęcia tak pojedynczo. ;p[/QUOTE] Aaa :razz: No a jak dam duzo to tyle samo chetnych co jak dam jedno :razz: Zapraszam na motylki, kiedys wiecej :loveu: Quote
Vitka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Z zeszłego tygodnia, ale jeszcze nie wrzucane. ;) Jakby ktoś za nami tęsknił. Vega Heca, Vega i Łukasz Nie wiem czy pisałam Wam o Hecy? Suczka na DT z Koszalińskiego schroniska, jakiś szwajcarski mix. Na szczęście już w szczęśliwa w nowym domu, tak samo jak i Gracja, poszły do domów tego samego dnia. :) Zuzia i Vega Quote
Vitka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Nadchodzą posiłki. ;) Coffee z Warszawy przyjechał na wakacje ;) Quote
Vitka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Vega i Sabi - córcia i mamusia ;) ... i Prima Atenka - tak jak Coffee jest na wakacjach Dafne Quote
Vitka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Czasem i takie pomysły wpadają nam do głowy... :D Quote
Vitka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Wakacjujemy, bawimy się świetnie i Was pozdrawiamy! :loveu: Quote
gops Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 jakoś trikolorowo się zrobiło :lol: piękne psy ! wszystkie! Max się wyróżnia umaszczeniem :lol: Quote
taxelina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 oddajcie nam pogode! u nas tyle pada albo leje od 3 tyg Quote
hop! Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Fajne zdjęcia wakacyjne. Vitka, co u Was słychać? Quote
Vitka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Wszystko u nas dobrze! :) Wybieramy się pomalutku, z żalem na studia... Maxio był wczoraj u fryzjera i wygląda ślicznie :) MAgiczny się obija po kociemu, a Gryfia jest coraz cudowniejsza. :loveu: Kilka fotek z różnych dni. Gryf zawsze bała się wszystkiego co jej dotyka podczas jazdy, a tu na zdjęciu uwieczniony nasz sukces! Kroczek po kroczku i się udało! Nie boi się derki Zdjęcie jakie udało mi się zrobić wczoraj na polu sąsiada. ;) No i w ty roku w hodowli Świat Czterech Łap mamy szczeniaczki berneńskie! :) Aż 9 sztuk, wszystkie wspaniałe i kochane, otwierają już oczka. Quote
Aga3006 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Vitka napisał(a): Cudowne Gratuluję sukcesów z Gryfią:) Quote
hop! Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Vitka napisał(a):Wybieramy się pomalutku, z żalem na studia... Dlaczego z żalem? :lol: Quote
Vitka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Żal, że już codziennie nie będzie mnie u Gryfii, Magiczny zostaje w domu, przykro będzie jak w nocy z łóżka spychał mnie będzie tylko Maxio... ogólnie jeszcze kilka tygodni temu bardzo chciałam, nie mogłam się doczekać, a teraz to jakoś w ogóle bym nie wyjeżdżała. ;) Quote
hop! Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Vitka napisał(a):Żal, że już codziennie nie będzie mnie u Gryfii, Magiczny zostaje w domu, przykro będzie jak w nocy z łóżka spychał mnie będzie tylko Maxio... ogólnie jeszcze kilka tygodni temu bardzo chciałam, nie mogłam się doczekać, a teraz to jakoś w ogóle bym nie wyjeżdżała. ;) Czyli Maxio też wyjeżdża z Tobą na studia - to duży plus. :lol: Quote
Recommended Posts