Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Co tu tak cicho? jakbys chciala przeczytac to opisalam chorobe niuni https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B9nlMGq-IR29NDQ4ZTI0NzUtYjVlMy00M2U1LTliYWYtMzExNzJhZWRkNGZm&hl=en_US
Przeczytałam, bardzo ładnie wszytsko opisałaś! Gratuluję i współczuję doświadczeń...

U nas spokojnie. Pogoda beznadziejna, ciągle pada.
Z piątku na sobotę nocowaliśmy (z Maxiem) pod namiotem w Iławie. Max miał spać w domku, ale nad ranem otworzył sobie okno (!!!) i uciekł. Nie wiem jakim cudem znalazł mnie w namiocie, bo nawet nie widział, że go rozkładamy! Jest geniuszem. W najgorszym wypadku nigdzie by nie uciekł, bo to była wyspa i mnóstwo ludzi tam znał.
W każdym razie, wbiegł do namiotu, wylizał mi twarz, wybiegł, zaraz wrócił i z radością wepchnął mi się do śpiwora, a tam... skonsumował znalezioną przy wygaszonym ognisku kiełbaskę! :D
Miał zdać wczoraj egzamin na psa terapeutę (w końcu!), ale był przemoczony i humor zdecydowanie mu nie dopisywał... dlatego daliśmy sobie spokój, innym razem.

Dziś już pogoda ładniejsza, wybraliśmy się na spacer z Kajtkiem. Maxio mnie zaskoczył. Już nie jest taki 'agresywny' do obcych psów. W parku go puściłam, to bardzo grzecznie tylko warknął na zaborczego shitzu, a na dwa (przepiękne) terriery szkockie zupełnie zero reakcji! Grzecznie się przywitał, a potem kawałek z nimi szliśmy to nawet się bawili. :) Jestem dumna. To wszystko dzięki temu, że spotykamy coraz więcej psów i nie ma wyjścia, musi się z nimi zgadzać. ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vitka']Przeczytałam, bardzo ładnie wszytsko opisałaś! Gratuluję i współczuję doświadczeń...
[/QUOTE]
Wiesz co dobrze czasem miec doswiadczenia, bo mozna sie dzielic z innymi :) Swoje przezylysmy ale tylko dlatego ze Niunia chciala i chce walczyc!

Posted

[quote name='Vitka']Dodając zdjęcia tak pojedynczo. ;p[/QUOTE]
Aaa :razz: No a jak dam duzo to tyle samo chetnych co jak dam jedno :razz: Zapraszam na motylki, kiedys wiecej :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Z zeszłego tygodnia, ale jeszcze nie wrzucane. ;)
Jakby ktoś za nami tęsknił.

Vega

Heca, Vega i Łukasz

Nie wiem czy pisałam Wam o Hecy? Suczka na DT z Koszalińskiego schroniska, jakiś szwajcarski mix. Na szczęście już w szczęśliwa w nowym domu, tak samo jak i Gracja, poszły do domów tego samego dnia. :)

Zuzia i Vega

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wszystko u nas dobrze! :)
Wybieramy się pomalutku, z żalem na studia...

Maxio był wczoraj u fryzjera i wygląda ślicznie :) MAgiczny się obija po kociemu, a Gryfia jest coraz cudowniejsza. :loveu:

Kilka fotek z różnych dni.

Gryf zawsze bała się wszystkiego co jej dotyka podczas jazdy, a tu na zdjęciu uwieczniony nasz sukces! Kroczek po kroczku i się udało! Nie boi się derki

Zdjęcie jakie udało mi się zrobić wczoraj na polu sąsiada. ;)

No i w ty roku w hodowli Świat Czterech Łap mamy szczeniaczki berneńskie! :)
Aż 9 sztuk, wszystkie wspaniałe i kochane, otwierają już oczka.

Posted

Żal, że już codziennie nie będzie mnie u Gryfii, Magiczny zostaje w domu, przykro będzie jak w nocy z łóżka spychał mnie będzie tylko Maxio... ogólnie jeszcze kilka tygodni temu bardzo chciałam, nie mogłam się doczekać, a teraz to jakoś w ogóle bym nie wyjeżdżała. ;)

Posted

Vitka napisał(a):
Żal, że już codziennie nie będzie mnie u Gryfii, Magiczny zostaje w domu, przykro będzie jak w nocy z łóżka spychał mnie będzie tylko Maxio... ogólnie jeszcze kilka tygodni temu bardzo chciałam, nie mogłam się doczekać, a teraz to jakoś w ogóle bym nie wyjeżdżała. ;)

Czyli Maxio też wyjeżdża z Tobą na studia - to duży plus. :lol: